Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי אפשרות לרכוש פלזמה משומשת של פיליפס 42" דגם 42PF9631 במחיר נמוך משמעותית, כולל אחריות לשנה.

לא ראיתי את הטלווזיה מאחר והיא ארוזה כבר בקרטון, אך אני קונה ממישהו שאפשר לסמוך עליו (חבר לעבודה).

מישהו מכיר את הדגם?

פורסם

מה השימוש העיקרי ?

מה חשוב לך ?

בעקרון אם המחיר כזה אטרקטיבי, מה מונע ממך לקפוץ על זה אפילו אם היא לא מהמובילות בקטגוריה ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

השימוש העיקרי יהיה צפייה בשידורי YES (גם SD וגם HDׂ) ו DVD.

מחירה של פלזמה כזו חדשה הוא 13K, אני יכול לקנות אותה ב 4K.

פורסם

מישהו מנסה לעבוד עליך ידידי. זה דגם עתיק יומין ודיי בינוני יש לומר - לא שווה.

אם אתה מחפש ב ZAP ורואה מחירי עתק, זה כי מדובר במשהו שלא עודכן במשך שנים.

היום אתה קונה פלזמות חדשות של LG או סמסונג במחיר כזה.

(פיליפס זה פאנלים של LG דרך אגב...)

רוב הסיכויים שאתה תצטרך לפחות פעם אחת שירות במהלך חייה של הפלזמה, אז אל תקנה משהו בלי אחריות.

אם זה היה ב1000 ש"ח, הייתי אומר לך : שווה הימור. בסכומים הזה קנה חדש.

סתם ככה ביקורת שקפצה לי בין הגלגלים:

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/philips-42pf9631d/4505-6482_7-31975924.html?tag=pdtl-list&ar=o

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

4K זה לא מחיר אטרקטיבי.

זה מחיר שאולי, רק אולי, הוגן לכזו טלויזיה אם היא היתה חדשה לגמרי (AKA עדין בקרטון)

ב 2000 שקל למשומשת גם יכולה להיות קניה טובה.

ממה שאתה כותב פה, לא מספיק אטרקטיבי לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מוזר לי מה שאתם אומרים,

שאלתי את אותה השאלה בפורום hometheather.co.il, וכולם המליצו לי לקנות את המסך הזה גם ב 5K.

אז אם לא המסך הזה, מה אתם ממליצים לי במסגרת התקציב?

פורסם

למה הכוונה אחריות לשנה ? של החברה ?

בפלאזמה אכן יש תמונה טובה יותר ,אך רצוי לבדוק אם תותקן ליד חלון או ממולו (השתקפויות).

גם אם אתה קונה עם אחריות לשנה של החברה ,אין אחריות לצריבות.

אם אתה מחליט לרכוש ,בדוק אותה בפעולה ,שים מסך כחול /תמונה בהירה ובדוק אם ישנן צריבות.

בדוק אם ישנם פיקסלים שרופים /זליגות אור . רצוי לבדוק בסביבה חשוכה .

לא קונים בגלל שזה בקרטון.

כל תיקון של מכשיר כזה צריך להזמין אינסטלטור ולא טכנאי (בשביל הצינור שתחטוף).

אבל זה אמור לגבי כל המכשירים מהדור החדש ,שלפחות יש להן אחריות חברה בשנים הראשונות.

בברכה

מוטי.

פורסם

באיזור ה4K יש לי המלצה על שתי פלזמות חדשות:

1. סמסונג 450

2. LG PQ300R

את הראשונה יש לכמה חברים שלי וגם לי יש את הדגם שקדם לה ועליו היא מבוססת - אין מה לומר, מסך מצויין במיוחד במחירים האלה.

את השניה אבא שלי רכש לפני חודש וחצי (בעצתי) ומדובר גם כאן במסך מצויין, שלא נופל מאופציה א'. הוא נבחר מכיוון שהושג במחיר מאוד אטרקטיבי (4300 כולל משלוח ,מתקן תליה והתקנה שלו) .

אופציה נוספת ויקרה יותר : פנסוניק PV80. חסרונות: יקרה יותר ואחריות לא 3 שנים מלאה כמו בשתי האופציות שציינתי. אני חושב שיורוקום נותנים רק שנה אחת מלאה.

עריכה: הסתכלתי בפורום hometheather.

מכיוון שאני כותב שם גם לא מעט (תחת כינוי אחר) ומכיר את הנפשות הפועלות, אלו שהגיבו לך לא מבינים יותר מדי.

אתה צריך לחכות לתגובה של המשתמשים הכבדים והמנוסים , בכל מקרה לדעתי לא שווה בלי קשר למה שיגידו או לא יגידו.

הנתונים שלה נראים כמו בדיחה ביחס לנתונים של הפלזמות החדשות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רכשתי LG PG60UR "42 בכ-5400 שקל עם אחריות 3 שנים ב-ח.י.

אני מרוצה מאוד! טלוויזיה מאוד איכותית והשירות של ח.י טוב גם הוא (הייתה לי את הבעיה המוכרת בטלוויזיות רבות שהרמקולים חירחרו קצת, הגיעו אלי טכנאים במהרה והתקינו בידוד פנימי).

רואים מעולה גם דרך איכות השידורים המסריחה של הוט.

אמיר.

פורסם
יורוקום דווקא נותנים 5 שנים אחריות, אבל רק אם זה יורוקום ולא יבוא פרללי ...

שנה אחריות מלאה ו4 על חלקים...

פורסם
יורוקום דווקא נותנים 5 שנים אחריות, אבל רק אם זה יורוקום ולא יבוא פרללי ...

עוד פלאזמה מומלצת - היטאצ'י A102

נכון, שנה אחת מלאה ועוד 4 לחלקים בלבד כאשר על ביקור טכנאי (300 שקל) ועל עבודה במעבדה (אי אלו שקלים) אתה משלם.

עם זאת אחריות גם אם יתנו עוד 17 שנה אחריות לחלקים זה לא ישתלם.

אמיר, PG60UR הוא דגם שכבר לא נמכר. השוק משתנה במהירות, והדגם שציינתי גם יותר טוב ממנו וגם יותר זול ממנו !

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יורוקום נותנים אחריות ל 5 שנים, אבל אל תעיז להשתמש בה

ה PV80 שלי היתה על הקיר 5 שבועות ואז התקלקה. הוציאו לי את המיץ, 3 שבועות ועשרות טלפונים עד שקיבלתי אותה חזרה.

פעם הבאה קונה יבוא מקביל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לאחר 13 חודש מרכישת הסמסונג Q91 שלי, נשרף בה הספק בשל קפיצת מתח בבית שלא נחסמה ע"י השקע הייעודי שהתקנתי (GPT ויונדאי זה זבל עופות).

המסך נלקח ביום א' אחה"צ והוחזר ביום ג' על הבוקר.

לא התווכחו בכלל ,למרות שהתקלה כביכול לא מכוסה באחריות.

אז השתלם לי לקנות סמסונג עם 3 שנות אחריות מלאה, אם הייתי בפנסוניק , הייתי משלם על כך הרבה מאוד כסף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא אמרתי שלקנות יבוא לבן לא משתלם, למשל ה DSLR שלי נקנתה מקראט ולא ביבוא אפור וכל שירות שנזקקתי לו היה לי פחות או יותר על שטיח אדום בבית הצילום בר"ג.

במקרה של יורוקום, לקח להם שבועיים עד שהטנכאי שלהם הרים ידיים ואמר שהוא לא יכול לתקן את זה ועוד שבוע עד שהם הבינו שהם צריכים לשלוח לי מסך חדש.

אני לא מבין למה אחרי יום,נגיד יומיים כבר טכנאי לא יכול להגיד שזו תקלה חמורה ולמה כשמבטיחים לי מסך חדש מחר, המחר הזה הוא 7 ימים שבכל אחד מהם ההבטחה למחר חוזרת.

אני מכיר יבואנים אפורים שנותנים כבר זמן תגובה יותר מהיר מ 3 שבועות, בטח לטלויזיה שעבדה פחות מ 100 שעות לפני שמתה.

השארתי אצל יורוקום עשרות אלפי שקלים עד היום (מקרן ב 13000 שקל לפני שנה וחצי, 8500 שקל על הפלזמה עכשיו אלה רק 2 דוגמאות) בידיעה שאם צריך שירות מקבלים אותו, טעיתי, לא נורא לא יקרה יותר, BH עושים משלוחים למוצרים של פנסוניק לארץ, בדוק.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...