Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר בגרמניה של הגרסה הרלוונטית הוא 16.475,00 €

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/polo/probefahrt.html?culture=de-DE

אני מאמין כי בארץ זה יהיה מעל 120 K ש"ח, אהיה מאוד מופתע אם פולו יתומחר נמוך מכך. יחד עם זאת ראוי לציין כי מחירם של כמה וכמה רכבים יפניים בגרמניה זהה לאלה שבארץ (סובארו לגאסי או סיוויק הייבריד למשל). כנראה המחיר הגבוה של הרכבים היפניים בגרמניה נובע עקב המיסוי וגם עקב הכמויות הקטנות. ובכל זאת פה ושם אפשר לפגוש שם איזו מאזדה או הונדה. בהולנד הסמוכה ניתן לפגוש דווקא המון סיוויק הייבריד, ומחירו שם לא נמוך מזה שבארץ. לפני כמה ימים כתבתי (בלי להוות דעת על הרכב) כי פיאט כרומה אמור להיות משווק כאן במחיר מעניין. יתכן כי היבואן הסיג מחיר טוב בגלל שמדובר ברכב מיושן, ששיוויקו כבר הופסק בכמה וכמה מדינות (באנגליה למשל). הרכבים הזולים של פולקסווגען נמכרים כאן בממוצע בשער אירו 7-8. אודי, במוו ומרסדעס - מעל 10. ככול שהרכב יקר יותר, כך "שער האירו" עולה.

פורסם

הפולו לא תתומחר ב120 אלף שקל. אולי בגרסא הכי מאובזרת שלה.

הפולו תגיע גם ברמת מחיר של ~100 אלף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הפולו לא תתומחר ב120 אלף שקל. אולי בגרסא הכי מאובזרת שלה.

הפולו תגיע גם ברמת מחיר של ~100 אלף.

אני לא חושב, סביב ה-100K מתומחרות היום הסופר מיני הפופולאריות (2, סוויפט, פאביה), בדומה לגולף 6 סביר שצ'מפיון יקחו על הפולו החדשה פרמיה מסויימת.

לדעתי הפולו החדשה נראית לפחות בתמונות היצרן ממש טוב! נראה מה יגיע לישראל...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בגלל הטבות המיסוי הירוק עבור הפולו, צ'מפיון יכולים להרשות לעצמם לתמחר אותה די נמוך. רוב הסיכויים שהם לא יעשו את זה מטעמי מיצוב ותאבת בצע (לא בהכרח בסדר הזה :wink: ). לטעמי, פולו 1.2TSI יכולה להיות קנייה מצוינת בגרסה המאובזרת, אם המחיר שלה יהיה תחרותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שרק אתה לא שמת לב שסיאט היא בבעלות פולקסווגן מזה לא מעט שנים ושהפולו והאיביזה חולקות פלטפורמה - כך שלא מפתיע שיש לשתיהן צללית דומה ומספר קווי עיצוב דומים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בכל זאת, בסיאט הקודמת לא היו קווי עיצוב אפילו קטנים שהיו זהים לפולו,

אבל הפולו והסיאט החדשות נראות בול מאחורה, אם הייתי רואה אחת מהן מאחורה היה קשה לי להבדיל בינהן, ואני ממש לא עיוור :wink:

פורסם

עכשיו כשהעלת את התמונות אני יותר מחזק את העובדה שהן כמעט זהות לחלוטין מאחורה - פשוט מדהים! :shock:

יהיה נחמד אם משתמשים אחרים יביעו את דעתם.

פורסם
גרסת ה-1.4 היא לא המעניינת עבורנו אלא דווקא ה-1.2, כי היא TSI :wink:

אם נעזוב לרגע את ענין המנוע בצד, איך היית משוה אותה לאיביזה החדשה מבחינת ניהוג, נוחות וכו'?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אומרים שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל - שתי הכתבות שלי על האיביזה ועל הפולו (השקה) התפרסמו באתר "אוטו", כך שבמקום שאגיד לך, אתה יכול לקרוא :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...