Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהאינפינטי כבר ירדתי הרבה מאד צפוף בעל מנוע גדול שלא בהכרח מתאים לי.

המחיר שמפרסמים באתר לעומת המחיר בסוכנות הוא מיקרי לחלוטין

כמו שכבר אמרתי אני מעדיף שהרכב יהיה מאובזר יותר לכן אני מעדיף ללכת על q5 בגרסה המפוארת ועם מנוע 2.0 טורבו

שכאשר הq 5 בגרסתה המפוארת עם המנוע 3.2 כבר עולה כ 400 אלף שקלים שזה כבר מחיר ממש יקר ולא עומד בתקציב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא זוכר על הנייר - בפועל בבדיקות תאוצה שביצענו, ה-T6 בפירוש יותר חזק (עומד מול האינפיניטי). זה לא משנה - שניהם חזקים מספיק.

אני מקווה שכבר הזמנת כי אם תקבל את הרכב אחרי ה-1 באוגוסט - המחיר יהיה לפי רפורמת המס - כלומר עלייה של עשרות אלפי שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדיין לא הזמנתי אבל רפורמת המס לא בדיוק מזיזה לי אני מקבל פטור של 100 אחוז מיסים

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אם עליית המס לא משפיעה אני הייתי ממליץ על XC60 בחום. יש בו שילוב של הכל-הוא מלך הכביש, בנוסף לזה ספורטיבי, מאוד מרווח(כמו ג'יפ אמיתי), מפנק ויוקרתי. וולבו אומרים שזה הרכב הכי בטוח שהם אי פעם עשו. יש בו את כל מערכות הבטיחות והנוחות שאתה רוצה. בסניף בת"א אנשי המכירות מעולים, ואפשר להתמקח על המחיר. שבוע הבא\עוד שבועיים מגיע אליהם משלוח חדש של רכבים, כי פשוט הכל נחטף(110 מכוניות נמכרו ב-3 חודשים!)

פורסם

כפי שנאמר פה, מנהיגה על כל הרכבים שציינת (כולל עוד כמה דומים שלא ציינת),

הבחירה שלך צריכה להיות בין Q5 מנוע 2.0T לבין ה XC60, שניהם מצויינים.

הפרילנדר מרשים מאוד בשטח ומאוד נח בכביש (בשיכוך מהמורות) אבל הוא כבד מדי.

ה X3 הכי גרוע בקטגוריה, פשוט לא להתקרב.

האינפיניטי סתם יקר ואין בו שום דבר טוב חוץ מהמנוע.

בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...