Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים!

הגיע הזמן לרכוש רכב חדש בשבילי הרכב יהיה הרכב הראשון שלי,( כל ההתיעציות שלי בעבר לגבי רכישת רכב היה בשביל ההורים)

אני מעונין לקנות גיפון חדש מהחברה, חשוב לי מאד שהרכב יהיה בטיחותי, מפואר,בעל התנהגות כביש טובה כמה שיותר,

וגם שיהיה אפשר לרדת איתו קצת לשטח, אני לא מדבר על שטח טכני קשה אלא על שבילים, חוף ים וכדומה.

התקציב שלי עומד על בערך 330 אלף ש"ח.

הרכבים שעלו על הפרק הם:

אודי q5

וולוו xc60

לנד רובר פרילנדר

אודה לכם מאד אם תעזרו לי להחליט

תודה רבה רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נהגתי על Q5, EX, XC60, X3 ו-GLK ראש בראש לפני מספר חודשים. כתבה מפורטת (לא אני כתבתי) תוכל למצוא בגיליון 280 של מגזין אוטו.

אם אתה רוצה לרדת לשטח ה-XC60 והפרילנדר הם הטובים ביותר, כשהפרילנדר יכול גם לעשות יותר משבילים. על הכביש ה-XC60 הכי נוח ונעים. הוא גם נראה מצוין בפנים ומרגיש מפואר, אבל אם אתה חובב גאדג'טים האינפיניטי יהיה מתאים יותר. התנהגות כביש - אינפיניטי או Q5. בטיחות - כולם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה

על ה q5 נהגתי ומאד אהבתי את הרכב מרגיש מאד חזק בכל סל"ד,ומאד נח, החסרון שלו הוא שהוא לא כלכך מרווח ודי צפוף מבפנים.

את האינפינטי ראית הבעיה שהוא חורג קצת מהתקציב, אני נורא מפחד ללכת על רכב אם מנוע כזה גדול, וגם מפחד מהירידת ערך שלפי דעתי תיהיה גדולה.

לגבי הפרילנדר מאד אהבתי את העיצוב שלו, הבעיה שאני רוצה גם שלרכב יהיו ביצועים טובים והוא מבין השלושה שהצגתי החלש ביותר.

יש מבחר גדול של גיפונים ברמת הפרימיום ואני כבר מאד הסתבכתי לגבי הבחירה כל פעם הדעה שלי משתנה מחדש.

פורסם
אני נורא מפחד ללכת על רכב אם מנוע כזה גדול, וגם מפחד מהירידת ערך שלפי דעתי תיהיה גדולה.

אתה בטוח שאחד מהרכבים המדוברים כאן בשבילך?

הרי ברור לכל אחד, שירידת ערך ב של כל אחד מהרכבים האלה תהיה גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הXC60 שינתה כל דעה קדומה שהייתה לי בראש לגבי וולוו. בנסיעה שלי עליו המסקנה שלי הייתה שהוא רכב פשוט נהדר, גדול, חזק ונוח מאוד. מעבר לכך הוא איכותי מאוד מבפנים והעיצוב החיצוני שלו עדיף לדעתי על הGLK, ובטח על הX3.

הייתי מתלבט בינו לבין הQ5 והEX. אלו הרכבים שהייתי מתלבט ביניהם יותר מהשאר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני יודע שהירידת ערך של כל הרכבים כאן תיהיה גדולה זה מאד ברור לי.

אבל חשוב לי מאד שהירידת ערך תיהיה כמה שיותר קטנה, בגלל זה אני מפחד ללכת על האינפינטי שלדעתי הירידת ערך שלו תיהיה הגדולה ביותר (אני מקווה שמישהו יוכל לתקן אותי)

לדעתי הירידת ערך של האודי תיהיה הנמוכה ביותר מבין השלושה,לגבי הוולו אני ילך לראות את הרכב כנראה ביום ראשון.

לצערי אני לא קונה את הרכב בנסיבות משמחות, כיום אני נכה צה"ל שנפגע במהלך מבצע עופרת יצוקה (לא היה לי כזה סכום להוציא על רכב ראשון אם לא הייתי נפצע) ולכן אני מתלבט בין שלושת הרכבים האלה, את הרכב אני אמור להחליף כל 4 שנים, באודי הסוכן התחייב לי שכאשר יגיע הזמן לקנות רכב חדש לאחר התקופה אני פשוט נותן את הרכב מקבל עליו את המחירון ומוסיף x סכום שיגיע לי על מנת לרכוש רכב חדש.

לכן גם הייתה חשובה לי מאד הירידת ערך של הרכבים כי כאשר יגיע הזמן להחליף אני יצטרך להוסיף כמה שפחות כסף.

בשורה התחתונה, לפי מה שאתם אומרים ההתלבטות צריכה להיות בין הוולו לבין האודי.

חשוב גם שהתא מטען של הרכב יהיה די גדול על מנת שיהיה אפשר להכניס שם כיסא גלגלים ושישאר מקום לעוד דברים.

פורסם
תודה רבה

על ה q5 נהגתי ומאד אהבתי את הרכב מרגיש מאד חזק בכל סל"ד,ומאד נח, החסרון שלו הוא שהוא לא כלכך מרווח ודי צפוף מבפנים.

את האינפינטי ראית הבעיה שהוא חורג קצת מהתקציב, אני נורא מפחד ללכת על רכב אם מנוע כזה גדול, וגם מפחד מהירידת ערך שלפי דעתי תיהיה גדולה.

אם ה-Q5 צפוף עבורך, האינפיניטי יהיה אפילו יותר צפוף. גודל המנוע שלו חסר משמעות - ה-XC60 משיג את אותם ביצועים עם מנוע קטן יותר וטורבו. אי אפשר לנבא ירידת ערך, מה גם שאצל כולם אתה יכול לצפות לאיבוד של עשרות אלפי שקלים בשנה. ככה זה כשקונים רכב ב-300 אלף שקל...

אם אתה מתלבט בין האודי לוולוו ויש לך מוגבלויות בתנועה, אני חושב שהוולוו יהיה נוח ומתאים יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

וולוו מהממת. קיבלנו לא מזמן כזאת בהשכרה בחו"ל. באמת אחלה אוטו.

מצד שני לQ5 יש יותר פוזה.

בנסיבות כמו שלך הייתי הולך על וולוו.

פורסם

הוולוו הכי נוחה,המנוע חזק,תא נוסעים נותן תחושה מעולה,בטיחותית היא ברמה הכי גבוהה,האודי יותר מעוצבת וההתנהגות כביש יותר טובה,אני הייתי הולך על הוולוו.

פורסם

תוספת: כמעט בכל אלמנט פרקטי והגיוני, ה-XC60 טוב מה-Q5 עבור מרבית האנשים. הבעיה איתו היא שהוא "משפחתי" מדי. הייתי ממליץ עליו יותר למשפחה, ואני חושב שה-Q5, שגם נראה הרבה יותר טוב וגם מספק אווירה מתוחכמת וצעירה יותר, מתאים יותר לבחור צעיר שזהו הרכב הראשון שלו (הסתייגות - בחור צעיר בלי משפחה שזה הרכב הראשון שלו בהחלט לא צריך רכב כזה, לדעתי, אבל אם זה מה שאתה רוצה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בתור אחד שהיה בהלבטות גדולה מרכבים בעלי אותה קטגוריה הייתי ממליץ לך בחום אודי, רכב מ-ד-ה-י-ם כמו שהגרמנים יודעים לעשות, אציין גם שלמכר יש את הוולוו המדוברת, ולדעתי האישית מבין השתיים ההחלטה היא אך ורק טעם אישי, הוולוו קצת יותר מפואר, האודי שרירני משהו, וולוו מעניק יותר פוזה של ג'יפ (אבל בתקציב כמו שלך אפשר לקנות ג'יפ "אמיתי" כך שאני מעריך שזה לא שיקול עבורך), האודי בעלת ביצועים מרשימים למדי, וכל זה ממנוע 2 ליטר עם שבלול, בכל אופן לי היתה מתאימה האודי, והשיקולים שהיו לי לפני הקנייה (משהו כמו חצי שנה) היו דומים לשלך, בהצלחה.

משה

פורסם

שבת שלום לכולם.

sronis זה אכן נכון שבגילי אני לא צריך כזה רכב, אבל מה לעשות שכרגע זה המצב נותנים לי x סכום שאני אמור לקנות בכל הסכום הזה אך ורק רכב, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה ספורטיבית קטנה אם גיר ידני אך מה לעשות המצב לא מאפשר לי, אני אמור לנהוג ברכב אם מנגנון ידני. לכן חשוב לי שהרכב יהיה אוטומט בסכום שמציעים לי האלו האופציות שאני רואה לנכון אני חייב שהרכב יהיה נוח ויעזור לי להתנייד בצורה הקלה ביותר. לא משנה לי כלכך הפוזה של הרכב חשוב לי מאד שאני יוכל להנות ממנו כמה שיותר ושיהיה רכב מפנק ככל שאפשר.

הלכתי היום לראות את הוולוו אכן מבפנים הרכב הוא די מרשים אך לא אהבתי את הצורה החיצונית שלו האודי לדעתי נראית הרבה יותר טוב יתרון נוסף ששמתי לב אליו זה שלאודי תא מטען גדול יותר, המנוע באודי למרות שהוא קטן יותר ואם פחות כוחות סוס נותן ביצועים טובים יותר כבר בסלד מאד נמוך, כנראה שאחר כל ההתלבטויות אני בכל זאת ילך על האודי

מקווה שאני הולך אם הבחירה הנכונה תודה רבה לכן על העזרה

שיהיה שבת שלום ורק בריאות

רועי

פורסם

נו, זה מה שאמרתי - שלדעתי תעדיף את האודי כי הוא נראה טוב יותר. תא מטען - לא יודע. מנוע - ה-T6 בפירוש חזק יותר מה-2.0T של האודי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני אומנים לא בדקתי את הוולוו,אך על הנייר הביצועים של האודי טובים יותר תוכל לתקן אותי?

• תוכן חדש...