Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נגשתי לפנצריה במטרה להחליף את הצמיגים ל4 צמיגי קלבר HP2,

אבל משום מה בכל הפנצריות באזור(עפולה) חסר עד סוף החודש הקלבר במידה שלי(195-65-15R).

לבסוף השתכנעתי ושוכנעתי לקנות את המישלין ENERGY SAVER 91H, ייצור 1809.

כשבאתי לבדוק אם הגלגל רזרבה שלי עדיין תקין, הופתעתי לגלות שזה הגלגל רזרבי שסופק עם הרכב והוא זהה בסוגו ובדגם לצמיגים החדשים מה רק שהייצור שלו הוא סוף 2001!(הרכב שנת 2002).

בכל אופן לאחר החלפת הצמיגים נסעתי במיידית לבצע כיוון פרונט, ואני חייב לציין שיש שינוי גדול בכל הפרמטרים(אחיזה שקט רכות).

מה רק שגם לאחר החלפת הצמיגים איזון וכיוון פרונט, יש לי רעידות במהירות של 110 ק"מש...

מחר אני חוזר שוב לפנצרמכר לבדוק את האיזון, ונקווה שזה יפתור את הבעיה.

בכל מקרה אני רוצה לאודות לכל החברים שעזרו לי וכיוונו אותי, ובמיוחד לpizo שתמך גם בפרטי- אחלה בן אדם.

נ.ב:

הצמיגים נרכשו במחיר של 430 ש"ח לצמיג.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי זוג מישלין אנרג'י סייבר גם 91H ב1050 שקל והם היו בני חצי שנה.

צמיגים שקטים ורכים ונראה לי תמורה טובה למחיר.

המידה שלי היא 215-65-15

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קודם כל מברוק - תהנה מהם

אני השבוע רכשתי לאותו הרכב KLEBER ולמרות שבפנצ'ריה עשו איזון גלגלים יש רעידות ב 110 קמש וצפונה מכך.

מה הלאה?איזון שוב? כיוון פרונט?

פורסם
קודם כל מברוק - תהנה מהם

אני השבוע רכשתי לאותו הרכב KLEBER ולמרות שבפנצ'ריה עשו איזון גלגלים יש רעידות ב 110 קמש וצפונה מכך.

מה הלאה?איזון שוב? כיוון פרונט?

תראה אני מחר הולך לאזן שוב, ואני מקווה שזה יפתור לי את הרעידות.

במידה וזה יפתור אני יעדכן אותך, ובמידה ולא אני יחפור לכיוון התקלה וכשאני אגלה אותה אני גם כן יעדכן אותך..

פורסם

כשבאתי לבדוק אם הגלגל רזרבה שלי עדיין תקין, הופתעתי לגלות שזה הגלגל רזרבי שסופק עם הרכב והוא זהה בסוגו ובדגם לצמיגים החדשים מה רק שהייצור שלו הוא סוף 2001!(הרכב שנת 2002).

החלפת את הצמיג בגלגל הרזרבי? :shock:

פורסם

גם אם כן, כמעט ואין סיבה להחליף צמיג ספייר שנועד לשמש אותך להגעה לפנצ'רייה הקרובה.

לא סתם בהרבה מהרכבים החדשים, הצמיג הרזרבי בגודל של גלגל אופניים ולא נועד לנסיעה מעל 80 קמ"ש.

פורסם

הצמיג לא רע, יש לי אותם במידה קטנה יותר.

האחיזה שלהם לא בשמיים, אבל הרבה יותר טובה ממה שנאמר כאן בפורום.

תתחדש

פורסם
איזון סטטי זה איזון שבו מפרקים את הגלגלים מהרכב שמים אותם על מכשיר איזון ומאזנים, בד"כ קיים מכשיר לאיזון סטטי בכל פנצ'ריה.

זה מה שעשו לי כשהחליפו לי את הצמיגים.

הם שמו את הצמיג על מכשיר איזון ואיזנו אותו ע"י משקולות.

איזה איזון יש בנוסף לסטטי?

פורסם

ב C5 יש צורך לאזן את הגלגלים כשהם על הרכב איזון דינאמי ולא כמו שעשו אצלך, חפש פנצ'ריה שיודעת לעשות איזון דינאמי לרכב שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא סטטי אלא דינאמי כמו שנאמר כאן.

באחד הרכבים הקודמים שלי היתה בעיה כזו שלא נפתרה ע"י פרונט או ע"י איזון רגיל, ורק איזון דינמי על מכונה פתר אותה.

לדעתי המחיר של הצמיג יקר יחסית לתמורה, אבל משלמים כאן על שם המותג בעיקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא סטטי אלא דינאמי כמו שנאמר כאן.

באחד הרכבים הקודמים שלי היתה בעיה כזו שלא נפתרה ע"י פרונט או ע"י איזון רגיל, ורק איזון דינמי על מכונה פתר אותה.

לדעתי המחיר של הצמיג יקר יחסית לתמורה, אבל משלמים כאן על שם המותג בעיקר.

תרשה לי לתקן אותך, לא משלמים רק על מותג, אלא גם על איכות.

• תוכן חדש...