Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש סאב ל SQ לרכב לא במחיר גבוה מידי.

סך הכל אני לא מעוניין בעוצמה אלא בדיוק-שהסאב ייתן את הבאס הנעים שלו וילך אם אתם מבינים-מה גם שהמערכת תותקן במאזדה 2 קטנטנה עם אקליפס 7200 סאנדאון 4 ערוצים שיגבירו אקטיבית קלארוס.

חשבתי על כיוון W3 או אססין, דעתכם על כך?

ובנוסף חשוב לי לדעת איזה מונובלוק ייעשה את העבודה עבורם כמו שצריך?

ללא קשר, הייתי במפגש האחרון בפעם הראשונה בחיים, זו גם המערכת הראשונה שלי, וממש נפתחו עיני. נהנתי.

תודה רבה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

חבל שלא הגעתי (בעלים של מאזדה 2). היית נהנה :wink::-P

AA על סאנדאון, נשמע מעולה. מה התקציב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת חבל

אגב מאיפה הבאת קיט כזה לדאש כדי להחליף את ה HU המקורי?

שמע התקציב שלי כרגע לא גבוה כי אני כבר עברתי אותו מזמן האמת. התכנון הסופי שלי זה להביא עוד מוובלוק ולעבוד אקטיבית. אבל עד שזה יקרה מה שאעשה זה אעבוד בגישור לסאב עם הסנדאון 4 ערוצים שיש לי ופאסיבית לקלארוס.

בהמשך אביא כבר מונובלוק.

כרגע התקציב עבור סאב זה עד 1500 שהדרישות שלי מסאב מפורטות למעלה.

אגב מה המערכת שלך?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

סליחה על הדאבל

האם למשל אססין 10' תיבה קטנה עם sae-1000d של סנדאון יהיה שילוב טוב למה שאני רוצה להשיג?

שילוב מגבר זה לסאב זה הוא נכון ומתאים?

לגבי החריגה מהתקציב כמו שאמרתי אני עושה את זה בשלבים. קודם אביא את הסאב ואחבר את המערכת. בהמשך את המונובלוק.

אני רק רוצה לדעת לאן "לכוון".

תודה.

פורסם

ב"ראש" המערכת שלי נמצא אקולייזר שמחובר דרך מנחת לרדיו דיסק המקורי.

מאיפה אתה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני כבר אצטרך להשיג KIT.

אני מאור יהודה. אם אתה קרוב נוכל להפגש.

שמעתי גם שהפירלס XXLS הוא סאב SQ איכותי.

דעתכם? הוא ברמה גבוהה מהאססין? איפה ניתן להשיג אותו בארץ ובכמה? (10') זה חורג מהתקציב שלי?(1500 כולל תיבה)

אנא התייחסו גם להגברה שציינתי.

פורסם

יש לך ג'נסיס אודיופיל 10 אינץ חדש ב1200 תריץ חיפוש בפורום מכירה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...