Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הייתי היום במוסך של דיהטסו הבחור שמה בדק לי לשנייה אחת את הרכב כאשר הוא פתח את פקק הרדיאטור ואמר לי להניע וכשהפקק היה פתוח המים טסו כמו סילון למעלה הוא אמר לי שהבעיה של האיבוד נוזלים והתחממות לאחר נסיעות ארוכות היא בראש מנוע וצריך לפתוח הוא אמר לי שלא שווה לעשות את זה כי זה מתחיל ב 1500 מינימום .

הוא נתן לי עצה וטיפ קטן לקנות נוזל איטום שקנרא 5X1 והסביר לי איך להשתמש.

בחנות הוא אמר שאין יותר את ה 5X1 והביא לי של חברה אחרת שזה אותו סוג חומר.

האם מישהו מכיר את זה?

ויודע האם זה יכול באמת לעזור?

ואיך בכלל שמים את זה באוטו לפי ההוראות של המוסך ובעל החנות יש לתת למנוע לפעול 15-20 דקות כדי שיפתח התרמוסטט וכשהתרמוסטט נפתח יש לפתוח את פקק הרדיאור(כאילו המים יטוסו!) ולהוסיף חצי מהבקבוק שיש בירשותי!

הבעיה פה היא איך פותחים את פקק הרדיאטור בחום כזה גבוה?

ודוד שלי שהוא מוסכניק אמר לי לפתוח את פקק הרדיאטור עוד מההתחלה ולעשות את כל הפעולות הרגילות.

הלכתי מקודם לאוטו פתחתי את פקק הרדיאטור ובאתי להניע כשאני באתי להניע טסו מים למעלה מהרדיאטור בצורה מפחידה אש.

אז כיבתי את הרכב סגרתי את הפקק של הרדיאטור הנעתי שוב ולאחר ההנעה פתחתי את הפקק לאחר כמה דקות המים שברדיאטור התחילו להגיע עד הקצה של הרדיאטור ובשלב זה אמרתי די סגרתי את הרכב ובאתי לכתוב את ההודעה הזאת.

יש בזה משהו...

פורסם

צביקה צודק.

יש לך בריחת לחץ מהבלוק למערכת הקירור, האדים החמים מחממים את המיים מעבר לטמפ' הרתיחה מה גם נוצר לחץ מוגבר במערכת הקירור. הפיתרון שהציעו ל הוא זמני ביותר ויכול גם לא לעזור חוץ מלעשות סתימות מיותרות במקומות הלא נחוצים במע' הקירור.

או שתעשה ראש מנוע, או שהחלף למנוע מפירוק או יבוא (עדיף) נסה לקזז את המחיר עבור המנוע שלך בתמורה שצריך לעבור שיפוץ.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לפי התאור של הבחור הראש שלו כבר פרוץ לגמרי החומר עוזר לבריחות קטנות אל תתרח סתם בזבוז כסף.

ולגבי האם להחליף מנוע או לעשות ראש יש שרשורים מכאן ועד להודעה חדשה בנושא זה בצע חיפוש.

פורסם

חסר לי קצת פרטים בסיפור שלך למרות שממה שנרשם נראה כי באמת אטם ראש או מנוע "גמרו".

המנוע מאבד מים או מתחמם?

פורסם

מאבד מים ולאחר נסיעות ארוכות מתחמם ועובר תחצי כבר..

*יש לציין שאין עשן לבן אין כלום , והאוטו לא מתחמם בנסיעות רגילות פה ושם.

*ואין פקק למיכל עודפים

* המנוע 86,000 ק"מ בלבד.

יש בזה משהו...

פורסם
חסר לי קצת פרטים בסיפור שלך למרות שממה שנרשם נראה כי באמת אטם ראש או מנוע "גמרו".

המנוע מאבד מים או מתחמם?

דן מה נסגר איתך זה כבר שרשור שלישי שאתה לא קורה בכלל את הכתוב ומגיב לפחות את ההודעה של פותח השרשור תקרא לפני שאתה מגיב.

ועכשיו אני יצטט אותו- "הוא אמר לי שהבעיה של האיבוד נוזלים והתחממות לאחר נסיעות ארוכות היא בראש מנוע וצריך לפתוח הוא אמר לי שלא שווה לעשות את זה כי זה מתחיל ב 1500 מינימום"

פורסם

שלום.

ישלי דיהטסו אפלאוז 92 86,000 ק"מ.

ישלי בעיית איבוד מים , ולאחר נסיעות ארוכות גם קצת המד טמפרטורה עובר את החצי.(אין צורך להסביר לי את בעיה זאת )

רצתי לדעת מה השפעה של זה שאין לי פקק למיכל עודפים שמחובר לרדיאטור?

כי המים באיבוד מים לאחר נסיעות ארוכות היה יוצא משם.

ובלי הפקק זה שכאילו אולי אין לחץ שימנע מהמיםם לצאת.

יש בזה משהו...

פורסם

אמממ למה יש מכוניות עם מיכל עודפים בלי צינור שמחובר לרדיאטור או איזשהוא צינור כלשהו?

יש בזה משהו...

פורסם

יש צינור שמחובר לרדיאטור והוא אצלך מחובר, אחרת איך מים מהרדיאטור יוצאים מהמיכל עודפים?

האם נבדקה אצלך המערכת בלחץ במוסך?

פורסם

עזוב את מה שההוא מהמוסך אמר זה היה בדיקה מאוד לא רצינית אחד המוסכניקים שם בדק לשנייה והלך לבחור מהמשרד ואמר לו משהו 2 מילים וההוא כבר קבר תאוטו מדעות קדומות.

יש בזה משהו...

פורסם

פריצת המים יכולה להיות גם מחוסר מים ורתיחת המים בבלוק המנוע. אם זה קורה גם עם מנוע קר אז אוקי אני מקבל שיש בעיית אטם ראש.

גש למוסך או מכון רדיאטורים לבדיקת לחץ הפוך, אם תקין בדיקת מערכת קירור בלחץ, אם תקין ניקוי רדיאטור והחלפת טרמוסטט.

• תוכן חדש...