Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית GM למכירה בחנות בשוק הפשפשים ברח' בית אשל בת"א.

לא זוכר את השנה. המחיר 180,000 ש"ח.

אני לא קשור לרכב או לבעלים.

23Aug_0007.jpg

23Aug_0008.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המכונית GM למכירה בחנות בשוק הפשפשים ברח' בית אשל בת"א.

לא זוכר את השנה. המחיר 180,000 ש"ח.

אני לא קשור לרכב או לבעלים.

מקסים , אבל במחיר הזה נקראה לי שה - MG תהיה למכירה עוד הרבה זמן . :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
טלבוט סולארה

רח' הצלע 12 ר"ג

עומדת בחנייה מקורה , משמשת כמחסן

אין לי קשר לרכב.

דווקא לא סולרה

לפי מיטב זכרוני זהו טלבוט הורייזן (אגב הרכב בתמונה הוא אחד היחידים אם לא היחיד ששרדו בארץ מהדגם בתצורה הנ"ל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
דווקא לא סולרה

לפי מיטב זכרוני זהו טלבוט הורייזן (אגב הרכב בתמונה הוא אחד היחידים אם לא היחיד ששרדו בארץ מהדגם בתצורה הנ"ל)

הרכב הוא סולרה 5 דלתות מתחילת שנות ה80 רכב מאוד נדיר היום שלדעתי שווה בהחלט לשפץ.

הורייזן זה הדגם הקטן יותר שהגיע עם מנוע 1100 אם אני לא טועה

האם שרדו בכלל הורייזנים בארץ?

lastscan.jpg

Talbot%20Horizon%20Sherlock_AV.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הרכב הוא סולרה 5 דלתות מתחילת שנות ה80 רכב מאוד נדיר היום שלדעתי שווה בהחלט לשפץ.

אתה טועה וגם אני טעיתי.

לאחר בדיקה מול בעלי טלבוט שאני מכיר בצרפת מדובר בוודאות בדגם שנקרא:

אלפין (alpine )

מדובר כמו שציינתי מלכתחילה באחד היחידים אם לא היחיד שאני יודע עליו שעוד שרד כאן בארץ.

אכן רכב מעניין ובהחלט שווה שיפוץ שלא לדבר על כך שהדגם נדיר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הורייזון היו גם עם מנוע 1600. לאבא של אישתי היה כזה, יד ראשונה מודל 84 1600 אוטומטי. הוא נתקע איתו כל כך הרבה שנים בלי הצלחה במכירה שכבר ריחמתי עליו...

פורסם

חברה, חדל וויכוח! האוטו הזה- זה הסולרה כמו שבפרסומת, ששם A900! או שקרייזלר, לא זוכר את שמו (האוטו הזה שווק בארץ גם תחת שם "קרייזלר"). ובהחלט לא שרדו הרבה כאלה בארץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדגם נקרא בתחילת דרכו בארץ קרייזלר (תוצרת צרפת) 1307.

בהמשך שונה לטלבוט 1510, וזה הדגם שהופיע כאן.

זה היה האוטו הראשון שנסעתי עליו - טלבוט 1510 שנת 80 (עם רשיון :lol:), מטבע הדברים השילוב הזה, של מכאניקה צרפתית עדינה ונהג צעיר גרם להורי להתייאש ממנו מהר ולעבור לפאסאט.

היה אוטו מעולה דווקא - מפנק ומפואר.

סולרה היה הכינוי של דגם הסדאן, הזהה מכאנית.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
הורייזון היו גם עם מנוע 1600. לאבא של אישתי היה כזה, יד ראשונה מודל 84 1600 אוטומטי. הוא נתקע איתו כל כך הרבה שנים בלי הצלחה במכירה שכבר ריחמתי עליו...

הייתה גם גרסה אנגלית נחשקת TALBOT SUNBEAM LOTUS עם מנוע 2200 סמ"ק ו-152 כ"ס.

L-Talbot-Sunbeam-Lotus-6.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

למען הדיוק להורייזן האוטומטית היה מנוע 1442 סמ"ק 82 כ"ס

היה גם מנוע 1294 סמ"ק 64 כ"ס

ומנוע 1118 סמ"ק 58 כ"ס

היו גם מנועי דיזל שלא שווקו בארץ.

בשנים הראשונות ההורייזן שווקה כסימקה, אח"כ כקרייזלר, ובסוף לאחר ההשלטות של קונצרן PSA כטלבו. היא זכתה גם בתואר המכובד של "מכונית השנה" ב-1978.

מנועי ה-1118 סמ"ק וה-1294 סמ"ק המשיכו לחיות גם בפיג'ו 309 דור ראשון שתוכננה להיקרא טלבו אריזונה ולרשת את ההורייזן לפני שקונצרן PSA החליט להרוג את המותג ולשווקה כפיג'ו 309.

לארץ הגיעו גם יחידות בודדות של הגירסה האמריקאית של ההורייזן ששווקה ע"י קרייזלר ארה"ב כדודג' אומני/פליימות' הורייזן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האוטו הזה- זה הסולרה !

גינדי תרשה לי לחלוק על דעתך בתיקון קטן : במקום האות ס תרשום ח ואז תגלה מה האוטו הזה היה . :wink:

רמז למי שלא הבין : חולרה :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
:lol::lol::lol::-o:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...