Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גולף CL 1800 94 -בעית התחממות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.כפי שמצויין בכותרת היום כשנסעתי ברכב{גולף CL 1800 94 }נורת חיווי של לחץ השמן התחילה להבהב.

{האם כך צריך להיות ברכבי VAG,אני יודע שבד"כ מנורה דולקת באופן קבוע.}

בנוסף חום המנוע עלה ל 100-110 מעלות כש בד"כ הרכב עומד על 90 מעלות והמחוג של שעון החום בערך על האמצע.

עצרתי את הרכב בצד,בדקתי מים ברדיאטור,שמן.

מים הוספתי 3 ליטר בערך שזה הרבה והנעתי את הרכב שוב כשמכסה מיכל העיבוי פתוח-המים קפצו החוצה.נתתי לרכב לנוח שעה בערך,ולאחר שיחה עם חבר שעובד במוסך הוא אמר לי שיכוה להיות בעיה או בטרמוססט,או במשאבת המים,או רדיאטור\מערכת מים סתומה.עוד הוא אמר שכדי לשלול נזק למנוע עכב התחממות יש לנתק חוט הצתה למפלג,ןלתת סטרטר ולראות אם המים קופצים ממיכל העיבוי{ברכב הזה אין מכסה לרדיאטור}.

יצעתי הכל נראה תקין.התחלתי לנסוע ווהכל נראה תקין.

אחה"צ נסעתי שוב על הרכב ובדקות הראשונות המחוג עלה שוב לכיוון ה 100 מעלות,עצרתי בצד,בדקתי מים-לא היה חסר,המשכתי בנסיעה והחום ירד.

השאלה היא האם ניתן בתנאי בית לבדוק תקינות משאבת מים,רדיאטור,טרמוסטט?

כל רעיון,עזרה יתקבלו בברכה.

נ.ב-אין שום נזילת מים נראת לעין.

פורסם

מומלץ לבדוק המצאות CO2 בנוזל הקירור תחילה , אם אין CO2 בנוזל מומלץ לנקות רדיאטור ולהחליף תרמוסטט.לבדוק אם הבעייה של החום נפתרה אם לא יש להחליף משאבת מים. זהו הסדר המומלץ. גוד-צ'נס.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ידידי היקר,

 

הוספת 3 ליטר מים ואין נזילות ? נשמע מוזר מאוד ויש לבדוק בתכיפות את מערכת הקירור.

 

האם נזלו מים מפקק מיכל העיבוי ?

 

דבר חשוב מאוד !

בימים חמים אלו מי-ברז עלולים לרתוח מהר מאוד ולכן אתה עלול לאבד מים וגם חום המנוע יעלה.

 

החלף בהקדם את המים במערכת הקירור לנוזל קירור מקורי G12 PLUS

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...