Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ידידה שלי דיברה איתי בטלפון בזמן הנהיגה ולפתע צילם אותה שוטר בניידת.

הייתכן שהוא צילם באמת?

אם כן, מהו הקנס\העונש על דיבור בטלפון סלולרי בזמן נהיגה?

תודה.

פורסם

צילם ולא עצר את הרכב?

אם אני חושב בהגיון, אז שוטר שרואה עבירה צריך לעצור את הרכב ולהסביר לנהג את העבירה ולתת קנס ולא לצלם ולתת לנהג להמשיך לדבר בטלפון. הלא כן?

אני לא מעודכן בחוק, אבל לפני 3 שנים קיבלתי 750 ש"ח קנס על העבירה הנ"ל.

פורסם

ו-4 נקודות

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הקטע הוא שהיא נסעה בכביש שהמהירות שלו מוגבלת ל50 , וכביש זה מפורסם מפני שאנשים לוחצים בו כל הזמן.

כמו כן , ידידה שלי לא לחצנית גדולה =] , אבל היא לא סבתא בת 70 , הגיוני שבעצם אז הוא צילם אותה על מהירות?? גם לי זה לא נראה הגיוני שהוא צילם אותה על שהיא דיברה בפלפאון!!

פורסם

זה התחיל להפוך לתופעה .

כל כמה יומים רואים בפורום הודעה , שוטר צילם אותי במצלמה רגילה או דיגיטלית ,

הם מצלמים על פלאפונים , מעבר באדום , לא מאותתים .

הם לא מוותרים הכחולים האלה , בכוח רוצים לעצבן .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
לדעתי חברי הפורום מתבלבלים קצת....

אני יודע שחורף וגשום... וקשה לשים לב... אבל זה :

Lightning%20storm%20coming%20toward%20Unit%2037.jpg

לא פלאש ממצלמת מהירות :D

בטוח?

חשבתי במשטרה קנו מצלמות חדשות made in heaven.. :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ביום חמישי נהגתי לי ברכב וחבר שלי לידי דיבר בטלפון ....

במראה ראיתי טוסטוס משטרתי , אני עוצר ברמזור ומגרד באוזן והשוטר מגיע ליד החלון שלי ושואל אותי אם לא חבל עכשיו 500 ש"ח דוח, שאלתי על מה והוא אמר על פלאפון... צחקתי לו בפנים ושאלתי אם באמת הוא רוצה לתת לי דוח אם הנוסע לידי מדבר בפלאפון ושגם אין לי על מה לדבר עם אמא שלו ... הוא קלט שהוא עשה פאדיחה כשגירדתי באוזן שוב....

אז הוא התחיל להיסתלבט עליי ואמר לי שהוא ייתן לי דוח תם כי בא לו , נהיה ירוק ואיזה רכב נכנס לי לנתיב אז אמרתי לשוטר שנסע צמוד אליי למה הוא לא עושה כלום אז הוא צחק ונתן גז....

ממש קטע מפגר

haters will hate

פורסם

במראה ראיתי טוסטוס משטרתי , אני עוצר ברמזור ומגרד באוזן והשוטר מגיע ליד החלון שלי ושואל אותי אם לא חבל עכשיו 500 ש"ח דוח, שאלתי על מה והוא אמר על פלאפון... צחקתי לו בפנים ושאלתי אם באמת הוא רוצה לתת לי דוח אם הנוסע לידי מדבר בפלאפון ושגם אין לי על מה לדבר עם אמא שלו ... הוא קלט שהוא עשה פאדיחה כשגירדתי באוזן שוב....

אז הוא התחיל להיסתלבט עליי ואמר לי שהוא ייתן לי דוח תם כי בא לו , נהיה ירוק ואיזה רכב נכנס לי לנתיב אז אמרתי לשוטר שנסע צמוד אליי למה הוא לא עושה כלום אז הוא צחק ונתן גז....

ממש קטע מפגר

אני רואה שחזרת אחי!

ברוך השב.

עזוב אותך משטויות עם שוטרים, הם רק רוצים להכניס כמה שיותר כסף לקופה שלהם, בכמה שפחות זמן. הוא עוד יכל היה לתת לך דו"ח על התחצפות לשוטר. לך תבין.

פורסם

ממש קטע מפגר

הנה עוד דוגמא לפיגור של השוטרים , כשצריך אותם באמת בם לא יזיזו אצבע , אבל ברגע שהם יוכלו לדפוק מישהו על משהו שהוא לא ביצע בכלל (או לפחות שהם חשבו שהוא עשה) .

שימו לב שברגע ש - בנצי אמר לשוטר

נהיה ירוק ואיזה רכב נכנס לי לנתיב אז אמרתי לשוטר שנסע צמוד אליי למה הוא לא עושה כלום אז הוא צחק ונתן גז....

הוא שם גז ...

נו באמת :bad-word:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
זה התחיל להפוך לתופעה .

כל כמה יומים רואים בפורום הודעה , שוטר צילם אותי במצלמה רגילה או דיגיטלית ,

הם מצלמים על פלאפונים , מעבר באדום , לא מאותתים .

חשבת שיכול להיות שמדובר במתנדב מדים שלא יכול לרשום דוחות כי לא עבר הסמכה לכך?

אז הוא מצלם את העבירה ודרך הקצין שלו שולח דו"ח פנימי שיגיע בדואר :shock::?:

ודרך אגב, הקנס על פלא-פון הוא 500ש"ח ו-4 נקודות ממשרד הרישוי :!:

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

• תוכן חדש...