Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי נ"מ אני פשוט לא רוצה להתקע מול המכ"ם יום שלם,לא משמ מאתגר אותי.

בנ"מ תלך על סטינגרים, תהיה "קרבי לייט". תתפוס קווים במקומות אקזוטיים משהו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אז קודם כל כל הכבוד לך על הנחישות ועוד יותר על הניצחון בסופו של דבר.

בנוגע לשריון, אם אתה רוצה, אתה תקבל, תלחם ותקבל, כמו שקיבלת מנילה קרבית, שזה הישג בפני עצמו. תקבל גם שריון, במיוחד לאור נתוני הביקוש המאוד נמוכים של החיל.

מה שיש לי להגיד לך בקשר לשריון, זה שאחרי שיצא לי לעבוד עם שריונרים בעזה, בעופרת יצוקה. והאמת שגם לפני זה מצפייה ושת"פים בתרגילים איתם שזה אחד החיילות היותר מגניבים וחזקים בצה"ל. ויסלחו לי כל הגולנצ'יקים והצנחנים למינהם.

בקשר לשירות קרבי בכלל, אני יכול להבטיח לך שאתה תקלל את השנייה שבכלל חשבת על להתגייס לקרבי כי יהיה לך קשה, איפה יותר ואיפה פחות, אבל בתור משוחרר טרי מיחידה קרבית, בתפקיד שאני מעדיף לא לפרט. בסופו של יום, אין דבר יותר טוב ומתגמל משירות קרבי, ושגידו מה ישגידו כל אותם "מזייני מערכות" שהלכו ועשו כסף בזמן הזה. זה פשוט לא זה.

אז בהצלחה בהמשך הדרך ויאללה לשריון :-) (רק קח בחשבון שאתה הולך לדפוק את הראש, והרבה בטנק ז'תומרת)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מזל טוב

בתור אחד שקיבל 72 עם המלצה ל64 הצלחתי להעלות ל97 ולשרת שירות קרבי .

תתעקש על שריון , זה חיל מרתק ומיקצועי עם אנשים מעולים .

אם לא ואתה באמת רוצה תפקיד קידמי , אז כדאי לשקול את האיסוף של מודיעין.

תותחנים , אני לא מכיר בן אדם אחד ששירת שם וממליץ ....

נ"מ אני לא מכיר .

מילואים זה חרא , זה תמיד בזמן חרא , תמיד דופקים אותך , ותמיד אתה מרגיש שמזלזלים בזמן שלך .

אז מה?

אז מקללים ובאים , כי תכלס עם כל הציניות צריך קצת ציונות , ואני לא יודע מה איתך לי אין מקום אחר ללכת אליו .

תשמור עלינו תשמור על עצמך , ותהייה גאה להיות אחד שאכפת לו.

בהצלחה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני לא שירתתי במגלן,אלא במג"ב ביחידה לא קלה.

לגבי מגלן,אך ורק בה"פ.

חילוץ והצלה כבר לא שומרים בבתי כלא,אלא תופסים קווי חי"ר כמו כל יחידות החי"ר בצה"ל מבצעים מעצרים ועוברים קורסים מעניינים בתחום החילוץ ולפעמים יוצאים לחו"ל.

כי בה"פ אין בעיה של בטחון שדה? המלצתי, לא בה"פ, לא בטלפון וגם כמה שפחות בפנים אל פנים.

מעלה זכרונות (ואפילו לא ישנים כלכך!)... כמה שרציתי להיות בחילוץ והצלה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
מצטער שאני נשמע ילדותי אבל העיניין של המילואים באמת כול כך מפריע לאורך השנים?

האם ה"זקנים" שבינכם מצטערים על זה שהלכתם לקרבי וכתוצאה מכך אתם נותנים חודש בשנה לצבא כול שנה?

אני לא הייתי מוכן להיות ג'ובניק בסדיר.

אבל שתלך ללמוד תצא לחודש "חופש" מהלימודים.

שתתחיל לעבוד תצא לחודש וימצאו מישהו שיעשה את התפקיד שלך.

אל תנסה לפתוח עסק קטן,כי הוא יהיה סגור חודש.

אבל היה כיף להפגיז את לבנון במלחמה בגיל 38

אייל

פורסם

לגבי חיל התותחנים, פשוט א-ף אחד לא ממליץ לי להגיע לשם באמת כול כך נורא שם כמו שמספרים?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אל תדאג.

לגבי חילוץ והצלה,מדוע רצית ולא קיבלת?

"You don't always get what you want... you get what you need"

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
לגבי חיל התותחנים, פשוט א-ף אחד לא ממליץ לי להגיע לשם באמת כול כך נורא שם כמו שמספרים?

התנאים חרא כמו בכל מקום אחר , בסיס חיילי באמצע המדבר כמו הנדסה שריון ומוד"ש טפ"שים כמו שריון , אבל בלי שום דבר מעניין.

או כמו שהגדיר את זה חבר תותחן " תותחנים זה כמו הביצים משתתפים אבל לא נכנסים ".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני הייתי תותחן ואח"כ ב-MLRS. בזמני שרצתי הרבה בדרום לבנון, וכשזה נגמר, אז עשינו הרבה שטחים.

השירות סביר היציאות סבירות הכל סביר :).

יש את האפשרות שם להגיע לאיכון שזה יותר נחמד אם זכרוני אינו מטעה אותי.

לגבי מילואים - מאיזו סיבה תמיד זה נפל לי על תקופת מבחנים, והיום ממרום גילי (32 מתקרב) כבר לא כיף כל כך להתאמן ולסחוב ציוד ולהעמיס על הגוף. קשה להגיד את זה אבל אני כבר לא בן 18.

למזלי הצבא מבין את זה ומודע לזה. (ותמיד מעצבן שאיזה עובד רס"ר בן 18 בא אליך ביום האחרון למילואים וצורח שהרמפות לא נקיות או משהו כזה. למזלי אפשר להשתין עליו בקשת ולתת לו לצרוח. אי אפשר להחזיק אותך מעבר לתאריך שרשום בצו מילואים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני הייתי תותחן ואח"כ ב-MLRS. בזמני שרצתי הרבה בדרום לבנון, וכשזה נגמר, אז עשינו הרבה שטחים.

השירות סביר היציאות סבירות הכל סביר :).

יש את האפשרות שם להגיע לאיכון שזה יותר נחמד אם זכרוני אינו מטעה אותי.

).

זו תשובה חכמה ונכונה , אחי מפקד בתותחנים ( כמו שצריך :wink: ) והשירות שלו היה מעניין , במילואים הוא קצת בוכה

מה לעשות - נהיה חלווה - מרצה לכלכלה ומינהל .. בושות .

התותחנים היום ממוחשבים , עם אמצעי ראיה ואיכון מרשימים - כך שאם תפול טוב , יש עניין .

ולגבי סיור ואיסוף - גם כאן השירות מעניין , ובהמשך אתה יכול לעבור למערכות אחרות של מודיעין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם אני מצדיע לך על שנלחמת להגיע לקרבי. חסרים לנו אנשים כמוך, ולצערנו יש לא מעט שעושים מלחמה לכיוון השני.

אני גם נלחמתי להשיג משהו והתחלתי בסופו של דבר, ולכן אני גם מזדהה איתך, ומייעץ לך, שגם אם יקרה ובסוף תגיע למקום שלא היה בראש סדר העדיפויות שלך, תמשיך להשקיע ולתת את כל מה שיש לך, כי בסוף הצבא יקלוט אותך (ורואים את זה המון בקורס קצינים) וייקח אותך למקום שמתאים לך. ואני מכיר לא מעט סיפורים.

לכן אני חושב שכדאי לך ללכת לשיריון, כי בסופו של דבר זה חיל מעולה. עם חומר אנושי מצויין וחומר לוחמתי אדיר. וכמובן שהקידום שם לקצונה הוא הכי גבוה במערך הלוחם. אז לעניות דעתי זה הכי מתאים לך.

רק תמשיך להשקיע, אל תישבר ואל תיתן לשגרה להוציא לך את הרוח מהמפרשים!!

עלה והצלח.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...