Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YAIROS

עברת פעילויות עם שיריון שאתה יודע שהם חייל ''כלכך טוב'' עם ''מקדם קצונה גבוה'' ?

בתור אחד שיצא לו לעבוד איתם לא פעם, כולל פלס''ר 401 ו7, יחידה של אנשים טיפשים שמתלהבים מירי (שלא נדבר על זה שהם יורים עם כל דבר פגזים)

לא פעם אכלתי זין מהטנקים האלו, ולא משנה כמה תצעק ''חדל'' בקשר - הם לא מקשיבים.

ברור שבתור שיריונר רואים את זה ''אחרת'', בתור כלבן מסכן שבא לעזור להם - פשוט שונאים אותם !!!!!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
YAIROS

עברת פעילויות עם שיריון שאתה יודע שהם חייל ''כלכך טוב'' עם ''מקדם קצונה גבוה'' ?

בתור אחד שיצא לו לעבוד איתם לא פעם, כולל פלס''ר 401 ו7, יחידה של אנשים טיפשים שמתלהבים מירי (שלא נדבר על זה שהם יורים עם כל דבר פגזים)

לא פעם אכלתי זין מהטנקים האלו, ולא משנה כמה תצעק ''חדל'' בקשר - הם לא מקשיבים.

ברור שבתור שיריונר רואים את זה ''אחרת'', בתור כלבן מסכן שבא לעזור להם - פשוט שונאים אותם !!!!!

עבדתי עם שריון המון , מסוף השנה הראשונה בסדיר ועד האימון האחרון במילואים , כמעט תמיד היה שריון בסביבה.

נכון ששת"פ בין חילות לא תמיד מושלם , אבל אני בהחלט טוען שהם חיל יותר מיקצועי מרוב היחידות שעבדתי איתן ועבדתי עם המון .

חוץ מזה שכשהוא מדבר על שריון ממש לא מדובר על הפלס"רים אלה גדודי טנקים .

מהפלסר"ים באמת התאכזבתי קשות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

weezy, כן

הגדודים שלהם יותר גרוע מהפלסרים, לפחות ממה שאני אכלתי בעזה בשנה האחרונה

(זה מצתלם,נראה,נשמע,מתפוצץ נהדר, אבל לא שאתה באמצע !!!!)

פורסם
סטי"לים-לא יודע אם באמת הייתי רוצה הייתי מנסה חובלים.

בתור אחד ששירת בחייל הים, אני לא ממליץ על הסטילים למרות שאבא שלי היה שם הרבה שנים בקבע.

לעומת זאת אני שירתתי בדבורות, לא יודע אם אתה מכיר או לא אבל צוות קטן 8-10 איש כמו משפחה ופשוט נהנתי מהשרות!!

למרות שיצאתי משם בדיוק לפני הקורס שהייתי צריך לעבור סגן מפקד דבורה, אבל עד היום אני מצטער על זה.

כל עוד אין לך מחלת ים או משהו בסגנון מומלץ מאוד!

לא רואים הרבה את הבית, אבל אתה נחשב לוחם לכל דבר המון פעילויות מבצעיות בים אין סוף אימונים מרתקים נשקים מעניינים

אפילו יש תותח 20 מ"מ, אךךך איזה כיף זה להפציץ בדבר הזה שלא נדבר על הטייפון ועוד המון נשקים.

כמובן שיש לך גם את תחום המכונה, יש שני אופציות אחת זה ימאי והשני מכונאי, בתור אחד שהיה בשני הצדדים קשה מאוד להחליט אבל שניהם תפקידים מעניינים, בתור מכונאי אתה יכול להיות צ'יף של ספינה מה שגם מבטיח לך מילואים בספינות ובתור ימאי אתה יכול סגן מפקד דבורה, אבל מילואים לא מובטחים בספינה.

דרך אגב, מפקד הספינה הוא חובל וחיילים רגילים ממש לא מסתדרים עם חובלים פלצנים, חוץ מהמפקד שלי שהיה ערקי שחור וקטן מחזה נדיר בחייל רק בגלל זה הסתדרנו מאוד טוב עד היום יש לי את הסיכת לוחם שקיבלתי ממנו, סיכה שהייתה שלו המון זמן.

בנוסף בתור דבורן יש לך כמה אזורים לבחירה, אחד זה בחיפה שעושים בט"ש בגבול הצפון, השני באשדוד בט"ש בגבול הדרום והשלישי זה באילת שלא עושים כלום:wink:. {גילוי נאות אני הייתי בחיפה}

בקיצור מה שלא תחליט, שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכח הכול עובר מהר אבל בסוף זוכרים הכול.

תהנה

מאור8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

ראשית תודה על העזרה בבחירת ייעד גיוס,זה הכניס לי לא מעט חומר למחשבה לראש.

דבר שני מאוד חשוב לי לצאת לקצונה ואולי בפרספקטיבה(אני שומר לעצמי את הזכות להתחרט) להשאר שם הרבה בקבע.

אלמלא הייתי רוצה חיל הים הייתי נלחם בכול כוחי על מנת להגיע לקורס חובלים אבל לא יודע זה לא נראה לי שלי.

אם לא הייתי חושב על קריירה תבאית או לפחות קצונה כנראה שהייתי הולך על סטיל"ים.

כעת אני חושב שאני עדיין אמשיך להלחם על שריון רק נותר לי לברר סופית שזה לא יפגע לי בברכיים, אם אני אגלה שזה בסדר לברכיים שלי אז אני אעשה הכול על מנת להגיע לשם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בתור אחד שעוזב את הארץ בקרוב, אני יכול לומר שמילואים זה אחד הדברים שיחסרו לי.

אגב, 90% מהפלוגה שלי מבסוטים במילואים.

האוכל טוב (יש לנו שף, בעל מסעדה וקונדיטור בפלוגה. בחג שבועות לפני אחרון הם עשו מטעמים שלא יאמן), האנשים סבבה לגמרי, ואין כמו שבירת שגרה. אחרי שנה- שנה וחצי, איש איש בתפקידו (ויש לנו עצמאים ושכירים, עובדי כפיים ואנשי היי-טק, משכילים ובורים, נשואים ורווקים) מרוצה שסוף סוף יש לו משהו שונה שמוציא מהשגרה.

הבעייה היחידה במילואים היא של אשתך\ חברה שלך. אתה חוזר כ"כ חרמן שיומיים אח"כ היא צולעת...

עריכה:

כמה תמונות מילואים, אוכל ועוד.

ה-2 מהתמונה האחרונה "נקשרו מאוד" אחד לשני זמן קצר אחרי צילום התמונה :)

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

8.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
מצטער שאני נשמע ילדותי אבל העיניין של המילואים באמת כול כך מפריע לאורך השנים?

האם ה"זקנים" שבינכם מצטערים על זה שהלכתם לקרבי וכתוצאה מכך אתם נותנים חודש בשנה לצבא כול שנה?

כן.

גם אין התחשבות.

מזמינים אותך למילואים ולא אכפת להם אם יש תקופת בחינות, או בעיה כלשהיא, תבוא.

ואין עם מי לדבר, דבר ללמפה, כולם אטומים, מפנים מאחד לשני ולא חוזרים אלייך אף פעם.

ואיזה ילדה עקומה בת 19 שקיבלה סג"מ וחושבת שהיא עכשיו מנהלת את העולם ואני עובד אצלה עושה עלייך פוזות, כאילו אתה איזה טירון שאתמול עבר בבקו"ם.

פורסם
אני הייתי תותחן ואח"כ ב-MLRS. בזמני שרצתי הרבה בדרום לבנון, וכשזה נגמר, אז עשינו הרבה שטחים.

השירות סביר היציאות סבירות הכל סביר :).

יש את האפשרות שם להגיע לאיכון שזה יותר נחמד אם זכרוני אינו מטעה אותי.

אני משרת ביחידה הזו.

והאמת שמאוד כיף להיות שם (גם תלוי בצוות שבו אתה נמצא) מהסיבה הפשוטה שזה כל כך שונה מלהיות באחד הגדודים בתותחנים ששם כולם בוכים מהטחינה והיציאות.

• תוכן חדש...