Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! לאחר מלחמה ארוכה שנהלתי עם הצבא\אמא\רופא ולאחר שכבר קבלתי מנילה ג'ובניקית עדיין המשכתי להציק להם ולכול מי שהיה יכול לתרום לי ולבסוף קבלתי את המעטפה המבוקשת כול כך בתיבת הדואר שלי:):):) לא היה לי סבלנות לעלות לקומה שלי ופשוט פתחתי את המכתב עוד בחדר מדריגות ובשניה שראיתי שזה המנילה שכול כך רציתי פשוט צרחתי מרוב אושר:oops:

אז סתם רציתי לשתף אותכם בזה,שלפעמים החלומות מתגשמים,עכשיו נשאר רק להפעיל על אמא שלי את כול הלחץ על מנת שלא תחזיר את החתימה(בן יחיד).

ולקוות שהרופא לשי לא יעשה בעיות,אבל חוץ מאמא שלי הכול בקטנה העיקר שאני אהיה קרבי לאחר מלחמה כול כך ארוכה עם כול המערכת:D.

עריכה:

במנילה לא היה כתוב לי חיל השריון אז חשבתי שזה סתם טעות בדפוס,עכשיו דברתי עם לשכת הגיוס והם אומרים שבגלל שאני 197 הם לא מקבלים אותי:(:(:(:(:(:(( אוף מה אני עושה?

פעם ראשונה בחיים שאני אוכל מזה חרא:(

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו באמת.

מספיק עם השטויות,מה זה להיות ג'ובניק?

במקום שתעודד אותו אתה אומר לו עזוב אותך לך תהיה ג'ובניק,אני לא מתחרט על זה שהתגייסתי לקרבי עד היום אני אפילו נהנה מזה.

אז אם הילד מבקש עזרה ועידוד למה סתם להוריד לו את המוטיבציה?

ולמתגייס,

מזל טוב!

מה האפשרויות האחרות שנתנו לך חוץ מחיל השיריון?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

פרופיל 97 לא יכול להיות שריונר, רק פרופיל 72.

97 זה כשיר לשירות קרבי ביחידות שדה: חי"ר, חיל ההנדסה וכו'.

72 - בלתי כשיר לשירות בחי"ר אך כשיר לשירות קרבי ביחידות כמו חיל השריון, חיל התותחנים, מערך הנ"מ חיל מודיעין השדה וגדוד קרקל.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

למרבה הצער יש לי פרופיל 72:(.הציעו לי נ"מ(לא תודה) תותחנים,שזאת כנראה תהיה האופציה שלי אם לא שריון חס ושלום טפו טפו טפו,לוחם איסוף(עם מגבלת הפרופיל שלי אני יכול להיות לוחם רכוב יענו לאסוף מידע על האמר).סטי"לים-לא יודע אם באמת הייתי רוצה הייתי מנסה חובלים.וחילוץ והצלה(איכס).

כמובן גם קצונה יעודית ואיך לא קד"צ נהיגה אבל זה לא מעניין אותי כול כך.

פורסם

דווקא יש לך הרבה אופציות.

למה אתה לא מעוניין להיות לוחם נ"מ?החיל כיום השתפר פלאים,כך גם לוחמי חילוץ והצלה שהיום התפקיד שלהם נורא מאתגר ומעניין.

חיל התותחנים לא הייתי מציע לך,היציאות שם על הפנים והתנאים לא משהו.

חובלים זה פרופיל 82 -97 ולא 72.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לגבי נ"מ אני פשוט לא רוצה להתקע מול המכ"ם יום שלם,לא משמ מאתגר אותי.

לגבי החובלים יש לי מידעון לגבי חיל הים וכתוב שם מפורש שהפרופיל הוא 72-97.(בהנחה והוא יעמדו במדקי המר"י).

לגבי נ"מ חפשתי מידע אבל הוא פשוט לא מושך אותי וחילוץ והצלה,איכס להיות סוהר בבית כלא?

וגם אם נעזוב את הבט"ש מתי פעם אחרונה הם באמת עשו משהו?

חוץ מזה מאוד חשוב לי היציאה לקורס קצינים(אני חולם להיות קצין קרבי) ואת זה אני יכול לממש בשריון ותותחנים (וזה לא שאני יכול להיות קצין במקומות אחרים כן פשוט שם ההקצאות גבוהות יותר ואפשר להתקדם מהר יותר:)

מה גם שאם לא שריון(חס ושלום) משהו מושך אותי בתותחים שיורים.

אם כי אני מוכרח להודות שאני מאוד מאוד רוצה לפקד על מכונת פלדה עם עוצמה של מחלקה ומשקל של 60 טון...וסתם שאלה אתה שירתת במגלן?

פורסם
פרופיל 97 לא יכול להיות שריונר, רק פרופיל 72.

97 זה כשיר לשירות קרבי ביחידות שדה: חי"ר, חיל ההנדסה וכו'.

72 - בלתי כשיר לשירות בחי"ר אך כשיר לשירות קרבי ביחידות כמו חיל השריון, חיל התותחנים, מערך הנ"מ חיל מודיעין השדה וגדוד קרקל.

ובעל פרופיל 97 באבו אבו יכול להיות שריונר,אפילו ישמחו לקחת אותו ויציעו לו ללכת לפלס"ר(הלוואי עלי:cry:)

פורסם
ובעל פרופיל 97 באבו אבו יכול להיות שריונר,אפילו ישמחו לקחת אותו ויציעו לו ללכת לפלס"ר(הלוואי עלי:cry:)

הוא יכול להיות שריונר, אבל הצבא יעדיף לקחת אותו ליחידת שדה קרבית, ולקחת בעל פרופיל 72 שלא יכול להיות ביחידת שדה להיות שריונר.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
לגבי נ"מ אני פשוט לא רוצה להתקע מול המכ"ם יום שלם,לא משמ מאתגר אותי.

לגבי החובלים יש לי מידעון לגבי חיל הים וכתוב שם מפורש שהפרופיל הוא 72-97.(בהנחה והוא יעמדו במדקי המר"י).

לגבי נ"מ חפשתי מידע אבל הוא פשוט לא מושך אותי וחילוץ והצלה,איכס להיות סוהר בבית כלא?

וגם אם נעזוב את הבט"ש מתי פעם אחרונה הם באמת עשו משהו?

חוץ מזה מאוד חשוב לי היציאה לקורס קצינים(אני חולם להיות קצין קרבי) ואת זה אני יכול לממש בשריון ותותחנים (וזה לא שאני יכול להיות קצין במקומות אחרים כן פשוט שם ההקצאות גבוהות יותר ואפשר להתקדם מהר יותר:)

מה גם שאם לא שריון(חס ושלום) משהו מושך אותי בתותחים שיורים.

אם כי אני מוכרח להודות שאני מאוד מאוד רוצה לפקד על מכונת פלדה עם עוצמה של מחלקה ומשקל של 60 טון...וסתם שאלה אתה שירתת במגלן?

אני לא שירתתי במגלן,אלא במג"ב ביחידה לא קלה.

לגבי מגלן,אך ורק בה"פ.

חילוץ והצלה כבר לא שומרים בבתי כלא,אלא תופסים קווי חי"ר כמו כל יחידות החי"ר בצה"ל מבצעים מעצרים ועוברים קורסים מעניינים בתחום החילוץ ולפעמים יוצאים לחו"ל.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
מזל טוב, אתה עוד תצטער על זה, אבל מזל טוב.

מצטער שאני נשמע ילדותי אבל העיניין של המילואים באמת כול כך מפריע לאורך השנים?

האם ה"זקנים" שבינכם מצטערים על זה שהלכתם לקרבי וכתוצאה מכך אתם נותנים חודש בשנה לצבא כול שנה?

פורסם

אני הייתי 97 שריונר לשעבר.

תאמין לי אין כמו השריון!!!!!

עברתי מלא מקומות בצה"ל אבל בחיים אתה לא תפגוש כאלה אנשים זהב כמו שיש בשריון.

מציע לך להילחם עוד טיפה ולנסות לקבל, עדיף משאר הדברים שהציעו לך.

יש גם את הפלס"ר של שריון יש לי שם חברים והם נהנים מכל יום.

השריון זאת המשפחה הטנק זה הבית!.

פורסם
מצטער שאני נשמע ילדותי אבל העיניין של המילואים באמת כול כך מפריע לאורך השנים?

האם ה"זקנים" שבינכם מצטערים על זה שהלכתם לקרבי וכתוצאה מכך אתם נותנים חודש בשנה לצבא כול שנה?

אתה תצטער על זה הרבה לפני שלב המילואים, אבל לא נורא, שמסיימים עם זה זה דיי כיף להסתכל אחורה.

המילואים, לפחות לחלק מהאנשים תקועים כמו עצם בגרון, חודש בשנה אולי לא נשמע לך הרבה בשלב הזה של החיים שלך אבל לצבא יש יכולת מזהירה (כמעט כמו חיל האוויר שלו) לקבוע לך מילואים בזמנים הכי לא מתאימים שבעולם.

• תוכן חדש...