Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. היתרון של אבקת חלבון הוא שהספיקה שלה בגוף מהירה יותר מטונה וקוטג'.

2. הרבה דיאטנים אומרים שמה שקובע זה כמות החלבון המסופקת לגוף ביממה ואין יתרון לזה שאוכלים ישר אחרי אימון.

3. אם לא תתאמן "חזק" ונכון, ותוותר לעצמך אז חבל על הכסף ועל ההודעה שלי.

נ.ב.

Pumping Iron

arnold-schwarzenegger-with-two-old-ladies-celebrities-28932.jpg

arnold-schwarzenegger-big_muscle.jpg

הייתי חייב!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ארנולד וויתר על החלבונים וישר הלך על הסטרואידים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בזמנו כולם הלכו על סטרואידים.

הבודי-בילדרס של היום גם לוקחים סטרואידים חוקיים או משהו? כי כדי להגיע לכאלה נפחים אני לא יודע מה צריך לאכול :-o.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כן היום כמעט כולם (כל המפלצות) משתמשים בסטרואידים... אבל זה ממש לא הופך את זה לקל, רק מהיר יותר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

המחשבונים שנתת בקישורים מעולים :)

מסבירים למה אני רק מחפש מה לאכול כל הזמן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

Vw GTI, גם סעיף מס' 1 וגם סעיף מס' 2 בהודעתך שגויים.

לעומת זאת, סעיף 3 נכון בהחלט.

לגבי הסטרואידים - גם אז וגם היום הבודי בילדרז המקצוענים לוקחים סטרואידים.

אין סטרואידים חוקיים, ומעבר לכך, יש בשימוש בסטרואידים פגיעה ניכרת במערכות הגוף השונות.

מי שזה חשוב לו עד כדי כך - אני מאחל לו רק "לבריאות" (הוא יזדקק לאיחולים אלו).

כל השאר - תאכלו מסודר, תתאמנו בעומס מתאים, תישנו טוב בלילה. לא צריך יותר מזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סעיף 1 אינו שגוי. מי שיקח אבקת חלבון יקח לו פחות זמן לפתח מסת שריר ולעלות במשקל,

הוא יגיע לתוצאה של 3 חודשים בחודשיים בלבד, שוב זה תלוי בבן אדם.

בסעיף 2 אמרתי רק מה אמרו לי.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אשמח לאיזשהו מחקר שתומך בדברים שהצגת בסעיף 1.

מי שאמר לך את מה שאמר לך בסעיף 2 טועה - לא טעות פטאלית ודרסטית אבל בהחלט חוטא לאמת הפיזיולוגית.

כמובן שיש לקחת הכל בפרופורצייה,מי ש"סתם" מתאמן בחדר כושר, יכול להרשות לעצמו לא לאכול מיד אחרי האימון ולא ייגרם לו שום נזק.

פשוט יעילותו של האימון יורדת ככל ש"מחפפים" בתזונה, כמו גם באימון עצמו, כמו גם בכל תחום אחר בחיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הספיגה בגוף אכן מהירה יותר, אבל אין שום קשר בין זה לגדילה מהירה יותר.

בגדול אף אחד לא באמת יודע ב100% מה עובד ומה לא כי לכל אחד זה שונה, ויש יותר מדבר אחד שעובד.

מה שאני ממליץ: לאכול הרבה, לישון הרבה, להתאמן טוב (ממש לא בהכרח הרבה). יותר מידי התעסקות וזה הופך לקשה מאוד להתמיד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

קצת סדר,

אין שום יתרון לאבקת חלבון בספיגה בגוף, אבקת חלבון מי גבינה אכן נספגת יותר מהר, אך אין שום יתרון בבניית השריר מול אכילת אוכל מוצק.

היתרון המשמעותי בשבילי, נוחות וטעם אחרי אימון, אין לי כוח לאכול 180 גרם חזה עוף אחרי האימון, אז אני שותה שייק חלבון - 2 סקופ אבקת חלבון+סקופ סוכר ענבים.

לגבי סטרואידים,

אין היום שום מפתח גוף מקצועני - בדגש על מקצועני, שאינו משתמש בסטרואידים, סטרואיד הנו בעצם הורמון סינטטי, תרופה לכל דבר.

כמו אקמול, אנטיביוטיקה וכו'.

תרופה עם מרשם, אז ככה שמבחינת החוק, שימוש בסטרואידים זה כמו שימוש בתרופה ללא מרשם, אין איסור על כך.

אך יש איסור על סחר בתרופות.

שימוש בסטרואידים עוזר בפיתוח השרירים, אך לא עושה את העבודה. מי שייקח סטרואידים ולא יתאמן, ישמור על תזונה+שינה, שישכח מתוצאות. אין קיצורי דרך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אין בהם עניין, בפיתוח גוף מקצועי, איגודים כמו NABBA ו IFBB, שמה אין כמעט מפתח גוף שלא לוקח סטרואידים.

אפילו עוד יותר, בספורט כמו בייסבול, פוטבול אמריקאי, כדורסל, אפילו אתלטיקה לוקחים סטרואידים.

דוגמא של בן ג'ונסון הקנדי, נתפס שבדמו וינסטרול - סטנוזולול.

יש את הסרט התעודי שנקרא BIGGER STRONGER FASTER, מציע לראות אותו, סרט מאוד מעניין.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
הספיגה בגוף אכן מהירה יותר, אבל אין שום קשר בין זה לגדילה מהירה יותר.

בגדול אף אחד לא באמת יודע ב100% מה עובד ומה לא כי לכל אחד זה שונה, ויש יותר מדבר אחד שעובד.

מה שאני ממליץ: לאכול הרבה, לישון הרבה, להתאמן טוב (ממש לא בהכרח הרבה). יותר מידי התעסקות וזה הופך לקשה מאוד להתמיד.

ולמי שאין זמן לישון הרבה? :roll:

בתאכלס לא צריך להגזים גם באימונים,צריך להתאמן לפחות 3-4 פעמים בשבוע ולאכול נכון.גם פעילות גופנית יתרה מזיקה לגוף.

אני זוכר כשהיייתי בחתירה אקדמאית היו מתאמנים אצלינו פעמיים ביום ואפילו 3(בוקר צהריים וערב).שכל אימון נמשך כשעתיים.(אבל זה מי שמתאמן מקצועי).

לפי דעתי מי שלא מתאמן מקצועי,פשוט צריך לשמור על כושר,לעשות פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע, ולאכול כמו שצריך.

פורסם

רגע אז מה אני אמור לעשות? אני ירדתי בשנה האחרונה 30 ק"ג. מ102 ל 72.(גובה 1.75)

זה כלל דיאטה די לא בריאה של ארוחה ביום, אבל היה משולב עם פעילות אירובית במכון כושר.

היום כל הגוף שלי רזה חוץ מבטבטן קטנה, לא מעוצבת,ומעצבנת, ואני רוצה להתחיל לעצב את הגוף.

התרגלתי לאכול ארוחת אחת קטנה ביום(אם אפשר לקרוא ל2 סנדביצ'ים של לחם קל עם נקניק ארוחה)

ומאוד קשה לי לאכול מעבר לזה, אתם חושבים שבמצב שלי יהיה כדאי להתחיל לשתות שייק ביחד עם העבודה במכון כושר? ואם כן, אז איזה שיק?

הבנתי שיש כל כך הרבה סוגים של חלבונים או פחמימות.

תודה רבה

• תוכן חדש...