Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אתם קונים שמן בתחנות דלק ?

לא ? באמת ? למה לא ? האאאאאא כי המתדלק לא יודע מה הוא עושה והוא מוכר לכם כמה שיותר כי הוא עושה על זה אחוזים, ואללה.

אז למה אתם קונים את הדבר הזה בחדר כושר לעזזל ? אתם יודעים שמאמנים מחוייבים למכסת אבקות בחודש בחלק מהמועדונים ?

חלאס להיות מתלהבים שהולכים יומיים לחדר כושר ומצליחים לעשות להם שטיפת מוח עם האבקות האלה.

תאכלו בריא, תתחיבו לאורך חיים בריא ותחיו יותר טוב, האבקות האלה לא טובות יותר מכל מוצר תעשיתי מפוצץ בזבל.

רוצים שרירים, תעבדו בצורה הוגנת עם הגוף ותלכו בקצב שלו.

תגובה זו באה לעורר מחשבה לאלה שרוצים ללכת לחדר כושר בשביל לחיות ב-ר-י-א יותר

אם המטרה שלכם זה להעמיס מסת שריר תוך חודש כדי להגיע באוגוס לחוף הים ולחשוב שזה יגרום לכם להצליח לעלות מישהי הביתה לקפה קפה, ראו הודעה זו מבוטלת.

גילוי נאות, כותב הודעה זו מתאמן כבר יותר מ 17 שנה בחדרי כושר, ב 7 שנים האחרונות כל יום.

ד"א אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר היה פה שרשור ענק כזה לא כל כך מזמן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מדייק.

80 אחוז מהאבקות שנמכרות נמכרות באינטרנט ובחנויות מיועדות לכך, מה שהחדר כושר מוכר זה חלק קטן.

אני מסכים איתך שזה הוא חומר לא טבעי במאה האחוזים אבל להגיד שזה זבל זו כבר טעות.

בחלבונים טבעיים למשל טונה, יש חומרים שהגוף לא ירצה לאחר אימון, שומן, פחמימות ועוד.

ולגביך or_lougasi תקרא מדריכים על חיטוב, תאמין לי שלא תתחרט.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

הגוף דווקא זקוק לפחממות ביחד עם החלבונים אחרי האימון, ביחס של בערך 2 ל-1. (זאת אומרת שעל כל גרם חלבון שני גרם פחממות) כדי שהחלבונים האלה ישמשו לבניית שריר.

אגב, צריכה מוגברת של חלבון לאחר אימון, בלי צריכת חלבון במהלך כל היום תביא להפרשת החלבון בעיקר דרך השתן.

אור לוגאסי, לך לדיאטנית. דיאטה של שני כריכים מלחם קל עם נקניק זה רע לגוף שלך מהמון סיבות. שייק חלבונים לא יפצה את הגוף שלך על זה, ומעבר לכך לאכול נכון ובריא עכשיו יעזור לך כשתהיה מבוגר יותר.

בכל מקרה, מי שאוכל נכון במקביל לאימון ישיג את אותן התוצאות כמו אבקות חלבונים. (בהנחה שהן נקיות מהורמונים שונים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

והחנויות שמוכרות את זה, לא עושות את זה בשביל להרוויח ?

אתה באמת מסתמך על "מי בכלל צריך ESP זה בשביל נהגים שמשתוללים" שאומר לך המוכר בסוארו כשהוא מתרץ של B3 אין בקרת אחיזה ?

האבקות האלה מכילות זבל בכמויות לא בריאות, ההעמסה שלהם היא בקצב לא טבעי ושוחק לגוף

לא מצאתי עדין מישהו אחד שלקח את זה מטעמי בריאות או שהמליץ עליהם מטעמי בריאות, בריאים הם ל-א.

כל מי שלוקח אותם ו.או מוכר אותם עושה את זה על בסיס של שוויץ נטו, הגדלה של מסת שריר, ולא מטעמי בריאות

אני אמרתי, שאם זו המטרה, תהנו, אם המטרה זה לחיות בריא, אפשר להגיע למסת שריר נאה ובריאה בלי כל האבקות האלה.

"יש חומרים שהגוף לא ירצה לאחר אימון, שומן, פחמימות ועוד" - אני יודע שההמלצה היא כן לאכול פחממות אחרי אימון.

הבעיה העיקרית בטונה מקופסא זו כמות גדולה של נתרן, אבל אם זה הדבר היחיד המעובד שאתה אוכל ביום יום, ואתה לא ממליח את שאר האוכל שלך בטירוף, זה סבבה, סה"כ אדם בריא אמור לצרוך כפית מלח ביום.

or_lougasi, אתה חייב לשנות את התזונה שלך, אין בנקניק מספיק חלבון, אני לא רואה צריכת סידן וירקות בתפריט שלך, אני ממש ממש לא ממליץ על שייקים אלה על הגדלת התפריט במקביל להמשך אימון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סתם נתתי דוגמא עם הסנדביץ עם נקניק, זה היה משתנה מיום ליום, אבל הערך הקלורי שהייתי מכניס לגוף שלי היה מאוד נמוך(מאמין שלא עברתי את ה600 ביום).

שורה תחתונה עשיתי מה שרציתי, ירדתי את מה שהייתי צריך.

עכשיו נשאר רק להתחטב בצורה יותר טובה.

אז התחלתי להוריד מהזמן שהייתי משקיע על פעילות אירובית, לטובת פעילות של מכשירים ומשקולות.

השאלה היא כזאת, אבקות כאלה ואחרות יעזרו לי,או לא?

אני מבין שכדי להתחטב צריך לעלות את מסת השריר וכדי לעשות את זה צריך לאכול יותר טוב ויותר נכון.

אז התחלתי לנסות לשנות את הרגלי האכילה שלי, אבל אי אפשר ביום אחד,לשנות את הרגלי האכילה מקצה לקצה,

וכרגע קשה לי לאכול באופן שיספק את כמות החלבונים שהגוף כנראה יצטרך בשביל להתחטב.

מישהו יכול להפנות אותי למדריכים על חיטוב?

פורסם

אור, אם אתה היום במשקל שמתאים לך, והוא סביב 22-23 BMI, אין סיבה שתאכל פחות מ 1500 קלוריות ליום

בטח לא אם אתה רוצה להעלות קצת מסת שריר.

הורדת משקל בשביל להתחיל עם בחורות או כדי להיות בריא יותר ?

אם התשובה א, קח אבקות, אם התשובה ב, תתרחק מזה כמו מאש ותתחיל לאכול נכון

מקסימום תאכל פחות חלבון ממש שצריך אבל תאכל בריא ותבנה שריר בקצב שמתאים לך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
והחנויות שמוכרות את זה, לא עושות את זה בשביל להרוויח ?

אתה באמת מסתמך על "מי בכלל צריך ESP זה בשביל נהגים שמשתוללים" שאומר לך המוכר בסוארו כשהוא מתרץ של B3 אין בקרת אחיזה ?

האבקות האלה מכילות זבל בכמויות לא בריאות, ההעמסה שלהם היא בקצב לא טבעי ושוחק לגוף

לא מצאתי עדין מישהו אחד שלקח את זה מטעמי בריאות או שהמליץ עליהם מטעמי בריאות, בריאים הם ל-א.

כל מי שלוקח אותם ו.או מוכר אותם עושה את זה על בסיס של שוויץ נטו, הגדלה של מסת שריר, ולא מטעמי בריאות

אני אמרתי, שאם זו המטרה, תהנו, אם המטרה זה לחיות בריא, אפשר להגיע למסת שריר נאה ובריאה בלי כל האבקות האלה.

"יש חומרים שהגוף לא ירצה לאחר אימון, שומן, פחמימות ועוד" - אני יודע שההמלצה היא כן לאכול פחממות אחרי אימון.

הבעיה העיקרית בטונה מקופסא זו כמות גדולה של נתרן, אבל אם זה הדבר היחיד המעובד שאתה אוכל ביום יום, ואתה לא ממליח את שאר האוכל שלך בטירוף, זה סבבה, סה"כ אדם בריא אמור לצרוך כפית מלח ביום.

or_lougasi, אתה חייב לשנות את התזונה שלך, אין בנקניק מספיק חלבון, אני לא רואה צריכת סידן וירקות בתפריט שלך, אני ממש ממש לא ממליץ על שייקים אלה על הגדלת התפריט במקביל להמשך אימון.

הודעות כמו שלך גורמות לי להצטער שאין פה איזה מנהל פורום שאחראי על סינון דברי הבל והטעיה שאנשים משחררים כאן לאתר.

קודם כל גילוי נאות, אני עובד של גיל גרנות ועוסק בשיווק אבקות חלבון כך שאולי מישהו יחשוב שאני לא אובייקטיבי, מצד שני אני פשוט לא יכול להתאפק.

הטענה שלך שאבקות חלבון מכילות זבל בכמויות לא בריאות היא מגוחכת, באבקת חלבון יש ברוב המקרים כ- 75-85 אחוז חלבון (בדרך כלל מאוד איכותי, מקורו בחלב פרה) והשאר כמות נמוכה עד מזערית של פחמימות ושומן וכמות נמוכה של חומרי טעם וריח מהסוג הבטוח לגמרי לשימוש (יותר מהזבל שאתה מכניס הביתה מהסופר זה בטוח)

בקשר לטענה האווילית של העמסה, כמות החלבון הממוצעת שיש בסקופ של אבקת חלבון היא 20-25 גרם, אתה כמות שיש בקופסת טונה, קופסת קוטג' או חצי שניצל ממוצע. לפי ההגיון המעוות שלך יש סכנה בריאותית חמורה ב"העמסת" שניצל לארוחת צהריים, דבר מדהים בהתחשב בזה שזו ארוחת הצהריים הכי נפוצה בארץ.

אז למה בכלל לצרוך אבקת חלבון כשיש כל הרבה חלבון באוכל? כי מה לעשות, לא בא לאנשים לאכול משהו כבד ומעיק אחרי אימון, הרבה יותר נעים לשתות שייק טעים עם פירות או משהו.. אז מה? כואב לך? מציק לך? תתבגר. חוץ מזה שאני רוצה לראות אותך אוכל 6-7 ארוחות מוצקות ביום ולא נעזר בשייקים, לא סיפור קל בכלל.

אתה אולי לא מצאת אף אחד שלוקח את זה מטעמי בריאות אבל כל מי שגורלו היה מספיק רע בשביל להכיר חולי סרטן וודאי יודע שהם מקבלים שייקים של חלבון (כן אלה עם שמלאים ב"זבל") על בסיס דו יומי ולא על מנת לקצר את תוחלת החיים שלהם.

אולי יש אנשים ששותים את זה בשביל שוויץ, כמו שאתה קורא לזה, אבל בהודעתך אתה מבטל מיליוני אנשים שנהנים מהמוצרים האלה כדבר חיוני לספורט אותו הם אוהבים ונהנים מאוד, לא כולם אוהבים להראות כמו חתיכת ח** רופסת ולא חייבים לשפוך טונות

של ארס מתוך קנאה טהורה לאנשים שמשקיעים את הנשמה שלהם בשביל להראות ולהרגיש יותר טוב.

אני אישית מוכן להמר שאם תפרסם את התפריט היומי שלך או את רשימת הקניות מהסופר שלך אני מוצא שחצי מזה זה דברים הרבה יותר גרועים בריאותית ויקרים מאבקת חלבון.

למרות שפרשתי לאחרונה מאימונים רציניים ופרשתי מזמן מאימון בחדרי כושר אני אשמח לעזור לכל מי שירצה להתקדם בתחום ללא שום קשר ופירסום למקום העבודה שלי.

פורסם

ל ALLEN1, עדיף שלא אגיב על התוכנית המהוללת של גיל גרנות. יש כאן מישהו בפורום שיכול לספר יותר טוב ממני עליה ועד כמה שהיא "עזרה" לו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

התגובה שלי לא עוסקת בתכנית של גיל, אין לה שום קשר אליה ואני לא מתכוון לדון עליה. כל מה שאני רושם פה מייצג רק

את דעתי ואת ה"תכנית"שלי בלבד, למרות שאני עובד שם יש לי דעות והשקפות משלי שאין להם שום קשר לרשת.

פורסם

אני מתאמן כ-11 שנים. התחלתי בגיל 14 והיום אני בן 25.

לא נכנס להרכבים של החלבונים ולתופעות בריאותיות, אני לא רופא ואין לי תשובה חד משמעית בעניין.

עד גיל 18 בערך התאמנתי בצורה הטבעית ללא שימוש באבקת מי גבינה (חלבון). הגעתי לחיטוב יפה תוך שמירה על דיאטה אבל הייתי מאוד רזה. היה לי קושי מאוד גדול לצבור נפח. לא משנה מה הכנסתי לפה לא עזר לי.

היום אני משתמש באבקת מי גבינה רק כשאני יודע שאני בתקופה הקרובה הולך להקדיש את כל כולי לאימונים. דהיינו לא לאכול כמו חזיר, להתאמן פעם בשבוע ולשתות את האבקה. תוכנית עבודה מסודרת + תזונה נכונה + פעילות אירובית מתקדמת + צריכת אבקת מי גבינה.

אני מרגיש בצורה משמעותית את הגדילה, והיא גדילה יפה. לא משמין בבטן ומתנפח בחלק העליון אלא גודל בפרופורציות יפות.

אז אם השאלה העולה מ"אבקת מי גבינה (חלבונים), האם זה עובד?" התשובה היא: אם אתם מתאמנים ברצינות - כן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז הגיע הזמן שאחרי 11 שנים תדע מה מהות תהליכי החיטוב וצבירת מאסה והמשמעות של אבקת חלבון

כי לפי מה שרשמת אתה לא ממש יודע מה המשמעות של כל אלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא נראה שהשרשור הזה הולך לאנשהו.

מישהו יכול להמליץ לי על אבקת חלבונים טובה? חשוב שתהיה חברה ידועה,עם ותק,ונסיון מוכח.

פורסם

Allen1 קראתי את מה שכתבת, זכותך לטעון את הדברים האלה, אני עומד על דעתי, שמח שאמרתי אותה, ולא מוצא לנכון להגיב על הצעקות שלך, הן רק מוכיחות שאני צודק כנראה (לדעתי בטוח, שאחרים יחליטו בשביל עצמם)

אם הייתי חסום/מוחקים את ההודעות שלי, לא היה לך מול מי להתלהם ככה, אז זה דווקא טוב שכתבתי את מה שכתבתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...