Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילייט מצדיקים את המחיר שלהם - אבל...

בשביל לקבל תוצאות טובות ונכונות ממידבאסים של אילייט - אתה נכנס כאן לעלויות נוספות.

ככה שהמחיר הריאלי של האילייט לא מסתכם ברכישה של הסט והתקנתו אלא הוא נמשך לבידוד מסיבי של הדלת - ואני מתכוון, מ-א-ס-י-בי או אם אתה באמת רוצה לעשות את זה נכון עם המדיבאסים שלהם - בניית תיבות מפיבר בנפח של 5 עד 8 ליטר על כל דלת...

תעשה חושבים טוב טוב.

במחיר שאתה קונה היום אילייט אתה יכול לרכוש גם סט קלארוס של HAT ולהוסיף לו CDM של מוראל או L3 של HAT מסדרת הלגטייה.

אתה יכול להוסיף טיפה יותר וכבר ללכת על סט לגטייה מלא.

אתה מדבר על אילייט שני חלקים? או על אילייט שלושה חלקים?

הגברה אקטיבית? פסיבית? בי-וויירינג והגברה חצי אקטיבית חצי פסיבית?

מה הסטאפ שאתה מתכנן?

אם זה סט שני חלקים - מציע לך בחום גם לפזול לכוון הקלארוס.

ולגבי המגבר - עד כמה שאני זוכר אותו - צריך להספיק לאילייט ולהרים אותו יופי - תקן אותי אם אני טועה אבל יש לו את ה100 וואט RMS לערוץ, נכון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא יודע כמה עולה היום סט אילייט מלא.

אני קניתי את המידבאסים והCDM בנפרד ב2000 שקלים חדשים - אני מאמין שלך זה יעלה קצת יותר אבל לא הרבה מעבר לזה.

צריך להוסיף עוד את הקרוס שלהם שאני לא קיניתי כי אני מגביר אקטיבית לחלוטין המחיר הוא משהו כמו 700 שקלים

והMT23 שהם הטוויטרים גם כן אמורים לעלות סביבות ה700 שקלים - אני מעריך שהסט יעלה לך בין 3800 ל4000 שקלים אבל אני לא יודע כמה אחוזי רווח חנויות ומשווקים לוקחים היום...

בתג מחיר מאוד דומה אתה כבר יכול לקנות סט לגטייה או קלארוס בתוספת מיד של לגטייה - תפנה ליבואן, לאוד אנד קליר או לחבר הפורום ELIKO שהוא במקרה גם היבואן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צודק המחיר הוא 3800 השאלה כמה זה יהיה אחריי התקנה שכמו ש אמרת סיפור לא קטן

ו מה זה הדגמים הנוספים שהיזכרת כי לא שמעתי אליהם?

פורסם

יש עוד כל כך הרבה דברים שאפשר להמליץ לך עליהם חוץ ממוראל.

בידוד טוב לדלתות הקדמיות אמור לעלות כולל עבודה סביבות ה1500 שקלים - זה משהו שאתה בכל מקרה תצטרך לעשות בכדי לקבל תוצאות טובות ממידבאסים.

אבל במקרה של האילייט רצוי אפילו להכפיל או לשלש את שכבות הבידוד ולנסות להפחית את הנפח של הדלת שהרמקול רואה למינימום ע"י סגירת הדופן הפנימית עם שכבות הבידוד.

שמעתי סט מאוד מרשים של WLM ברכב של רזי במפגש האחרון - תנסה אולי לדבר עם חבר הפורום ניר "גרין מונסטר" בהודעה פרטית לגבי פרטים על הסט.

הלגטייה סט מדהים כולל גם הקלארוס - כמו שאמרתי - דבר עם היבואן, בפרסומות כאן בפורום אתה תוכל לראות פרסומות שלהם

loud and clear

מה גם - ההמלצה שלי לאילייט היא לשדרג את הטוויטר לסופרימו או סופרימו פיקולו למרות שהMT23 הוא טוויטר נהדר - הסופרימו מתעלה עליו בכל פרמטר.

אני קניתי בזמנו טוויטר של אומגה אודיו (שגם מוכר בארה"ב כרנסנס אודיו) שזה בעצם אח תאום של הסופרימו - CR101 אבל ההתקנה שלו קשה ולוקחת הרבה מקום - לא יודע אם זה בשבילך... בכל מקרה אני גם לא יודע אם אומגה עדיין מייצרים אותם, הבנתי שהסדרה הזו פסקה והולכים בקרוב לייצר משהו חדש - לא יודע אם זה נכון או לא אבל טוויטר פשוט יוצא מן הכלל.

יש להם את הCR104 שהוא מקביל לMT23 - רוב האנשים בפורום שהשתמשו בו העדיפו אותו על האח התאום שלו מבית מוראל.

Pioneer TS-X150

פורסם

134 RMS של מגבר טוב מבית רוקפורד יהיו נהדרים בשביל להגביר אילייט.

מה גם שבמגברים החזקים של רוקפורד אני נוטה להאמין שהוא יהיה לפחות עומד בהצהרות אם לא אנדרייטד...

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אפשר עוד שאלה . פשות אני מאילת ו אולי תוכל לכוון אותי ל איזה חנות\ מתקין טוב ב מירכז כי אני לא כל כך מכיר את האזור שם?

פורסם

שלחת לי על זה גם הודעה פרטית - אני אענה לך כאן.

תריץ חיפוש כאן בפורום על מתקינים.

חביב הפורום ומתקין הבית הוא יוסי הידוע בכינוי ALPINE מסדנת ECA

www.ecaudio.co.il יוסי הוא בעלי הסדנא, אני מוסיף כאן בעריכה שיש סיבה לזה שהוא חביב הפורום - לא סתם ממליצים עליו - מתקין ואדם ברמות הגבוהות ביותר.

תנסה גם להתעניין על בומבאסס בבאר שבע - www.bombbass.co.il אם אני לא טועה לבעלים של הסדנה קוראים יריב.

ותנסה גם את סאונדסטורם בחולון www.soundstorm.co.il מה שלא יהיה - תגיד לו שאני שלחתי אותך אליו, לבעל הסדנה קוראים שמעון.

אתה יכול גם להרחיק עד עפולה אם כבר בא לך לעשות כזה טיול :-D ולהגיע לאפי 4*4 שאני אפרופו לא יודע אם יש להם אתר או לא, בעלי הבית הוא אפי אבל מתקין הבית הוא יחיאל ואתה יכול לדבר איתו בהודעה פרטית, מותק של בחור.

בהצלחה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטרף להמלצות של אדי

יש לך באילת גם את אוטו סאונד {דודי ואיציק שהם הבעלים} והם גם מחזיקים ציוד של מורל

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...