Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים חושבים שסט הזה הוא לא ממש איכותי, ויש חסרונות בתדרים נמוכים... ובפירות... במהירות...

אני רוצה לומר לכולם, סט הזה דורש הגברה חזקה וברמה גבוה, אחרת אין ניצול של סט אפילו ב-50%.

פורסם

לוופרים אני מסכים - צריך ורצוי לתת את ה120 וואט לפחות בשביל שהם יעבדו נקי - אם כי הם גם ישמעו מצויין על ערוץ הגברה של 100 וואט.

אני מאמין שהוופרים האלה באמת יכולים וצריכים להנות מערוץ הגברה שמן בין 150 ל200 RMS - זה יעשה להם רק טוב.

הCDM - מספיק שתשים אותם על ערוץ של 75 וואט והם כבר ינגנו פרפקט.

הטוויטרים - ממש לא צריך להתאמץ - כל מגבר טוב שמספק את ה35 עד 50 וואט RMS יהיה יותר ממספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא לא מסכים עם זה שבלי הגברה של מעל 100 וואט האלייט לא יתנו תפוקה .

אצלי ברכב הם קיבלו 85 וואט בריאים והם עבדו מעולה , כמעט ולא ניתקלתי באלייט שעבדו יפה כמו שעבדו בפולו אצלי , בלי תיבות מיוחדות ובלי הספק גבוה מאוד.

אם זאת , אם יש את האופציה לפנק אותם בהספק גבוה אז בכיף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הם יתנו תפוקה - אבל הם ישמעו הרבה יותר נקי ברגע שאתה תתחיל לעלות את גבול ה100 וואט - אתה מכיר אותי די טוב כבר ואתה יודע שבדרך כלל אני ממש לא דוגל ב"וואטים" אבל במקרה של האילייט זה פשוט נכון.

עופר - המגברים שאתה הרמת איתם את האילייט, כמו שאני מכיר אותך, הם אנדרייטד - האם 85 וואט זה הערך שמוצהר ע"י היצרן הזה אבל בפועל הוא נותן הרבה יותר? או שזה 85 אחרי שראית את תעודת הלידה של המגבר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי התפוקה בהספקים של של W

לגבי הניקיון פה אני חולק עליך , לא משנה איך תהפוך את זה אי אפשר להגיד שהיה חסר שם משהו מבחינת ניקיון..

לגבי ההספקים , בתעודת לידה של ה גנסיס 4 ערוצים שהגביר את האלייט היה כתוב 84 ו 85 לשני הערוצים (במקרה גם גורדון היה חתום על התעודת לידה) . כיום ה 4 ערוצים יותר חזק , ה 4 ערוצים שיש אצלי כרגע בתעודת לידה הוא 105 .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמעתי אצלך עופר, ואני מסקים איתך.

יכול להיות שזה בגלל הדלתות שלך, הם קטנות בנפח מהדלת אצלי. אצלי עבדתית בהגברה טובה ובחיתוך נכון הם נשמעים מעולים.

פורסם

אני לרגע לא אומר שאין משמעות להספק , ואם אפשר לשדך מגבר חזק אז מצוין , אני אבל כן אומר שזה לא צריך לבוא על חשבון דברים אחרים . עדיף מגבר בהספק בינוני אבל שיהיה מגבר איכותי מאשר להתפשר באיכות בשביל עוד וואטים .

לגבי הדלת - לא יודע , היא אומנם לא דלת ענקית אבל היא לא כזאת קטנה ובטח ובטח שלא מתקרבת אפילו לנפח "המומלץ" , בסופו של דבר אני מאמין ששילוב של רכיבים טובים שמתאימים אחד לשני , התקנה איכותית וכיוונים טובים זה המתכון הבטוח.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני משתמש באילייט אצלי בתיבות אטומות בנפח הרצוי - עברתי ממגבר מאותו היצרן בהספק מוצהר של 90 וואט (אנדרייטד) למגבר מאותו היצרן בהספק של 125 וואט (אנדרייטד) וההבדל הוא אמנם לא בדיוק הבדל עצום - אבל הבדל מורגש.

המידבאסים האלה אוהבים את כל מה שנותנים להם.

אני מסכים שהמגברים שלך יותר איכותיים משלי...

Pioneer TS-X150

פורסם

הרמקול לא משתמש בכל הכוח שלו כל הזמן , מה אם בן אדם אוהב לשמוע על ווליום נורמאלי ולא מטורף ? אני לא מבין איך אילייט " חייב " 120 RMS בשביל " להתחיל לעבוד " זה לא שהוא עובד בצורה שונה גם עם 80 RMS , פשוט לא ניתן יהיה להגביר לווליום מטורף , וגם 80 RMS מספיקים בהחלט לווליום גבוה ללא דיסטורשיין .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תנסה ותווכח בעצמך...

הסט הזה נפתח ככל שמספקים לו יותר... וכן - יכול להיות שבהתאמה נכונה של מגבר הוא ישמע טוב יותר ממגבר אחר חזק יותר בהצהרות שלו.

וואט זה וואט ואני לא מתכוון לטעון אחרת - אבל צורת פעולה של מגבר אחד יכולה להיות שונה לחלוטין על רמקול ממגבר אחר.

אני יכול להעיד שהיה לי את הרוקפורד 160A2 ויש לי את הJBL GTQ200 שהם פחות או יותר אותו סדר גודל מבחינת הספק לערוץ - מבחינת עוצמה ופתיחת רמקול - הJBL לא רואה ממטר את הרוקפורד, הוא גם לא רואה ממטר את המגבר הפשוט של קלריון שהיה לי - הAPX4020 (או משהו כזה...) שאמור להיות 60 וואט לערוץ...

Pioneer TS-X150

פורסם

ואיפה אתה היית? לא רואים אותך במפגשים, לא שומעים ממך בפורום - מה קורה? :shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...