Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם לגבי נסיעה אילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמור לנסוע לאילת באוגוסט ורציתי לדעת מה אתם ממליצים.

יש לנו שתי אפשרויות:

1.לצאת ב 8 בבוקר מירושלים

2.לצאת בסביבות 5 בבוקר מירושלים

עכשיו שאלתי היא מה יותר עדיף? מבחינת נוחות נסיעה(חום וכו'ו),שוטרים, עומס תנועה וכד'

תודה על העזרה :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי באיזה יום, בכל מקרה זה דיי תלוי באיזה שעה אתה רוצה להגיע לאילת.

ביום ראשון אני יורד לאילת לשבוע, אני לא מתכוון להוציא את האף שלי החוצה לפני 10 בבוקר ואני גר בפתח תקוה.

אתה נוסע לחופש מה הלחץ להגיע? תקום בבוקר,תאכל, תתארגן ותצא, סע רגוע אתה נוסע לחופש :-D

פורסם

הבעיה הכי גדולה בנסיעה לאילת זו נסיעה בשעות הצהריים, סיוט של ממש המזגן מכוון לפרצוף והתריס למטה אבל בכל זאת אתה מת מחום.

אני חושב שלצאת בסביבות 5 אחר הצהריים או בבוקר מוקדם יהיו השעות הכי נוחות

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מה שהכי חשוב שלא תהיה עייף.

זאת גם תהיה הבעיה כשתיסע ב 5 בבוקר. אבל אם כבר נסעת, אז תעשה כמה עצירות בדרך, ואפילו תנוח קצת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

נסיעה בצהרי היום בכביש הערבה,בחודש אוגוסט, כשהשמש יוקדת, זה ממש לא נעים ,אמנם נסבל, אבל לא נעים, עדיף לצאת כמה שיותר מוקדם, בכל מקרה, קח בחשבון שאתה נוסע דרומה ,ואיך שהשמש זורחת היא בכיוון של הנהג.

פורסם
מזגן יש אבל בימים שכנראה הליטר בנזין יגיע שוב ל 7 שקל אני גם חושב על זה לצערי הרב :cry:

לא זאת בלבד שאתה לא תחסוך דבר בכך שתסע עם חלונות פתוחים, אתה למעשה תגרום לרכב לצרוך יותר דלק ממה שהוא היה צורך לו היית נוסע עם מזגן.

החלונות הפתוחים מגבירים את מקדם הגרר של הרכב, ובמילים פשוטות גורמים לו להיות פחות אוירודינמי.

אם אתה רוצה לחסוך, המזגן הוא לא המקום להתחיל ממנו. דאג ללחץ אויר תקין בצמיגים, לנסיעה במהירות שלא עולה על 100 קמ"ש, להתאמת ההילוך למהירות הנסיעה ולהוצאה מהרכב של כל דבר שאינו הכרחי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אז 5-6 זו שעה סבירה?

fiesta 1997 מה זו שעת בוקר מוקדמת אצלך ?

אני יצאתי ב6 מהבית,הדרך נורא ארוכה והחום הורג אותך למרות השעות המוקדמות של הבוקר עם או בלי מזגן.

אל תשכח שהנסיעה היא כמה שעות ממקום מגוריך והשמש כבר לא תהיה "עדינה" אפשר להגיד.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...