Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם לגבי נסיעה אילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי יוצא ב- 5 בבוקר, כי אני אוהב להגיע מוקדם ליעד ו"להרוויח" עוד יום.

כך תוכל להגיע למלון בשעה 8 בבוקר, אם יש להם חדר פנוי ונדיבות, הם ימסרו לך כבר את החדר, ואם אין חדר פנוי, תוכל לאחסן את החפצים בקבלה וללכת לים להיצלות. כשתחזור מהים (בערך 13:00) זה יהיה בדיוק הזמן לקבל חדר, להתקלח, ללכת לישון ולהתעורר בערב רענן ומוכן לצאת לאחד ממוקדי הבילוי.

מעבר לזה, בשעות בוקר מוקדמת, אתה יחסית לבד בכביש והתנועה זורמת. אני לא מתייחס לכביש הערבה, אלא בכלל לדרך, עד לכביש הערבה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יציאה מהבית במוצ"ש לאילת זה מאוד בעייתי. מילא אם היית גר בבאר שבע. עדיף לצאת ב5 בבוקר אם זה יהיה לך נוח, ועד שתהיה באזור באר שבע כבר תתחיל השעה של העומס אבל זה לא יפריע לך כל כך.

פורסם
להלן התשובה:

:roll:אני משער שרוב הגולשים כאן הם צעירים שאינם סובלים מחום,לכן הבעתי פליאה לפליאתך.

פורסם

השעה הכי טובה ליציאה מאיזור המרכז היא 4 לפנות בוקר.

מגיעים לאילת באיזור 8, גם בלי חום, בלי שמש, רעננים, נכנסים לארומה, אוכלים ארוחת בוקר, קצת בים, וקדימה לקבלת המפתח לחדר.

פורסם

אני תמיד מעדיף לעשות את הנסיעה לאילת בערב/לילה.

אין שום בעיה לנסוע בחשיכה דרך מצפה רמון, כי יש מעט מאוד תנועה נגדית ואפשר לנסוע רוב הדרך עם אורות גבוהים. יש גם עיני חתול ברוב קטעי הכביש כך שרואים את תוואי הכביש בקלות.

דרך כביש הערבה פחות נעים כי יש יותר תנועה נגדית, וגם יותר תנועה של רכבים כבדים שצריך לעקוף - וזה כמובן סכנה.

אז ההמלצה שלי היא לצאת לדרך עם צאת השבת, להגיע לאילת בסביבות חצות או קצת אחרי, להכנס מיד לשינה טובה, ולהינות מיום ראשון מלא באילת, מבלי שהיית צריך לעבור נסיעה של כמה שעות על הבוקר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מנסיון...אני הייתי יוצא בשעה 14:00 -15 ,כך יוצא שאני מגיע (מתל אביב) לאיזור דימונה ב 16:15 בערך אוכל שם ארוחת צהריים בצומת יש שם אוכל טוב וב 17:00 בערך ממשיך לערבה , ככה גם אפשר להנות מהנוף של הערבה וגם לא חם מידי.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
ואיפה אני ישן ?

איפה אתה הולך לישון בלילה שאחר כך?

תרים אליהם טלפון ותיד להם שאתה מתכוון להגיע לאילת בסביבות אחת בבוקר במוצ"ש, ותשאל אם הם יכולים לאפשר לך להגיע ולהכנס לחדר בשעה הזאת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גם אם היו מאפשרים לו לקבל חדר ב- 01:00 לפנות בוקר, הם היו מבקשים תשלום על עוד לילה.

גם אם זה לא מחיר מלא, עדיין זאת תוספת משמעותית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא יודע מה השיקולים שלך, אבל ביום חמישי האחרון שירדתי לאילת אלו היו השיקולים שלי:

1. לא קמים מוקדם מדי בבוקר. העדפתי לנהוג לאילת אחרי שישנתי כמו שצריך. בשעה 10:00 יצאנו מהמרכז, הגענו בסביבות 15:00 ועוד הספקנו לבלות בים, למנגל וללכת למאנקיז.

2. לא נוסעים בכבישי הדרום בחושך, בטח אם לא חייבים. מעבר לנוף המדהים יש הרבה בע"ח באיזור ככה שלמרות שנראה לך שאתה לבד על הכביש ויכול לנסוע עם אורות גבוהים - גם אם נהיה ממש אופטימיים ותבחין בגמל העומד 100 מטר לפנייך - הסיכוי שלך להימנע מפגיעה אפסי.

3. מזגן צורך יותר דלק מנסיעה עם חלונות פתוחים.

4. כדאי לתדלק באילת. מחיר ליטר 95 בשירות עצמי עומד על 5.33 שקלים.

5. נסענו מהמרכז דרך דימונה וכביש הערבה, חזרנו דרך מצפה רמון. הדרך חזרה הייתה יותר יפה לדעתי ושילבה כבישים יותר מהנים ובנוסף היא גם קצת קצרה יותר. אם אתה ירושלמי זה לא רלוונטי עבורך, מאריך מאוד את הדרך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...