Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להחליף את המים בנוזל קירור בסוזוקי סוויפט שנת 96.

התהליך:

פתיחת הפקק העליון ברדיאטור וחימום המנוע עד לפתיחת הטרמוסטט.

כיבוי מנוע וריקון המים ע"י פתיחת הפקק בתחתית הרדיאטור.

סגירת הפקק ומילוי נוזל קירור

הדלקת המנוע ומילוי נוזל לפי הצורך.

אשמח לתגובות טיפים ועידוד :).

תודה,

טל

שלי יותר ישן ...

פורסם

לא כ"כ הבנתי איך בדיוק ניקזת מים מרדיאטור ומנוע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מיטב הבנתי כאשר הטרמוסטט פתוח ואני פותח את בורג הניקוז בתחתית הרדיאטור כל המים יוצאים.

לא הבנתי נכון ?

תודה,

טל

שלי יותר ישן ...

פורסם

בספר כתוב הנוהל שרשמתי למעלה, אבל מצד שני התהליך הוא רענון נוזל קירור.

איך אני מנקז את כל נוזל הקירור מהמנוע?

תודה,

טל

שלי יותר ישן ...

פורסם

פרק צינור תחתון בראדיאטור ותן למים לצאת . יש לערוך שטיפה בלחץ מים למערכת , ליסגור את הצינור ולמלות נוזל קירור חדש .

יש לבצע ניקוז אויר למערכת הקירור.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תודה על התגובה,

שתי שאלות:

1) ניקוז אויר נעשה עי השארת מכסה רדיאטור עליון הפעלת המנוע ומילוי נוזל לפי הצורך נכון ?

2) שטיפה בלחץ מים, אני יכול לעשות את זה באמצעים ביתיים? ואיך?

שוב תודה על הסבלנות.

טל

שלי יותר ישן ...

פורסם
תודה על התגובה,

שתי שאלות:

1) ניקוז אויר נעשה עי השארת מכסה רדיאטור עליון הפעלת המנוע ומילוי נוזל לפי הצורך נכון ?

2) שטיפה בלחץ מים, אני יכול לעשות את זה באמצעים ביתיים? ואיך?

שוב תודה על הסבלנות.

טל

1. במידה ויש פקקי ניקוז ברכב , אז דרך הפקקים , במידה ואין דרך פקק מילוי הנוזל כשהרכב מונע .

2. כן ע"י צינור מים של הגינה , מכניסים מים מצד אחד ושיצאו נקים מצד שני , רצוי להפעיל את החימום הפנימי ברכב , בשביל שהמים יעברו גם שם . לאחר מיכן ליסגור את הצינור חזרה למלא נוזל קירור ולבצע ניקוז אויר כשהמנוע עובד , תוך כדי הוספת נוזל קירור לפי הצורך , כשהמאוורר יעבוד פעמיים פו מיסתיימת העבודה . לאחר נסיעה ראשונה תן לרכב להיתקרר ותיבדוק שוב נוזל קירור , יתכן ויהיה חסר קצת.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תודה רבה על המידע, אני אבצע את ההליך בימים הקרובים ואדווח על התוצאות.

יום נפלא,

טל

שלי יותר ישן ...

• תוכן חדש...