Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידינו מהשפלה, שקרחתו מסנוורת אף יותר משלי, קיבל התראות מאחר ועבר על כלל מס' 1 - מתיחת ביקורת על מנהלי הפורום או דרך ניהולו יעשו בהודעות פרטיות בלבד.

וכל מי שיעבור על כלל זה יחטוף התראה.

חופש הדיבור מוקנה לכולם, אבל אין בכוונת אף אחד לאפשר להפוך את הפורום לאנרכייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולענייננו:

חופש הביטוי וההבעה הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, יצירת סרט קולנוע וכל שאר דרכי התקשורת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי" (מתוך ההכרזה לכל באי עולם בדבר זכויות האדם) עקרון חופש הביטוי הוא הרחבה של עקרון חופש הדיבור.

חופש הביטוי נחשב לאחת מזכויות האדם הבסיסיות, אך לעתים הוא מוגבל באמצעות חקיקה, כאשר הוא מתנגש בערכים אחרים. גבולותיו של חופש הביטוי נתונים בוויכוח מתמיד. דוגמה לכך היא טענתם של מכחישי השואה, לפיה חוקים האוסרים את הכחשת השואה מגבילים את חופש הביטוי שלהם. בבסיסם של דיני לשון הרע עומדת מלאכת איזון בין חופש הביטוי וזכות הציבור לדעת, ובין זכותו של נשוא הפרסום לשמור על שמו הטוב.

המקור - ויקיפדיה. :arrow:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא לשכוח, שכאן מדובר באתר פרטי ויש כללי פורום שחלים על כל מי שמשתמש באתר זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא לשכוח, שכאן מדובר באתר פרטי ויש כללי פורום שחלים על כל מי שמשתמש באתר זה.

.

אמיר שליט. אתה צודק.

יש כללים, שהם הגיוניים וסבירים. עברתי עליהם יותר מפעם אחת. תאמין לי.

אבל לעיתים, חופש הביטוי נפגע, למרות שעומד בכללי הפורום. אבל מנוגד לעמדה אחרת..

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מי שלא מרוצה מהכללים של האתר, יכול פשוט ללכת לאתר אחר ולהתלונן שם.

לא חייבים לכתוב כאן אם לא רוצים.

אין אתר אחר? תקימו אותו וזהו.

לא צריך אנשים שמתלוננים בלי הפסקה ולא מציעים שום פיתרון, ואז מתלוננים על זה שלא נותנים להם להתלונן.

פורסם

אזולאי,

falou כתב:

כאן זה לא "דמוקרטיה" זה אתר פרטי עם כללים ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261946&highlight=%D7%90%D7%AA%D7%A8+%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99&page=2

אומנם נכתב בהקשר אחר, אבל המהות היא אותה מהות.

אתה לא מצפה שאבוא אליך הביתה ואקיא על השטיח שלך - אז בבקשה אל תעשה את זה כאן.

שבוע טוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ולמען הסר ספק מדובר בארוע שקרה לי בהיותי בכיתה ד' בבית הספר היסודי.

עכשיו אני רגוע..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תגידו. לא נמאס לכם?

למה לא להוציא את האנרגיה על שיפוץ מכוניות אספנות?

שאלה נאיבית מדי?

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם
ידידינו <..> קיבל התראות מאחר ועבר על כלל מס' 1 - מתיחת ביקורת על מנהלי הפורום או דרך ניהולו יעשו בהודעות פרטיות בלבד.

וכל מי שיעבור על כלל זה יחטוף התראה.

שאלה היפתטית לחלוטין לי אליך: אם מישהו כותב בפורום אספנות, שהוא הפורום הרשמי של מועדון החמש, שנפשו חפצה (מסיבותיו השמורות עמו) בפתיחת פורום אספנות מקביל, אשר איננו מנוהל על ידי מועדון החמש, ואף מוסיף וכותב כי אין לו שום בעייה עם הדרך שבה מנוהל פורום אספנות של מועדון החמש, מעצם היותו בהגדרה הפורום הרשמי של מועדון החמש, האם במקרה זה יחשבו דבריו הפרה של כללי הפורום, ולכן ימחקו לאלתר ומבלי להותיר זכר? אשמח לשמוע את תשובתך לשאלתי ההיפוטתית מאוד והארוכה לא פחות, למקרה שארצה פעם לכתוב הודעה שכזו, שכן אין בכוונתי להפר את כללי הפורום ועוד פחות אני חפץ לקבל התראה.

נא הפרד בין האתר קארזפורום לפורום אספנות. אני חבר קארזפורום והכתובת המופיעה לי בראש דף זה היא carsforum.co.il, ולא 5club.org.il. הטענות שהועלו אינן מופנות אל האתר וכלליו.

:turn-l:
פורסם
שאלה היפתטית לחלוטין לי אליך: אם מישהו כותב בפורום אספנות, שהוא הפורום הרשמי של מועדון החמש, שנפשו חפצה (מסיבותיו השמורות עמו) בפתיחת פורום אספנות מקביל, אשר איננו מנוהל על ידי מועדון החמש, ואף מוסיף וכותב כי אין לו שום בעייה עם הדרך שבה מנוהל פורום אספנות של מועדון החמש, מעצם היותו בהגדרה הפורום הרשמי של מועדון החמש, האם במקרה זה יחשבו דבריו הפרה של כללי הפורום, ולכן ימחקו לאלתר ומבלי להותיר זכר? אשמח לשמוע את תשובתך לשאלתי ההיפוטתית מאוד והארוכה לא פחות, למקרה שארצה פעם לכתוב הודעה שכזו, שכן אין בכוונתי להפר את כללי הפורום ועוד פחות אני חפץ לקבל התראה.

נא הפרד בין האתר קארזפורום לפורום אספנות. אני חבר קארזפורום והכתובת המופיעה לי בראש דף זה היא carsforum.co.il, ולא 5club.org.il. הטענות שהועלו אינן מופנות אל האתר וכלליו.

לשאלתך הראשונה, לדעתי(שהיא מתונה כאן ב CF,) אין בעיה ובתנאי שאתה לא מותח ביקורת פומבית על הפורום או CF. אם אתה רוצה לללכת על בטוח, פנה בה"פ למנהלים הכלליים.

לקביעתך השניה, כללי CF חלים על פורום רכבי אספנות ומנהלי פורום רכבי אספנות מונו על ידי CF ואושרו על ידי מועדון ה-5.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא צריך אנשים שמתלוננים בלי הפסקה ולא מציעים שום פיתרון, ואז מתלוננים על זה שלא נותנים להם להתלונן.

האמת שבעל ההתראות דווקא הציע פתרונות (שורה מתוך חמשיר אני עובד על ההמשך )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

צודק ב100% תציע את זה במועדון בועדה הבאה שתהיה בה.

דר"א למועדון יש כבר אתר רק צריך להוסיף שם פורום.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...