Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב ומפחיד לשמוע .

אני מקווה שמאחר ומדובר ברכב וצבע שקשה לפספס אולי בכל זאת היא תמצא .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

איך באמת אפשר למצוא רכב נדיר שכזה ? הרי הגנב לא יחשוב פעמיים ויתחיל לסוע איתה ברחובות. זאת לא מזדה 3 שיש באלפים,

למכור אותה אי אפשר כי הרכב מדווח , אז רק פירוק או חלפים מה כבר ניתן לעשות איתו?

פורסם

היום ראיתי באשדוד רכב אספנות אדום על גרר נוסע, לא יודע אם זה היה קורבט כי לא ממש קלטתי את זה מה שכן זה היה רכב אספנות אדום והוא היה קופה.

פורסם

קצת נוטה מנושא השירשור, אבל איך זה שמקום כמו אחוזה שברובו גרים אנשים בעלי אמצעים אין שמירה או פיקוח?

ואני יפקח עיניים.

מספר רישוי ותמונה מקורית יעזרו בהרבה.

פורסם

מקווה שימצאו רכב ואת הגנב.

מנסיון מר אני יודע שפרסום תמונה של הרכב עם המספר טובה "כמו אלף מילים".

פרסום בעיתון הוא מה שגם לרכב שלי להמצא

מתי בדיוק נגנב הרכב

מאיזה שנה הוא

שלמה דן גדרון

פורסם

הודעה טריה לידיעתכם מתוך פורום החיפושיות ( לי אין קשר לנושא !! ) -

"יש לי אפשרות לארגן קניה מרוכזת של מערכת איתוראן לרכבי אספנות. המערכת לא דורשת קידוחים ולא חווטים מיותרים כמו כל המערכות .כמו כן אני יכול לארגן את הרכישה בקבוצה אחת ולא בפרטני . אשמח שכל מי שמעוניין באמת שישלח לי מסר בפרטי שאראה הענות ואדע כמה אנשים מעוניינים. אין לי כרגע מחיר מדויק אבל זה ינוע סביב ה1000 ש"ח וכמו כן יש תשלום חודשי של5-10 דולר שזה בערך חצי מהתשלום הנורמלי.לאחר שאראה הענות נכונה ורצינית אארגן מפגש באחד מימי השישי ואביא את המהנדס של החברה ואתן פרטים יותר מדויקים ונציג את המערכת. מוטי 052-8336323

פורסם

אתמול בערב אני מגיע הביתה ורואה 3 ניידות משטרה וההורים של ליאור עומדים ליד הקורבט שלי .אני מברר איתם ואז מספרים לי על הגניבה לא הבנתי מה זה קשור אלי הזמנתי את ההורים לשבת אצלי לשתות משהו קר . אחרי שסרקתי את התמונות של הקורבט שלהם בשביל לפרסם את זה לעזור להם בחיפושים מתברר לי שהם בכלל הגיעו בגלל שחשבו שאני גנבתי את האוטו בשביל חלקים לקורבט שלי . :cry: עצוב לא

אבל בכל מקרה אני מפרסם את התמונות שסרקתי .

untitled1.JPG

untitled2.JPG

untitled.JPG

Knowledge Is Horsepower

פורסם

אכן עצוב ביותר

לא תופסים אדם בצערו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דעה של חבר ( שלא רשום בפורום ) , לא דעה שלי -

להוציא ממשרד הרישוי את כל פרטי בעלי הקורבט בארץ ( בטח יש עשרות בודדות ) ולבדוק את כולם ...

לא נעים אבל יש סיכוי נמוך שהגניבה היתה הזמנה לחחלקי חילוף ...

סיכוי נמוך שהרכב יטוס ברחובות שכם או קלקיליה..

פורסם

איזה אנשים, ועוד לחשוב שאני גר כל כך קרוב וגם אני אף פעם לא ראיתי בסביבה קורבט אדומה.

אני יפקח עין.

מי יתן ותמצא האבדה והעבריינים יענשו כמגיע להם.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

עיסאם איזה גועל נפש....

ועוד הכנסת אותם הבייתה תאמין לי אתה בן אדם טוב מידי (את זה אני יודע לבד).

חוץ מיזה האוטו הזה נראה כמו גרוטעה ליד שלך...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היתה כתבה לפני שנתיים שהמכוניות אספנות יקרות נגנבות לשם מכירתם בנסיכויות המפרץ הפרסי.

הגנבים עוברים דרך ירדן ומשם נוסעים (כנראה בעזרת סמי טריילר) עד כווית / המפרץ הפרסי.

שווה לבדוק במעברים עם החיילים או להרים טלפון שיפקחו עיין

אני אחפש את הכתבה ואנסה לשלוח לינק.

• תוכן חדש...