Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ההחלטה לקדם את נושא חוק הספורט המוטורי, החלטה שהתקבלה בוועד עמותת נהגי הראלי "אירדא", שלחתי מכתב לרון קופמן ובעקבותיו פורסמה היום כתבה של רון קופמן בעיתון "ישראל היום".

אני מקווה שרון קופמן גם ימצא לנכון לדבר על הנושא ב"יציע העיתונות" שמשודר בכל שני וחמישי ב - 23:30 בערוץ ספורט 5+.

תודה גדולה למאקו, שעזר להגיע לרון.

אני מצרף גם את המכתב וגם את הכתבה.

מכתב לרון קופמן.pdf

כתבה של רון קופמן.pdf

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ניר יישר כח

נכנסת לתפקיד והתחלת לקדם את מה שאנחנו קוראים "דעת הקהל"

רק מאמרים, כתבות ופעילות יביאו לתודעה ציבורית שתהיה "משתלמת" לחברי הכנסת מבחינת הון פוליטי.

כי אם יהיה מי שיכירו על כך תודה, יהיו כותרות ותהיה עוד קדנציה למי שיצעק (לדברי קופמן) המלך הוא ערום.

שוב יישר כח ובהצלחה בתפקיד

www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

ישר כוח.

לא יכולתם לנסח את זה יותר טוב:

"ניתן להשוות זאת לסיטואציה שבה המשטרה תכנס לזירת איגרוף ותבדוק את חוקיות הכפפות של המתאגרף, שהרי אלימות אינה חוקית, נכון?"

אני הולך לאמץ את האנלוגיה הזו.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

הכל מנוסח כמו שצריך. יפה מאוד!

רק שלצערי לא נראה לי שלקופמן יש מספיק כח או השפעה בנושא. כבר רגילים שהוא צועק על כל דבר...

שר הספורט, הוא זה שצריך להיות לו איכפת.

פורסם

עקרונית זה נכון

אבל לקופמן יש במה והשרים השונים עם התיקים השונים או בלי יזיזו רק אם יהיה רצון ציבורי

מזיזים רק כשיש רווח פוליטי מזה, אף שר/ה לא רוצים "לבזבז" זמן על פעילות שלא תתפרסם וקומץ של אנשים יעריך, זה לא יביא להם את הבחירות הבאות.

אלו חוקי המשחק וכך יש לשחק.

במה - אנשי תקשורת = תודעה ציבורית = רצון פוליטי לקדם את הדברים

ושוב ניר

יישר כח - זו הדרך

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

ניר, כל הכבוד על היוזמה, הערה אחת ברשותך.

האם נעשה נסיון לאסוף כסף לבג"צ נוסף באמצעות הפורום? אני מניח שפתיחת חשבון בנק לטובת העניין לא קשה מדי.

פורסם

ניר ,

יופי של פניה , ניסוח ענייני ומכובד .

אולי יש לו עניין להפוך את זה לסידרת כתבות / מעקב אחר הנושא .

גם הצלחה של אלון דאי במרוץ האחרון ( התקוה בשנחאי וכ"ו ..) רק מבליטה אץ האבסורד .

טוני בורשטיין

פורסם

אדגיש כדי שיהיה ברור: המכוניות שלנו הן מכוניות מרוץ, שבנויות על-פי כללים מאד מחמירים של הפדרציה הבינלאומית לספורט מוטורי FIA. הן משמשות לנסיעה באימונים ובתחרויות רק בשטח, אנחנו גוררים אותן לאירועים ולעולם הן אינן נוסעות על כבישים ציבוריים. אנחנו, כול העוסקים בספורט, אנשים מבוגרים ואחראיים שעברו קורסים והשתלמויות נהיגת מרוצים בחו"ל.

לא מדובר בפרחחים שמשתוללים על הכביש אל דווקא באנשים שמשקיעים הרבה כסף בעיקר בבטיחות של המכוניות ושל אירועים.

ושוב אתם לבד במאבק כי אף אחד מהדראג, דריפט או MDC לא עומד במה שקבעתם כאן :roll:

פורסם

אם כבר הת'רד הזה הוקפץ, צריך לתקן את הנאמר בכתבה- הרוכב שבתמונה הוא חורחה לורנצו, בן-קבוצתו של ולנטינו רוסי- ולא כפי שצויין.

מלבד זאת, מאמר קופמני טיפוסי (ומצויין!).

אז, יאללה, דלגו-דלגו...

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אדגיש כדי שיהיה ברור: המכוניות שלנו הן מכוניות מרוץ, שבנויות על-פי כללים מאד מחמירים של הפדרציה הבינלאומית לספורט מוטורי FIA. הן משמשות לנסיעה באימונים ובתחרויות רק בשטח, אנחנו גוררים אותן לאירועים ולעולם הן אינן נוסעות על כבישים ציבוריים. אנחנו, כול העוסקים בספורט, אנשים מבוגרים ואחראיים שעברו קורסים והשתלמויות נהיגת מרוצים בחו"ל.

לא מדובר בפרחחים שמשתוללים על הכביש אל דווקא באנשים שמשקיעים הרבה כסף בעיקר בבטיחות של המכוניות ושל אירועים.

ושוב אתם לבד במאבק כי אף אחד מהדראג, דריפט או MDC לא עומד במה שקבעתם כאן :roll:

MDC זה ספורט עממי ולא צריך לעמוד במה שכתוב שם.

דראג בהחלט צריכים לעמוד בתקנונים בין לאומיים אם הם רוצים פעם להרים את הענף הזה. גם הדריפט!

ספורט עממי זה ספורט עממי. ספורט מקצועני זה ספורט מקצועני. יש מקום לשניהם.

ואם תבדוק יותר לעומק - תראה שאנו לא לבד. הספורט העממי הולך יד ביד עם נהגי הראלי - גם בהגשה לרשות הספורט.

אלון

• תוכן חדש...