Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

את מלקולם ווילסון אנחנו מכירים כיום בעיקר במנהל של קבוצת פורד בראלי העולמי, אבל הרבה לפני כן הוא היה נהג ראלי למשך הרבה שנים.

בשנת 1985 זכה מלקולם וילסון לכבוד להיות זה שיתחרה בראלי הבכורה של הפורד RS200 , המפלצת שייצרו בפורד עבור קבוצה-B באליפות העולם בראלי . כבר לפני כן בתערוכת טורינו של 1984 הציגו פורד את המכונית, כשלפחות כלפי חוץ היא נראתה מדהימה.

הרבה לא הספקנו להנות ממנה על שבילי הראלי אבל מי שעקב אחרי אליפות אירופה ובריטניה בראלי-קרוס נהנה גם נהנה במשך הרבה שנים. ברגע שנסגרה בעצם קבוצה-B כמעט כל המכוניות מצאו עצמן על מסלולי הראלי-קרוס ומחוזקות עוד יותר. תאווה לעיניים.

אבל די במילים , שני חלקי הסרט שמתאר את סיפורה של המכונית -

http://www.youtube.com/watch?v=YDAAhPynJDg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=1PwK36mjLc8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ב 2 שורות:

הרכב היה כשלון ,כבד מידי להוות תחרות למתחרות , ויצא מאוחר מידי בשלהי ההיסטוריה של גרופ B.

בלי כל המדבקות המקושקשות והמאה פנסים של רכב המירוץ ועם 8 בולמי זעזועים , בגירסת לבן פנינה זאת האחת המכוניות היפות ביותר אי פעם.

1986%20ford%20rs200%20lhd%20r.JPG

פורסם

צר לי שאני חולק עלייך אבל הרכב ממש לא היה כישלון.

לפורד לא היה מספיק זמן בכדי ל"שפשף" אותו כמו שצריך.

בזמן שפורד הציגו את הרכב אאודי, לנצ'יה וכמובן פיג'ו כבר היו שם ולכן לקח להם זמן להדביק את הפער וכמובן שלא הספיקו עקב ביטול קבוצה-B.

על מידת הפוטנציאל של הפורד ניתן ללמוד מההצלחה הגדולה של הרכב בגירסאות הפיתוח השונות שלו, ששרדו יופי, במירוצי הראלי-קרוס ואני בטוח שבמידת האפשר, באם לא היו מבטלים את קבוצה-B גם ה-RS200 היתה מצליחה .

עוד נקודה שאני רואה אותה לרעת פורד במקרה הזה - הנהגים .

כל "הטובים" היו ברשות הקבוצות האחרות. סטיג בלומקוויסט היה היחיד במדי פורד וגם הוא לא הספיק הרבה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...