Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את ה2 מגברים הישנים שלי באוטו של הבת זוג (טויטה ספרלט 98) 2 מגברים פשוטים של פולס אודיו. 4 ערוצים ו2 ערוצים מחובר לסאב - 200 RMS של בוסטון.

מערכת פיוניר חלליות (מצטער לא זוכר את הדגם). רמקולים חדשים של אינפיניטי (קידמיים 5" בפנל קידמי) ואחוריים.

אחרי ההתקנה, נשמע רעש שריקה קל בעת הנסיעה כשהמערכת עובדת, כמובן שחזרנו למתקין, אחרי חצי שעה של בדיקות ומשחק עם הGain, הצילחו להוריד את הרעש ב80% לערך.

אבל בהפעלת המזגן הרעש חוזר כששומעים בעוצמות נמוכות, וכמובן במעברי שירים.

זה נשמע כמו הרשאה מהאלטרנטור.

הRCA עוברים במקומות ללא כבלים, או קירבה מיוחדת למנוע או חשמל, והם חדשים של סטינגר (אני חושב).

אצלי באוטו שהוא ישן יותר אין את הרעשים האלה.

יש עוד מתקין שאמר שצריך עוד קצת משחק להשתיק לגמרי, וכמובן שהמוכר ניסה לדחוף לי (אחרי שנחלצתי מניסיונות השכנוע לקנות לחברה שלי מגברים חדשים) מנחית RCA זוג ב140 ש"ח של אותו חברה.

למדתי לא לסמוך על המוכרים, האם יש מנוס טכני ריאלי לבעיה ? או שחייב לקנות מנחית ? יש זולים יותר שלא מנחיתים גם את התדרים של המערכת ?

תודה רבה,

פורסם

שריקות מהאלטרנטור שהטורים עולים?

ידוע אצל פיוניר גם לי היה בעיקרון זה בגלל שניתקת RCA בזמן שהמערכת עבדה נכון?

צריך לקחת כבל(שישמש אותנו כמינוס) מהחלק החיצוני של הRCA ולחבר לאיזה בורג בגוף הHU

יש מדריך פה בפורום תחפש

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אם ה RCA נותק מהמגבר בזמן שהוא דולק , לא יעזור כלום. הרעש יישאר גם אם יעשה הארקה ל RCA.

זה קרה לי בעבר , וזה שרף איזה חלק פנימי במגבר.

פורסם

נכון, ובדיוק בגלל זה עושים את ההארקה החיצונית. 99% שזאת הבעייה אצלך, ראה מדריך מצולם לפתרון שלה ב FAQ בראש הפורום.

איתמר.

(ויש לבת זוגך אחלה אוטו :wink:)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המון תודה, יש לי חומר קריאה ללילה.

האוטו מצויין, אני הייתי הראשון לקפוץ על המציאה - קילומטראז' 80 אלף שנתון 98, יד ראשונה :shock:

סידרתי לה אותו בטוב טעם, היא הוסיפה את הריפוד פיות שלה, ועוד מעט תהיה מרוצה מהסאונד :)

תודה,

אלון

• תוכן חדש...