Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שדי ברור שההערה שלי היתה בהומור מסויים. הנקודה ברורה, אבל ברקוביץ' (מחוטפי הבעיטות המוצדקות לפנים בהיסטוריה) הוא לא האיש הנכון להעלות אותה...

השיפוט אתמול היה פשוט בושה וחרפה, בדיוק כמו שאמר אבי אשכנזי. לא מגיע לשופטים כאלה להמשיך ולשפוט, בטח לא במשחקים מכריעים.

אפשר עוד לסלוח על העבירות, מכיוון שהן נשרקו לשתי הקבוצות, אבל על הדאבל של שארפ.. מה זה ?!?! זה בערך המהלך הכי קל לשפיטה שהיה אי פעם בכדורסל, בטח ובטח כששארפ מרים את הידיים ומחכה, ואז מחליט לקחת את הכדור. סמי בכר הזה כבר פעמיים נותן למכבי אליפות עקב שיפוט לקוי.

באופן כללי גם באירופה, השיפוט האירופי הורס את הכדורסל האירופי, לא מבין איך אף אחד לא עושה עם זה כלום, שנה אחר שנה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני חושב שדי ברור שההערה שלי היתה בהומור מסויים. הנקודה ברורה, אבל ברקוביץ' (מחוטפי הבעיטות המוצדקות לפנים בהיסטוריה) הוא לא האיש הנכון להעלות אותה...

קיוויתי שלא תעלה את הנושא של ברקוביץ', אבל התבדתי :-)

הנקודה אכן ברורה, אבל לגבי ברקוביץ' זה כבר ת'רד אחר ויכול להיות אינסופי :-D

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
השיפוט אתמול היה פשוט בושה וחרפה, בדיוק כמו שאמר אבי אשכנזי. לא מגיע לשופטים כאלה להמשיך ולשפוט, בטח לא במשחקים מכריעים.

אפשר עוד לסלוח על העבירות, מכיוון שהן נשרקו לשתי הקבוצות, אבל על הדאבל של שארפ.. מה זה ?!?! זה בערך המהלך הכי קל לשפיטה שהיה אי פעם בכדורסל, בטח ובטח כששארפ מרים את הידיים ומחכה, ואז מחליט לקחת את הכדור. סמי בכר הזה כבר פעמיים נותן למכבי אליפות עקב שיפוט לקוי.

באופן כללי גם באירופה, השיפוט האירופי הורס את הכדורסל האירופי, לא מבין איך אף אחד לא עושה עם זה כלום, שנה אחר שנה.

סמי בכר הוא פשוט בושה.

כולם אומרים שצריך לתת כבוד, הוא בכל זאת שפט בגמר היורוליג, אבל וזה אבל גדול. בארץ הוא זוועה, הוא שורק שריקות הזויות, ומתעלם מדברים ברורים המצריכים שריקה. הוא מתייחס בזלזול לשחקנים במשחק, מדבר בתוקפנות (למרות שכאן אפשר להבין אותו, אחרי כל הקללות שהוא אוכל במשחקים).

נורא קל להגיד "השופט מכור", אבל השופט הזה באמת ככה מראש. אני לא אומר שהוא מכור בכסף, אבל הוא אוהד מכבי תל אביב, והוא לא מצליח בשום פנים ואופן לשמור על אובייקטיביות.

חוסר השריקה על ההקפצה הכפולה (ויכול להיות שדרק שארפ גם דרך בחוץ תוך כדי ההקפצה השנייה), הכניסה את כל הספסל של חיפה לעצבים, את השחקנים לעצבים וזה פשוט חבל. אני לא אומר שההשפעה על המשחק הייתה כל כך רצינית, אבל זה כלל לא משנה.

בנוסף, השריקה על כל מגע זה אשמת ספי שמש. השופט הזה ידוע כשופט ימי ביניים ששופט מחמיר ובצורה מעוררת קיא. אני משוכנע שבמחצית הוא העלה את העניין של לשרוק קצת יותר, והם לקחו את זה רחוק. אוהו כמה רחוק.

פורסם
אל תיקח ללב, המלצה אישית. אי אפשר לתקן את העולם.

את ישראל. באירופה אין תופעה שכזו בקרב ההורים. אפילו לא בארה"ב.

לא לוקח ללב, רק הדברים האלו מפריעים, ז"א הם רק הורסים ולא תורם למשחק עצמו.

רק מה שיש לי לומר שחבל שככה מתנהגים וברור לי שאי אפשר לתקן את העולם.

את ישראל. באירופה אין תופעה שכזו בקרב ההורים. אפילו לא בארה"ב.

מדינה של ערסים צעצוע, ברור שאי אפשר לשנות דבר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...