Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי להיות בחולון, במשחק כדורסל של נערות א', הוזמנתי למשחק הזה.

המשחק בין הפועל חולון להפועל עמק יזרעאל.

הטווח גילאים הוא בין 16-19 של השחקניות, המשחק עצמו היה מעניין, פעם ראשונה שהייתי במשחק כדורסל, אני אוהד כדורגל בעיקר.

הדבר שהכי הפריע לי זה ההתנהגות של ההורים, איזו בושה, ההורים מקללים את השופט, צועקים לו אתה בושה, יא שקרן, יא מכור ועוד דברים שלא אוסיף.

ישנה יריבות שגלשה קצת מהספורטיביות בין שני הקבוצות, המאמן של העמק לפני המשחק אמר לשתי הקבוצות כמה מילים במטרה להרגיע את היריבות, ישר כל ההורים של חולון יצאו עליו בקריאות ואמרו לו שישתוק, איזה התנהגות בוגרת מצד ההורים של השחקניות.

אח"כ באים בטענות שהנוער של היום לא כמו של פעם, מדוע? מהצורת חינוך הזו.

אומנם אני לא מבוגר, אבל אני גם לא ילד, עדיין מפריע לי הצורת התנהגות הזו, סה"כ משחק פלייאוף בליגת נערות כדורסל, מה קרה?

המשחק היה אתמול, אבל עדיין אני לא מעכל את ההתנהגות הזו.

עוד דבר, יש שמה שחקנית מוכשרת בקב' הפועל חולון, אני מאוד לא מקנא בה, ההורים שלה ממש לחצו אותה כל המשחק, אבא שלה היה עצבני וכל הזמן צעק עליה שהיא לא משחקת טוב, רבאק היא סה"כ בת 17 ואיזה התנהגות, אם לי היו הורים כאלו הייתי בורח מהבית.

אנשים צריכים להיכנס לפרופורציות בחיים, זה רק ספורט ולא צריך לקחת כל דבר בהגזמה.

הייתי חייב לשתף אותכם :-)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא לוקח ללב, רק הדברים האלו מפריעים, ז"א הם רק הורסים ולא תורם למשחק עצמו.

רק מה שיש לי לומר שחבל שככה מתנהגים וברור לי שאי אפשר לתקן את העולם.

פורסם

הסתיים תיקו 71-71 העמק הובילו ב 19 הפרש במשחק וחולון צמצמו את הפער, בגלל שחולון ניצחו במשחק הראשון ב 12 הפרש(בעמק), אז הם עלו.

פורסם
אי אפשר לתקן את העולם.

בטח שאפשר:

בראשית ו' יד-יט

15px-Cquote2.svg.png עֲשֵׂה לְךָ תֵּבַת עֲצֵי גֹפֶר, קִנִּים תַּעֲשֶׂה אֶת הַתֵּבָה, וְכָפַרְתָּ אֹתָהּ מִבַּיִת וּמִחוּץ בַּכֹּפֶר...15px-Cquote1.svg.png

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב אותך שניר, גם אני שיחקתי פעם במכבי ראשון כדורסל, אין מה לעשות.

לפחות היו כוסיות!? ככה משהו 1.80 מטר שלא נראית כמו ג'אמוס :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מילא אם ההתנהגות הזו היתה שמורה למגרשי ספורט , אבל לצערינו זו נחלתה של החברה הישראלית כולה .

כמעט בכל מקום אנו עדים להתבזות הזו .

כנראה שזה המחיר ( הגבוה מאד ) של חברה מערבית , שמקדשת את תרבות הכלום והרייטינג .

זוהי שקיעתה של הזריחה !

'פורטיס'

פורסם
עזוב אותך שניר, גם אני שיחקתי פעם במכבי ראשון כדורסל, אין מה לעשות.

לפחות היו כוסיות!? ככה משהו 1.80 מטר שלא נראית כמו ג'אמוס :wink:.

כן היו :-) , אומנם בודדות.

דווקא אצל הנערות, הגובה המקסימלי שראיתי הוא 1.81, לרב הגובה נע בין 1.68 עד 1.81, משחקות לא מעט נמוכות.

פורסם

אחרי תצוגת השיפוט בגמר אתמול אני לא חושב שאפשר להאשים את כלל האוכלוסיה ביחס שהיא מעניקה בסופו של דבר לשופטים. הדבר היחיד שצריך לזכור זה שהם לא אחראים במה (ועם מי) אמא שלהם מתעסקת, אז לא יפה להזכיר להם את זה כל הזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עוד דבר, יש שמה שחקנית מוכשרת בקב' הפועל חולון, אני מאוד לא מקנא בה, ההורים שלה ממש לחצו אותה כל המשחק, אבא שלה היה עצבני וכל הזמן צעק עליה שהיא לא משחקת טוב, רבאק היא סה"כ בת 17 ואיזה התנהגות, אם לי היו הורים כאלו הייתי בורח מהבית

מה לא ברור, האבא מנסה להגשים את החלומות של עצמו דרך הילדים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בטח שאפשר:

בראשית ו' יד-יט

15px-Cquote2.svg.png עֲשֵׂה לְךָ תֵּבַת עֲצֵי גֹפֶר, קִנִּים תַּעֲשֶׂה אֶת הַתֵּבָה, וְכָפַרְתָּ אֹתָהּ מִבַּיִת וּמִחוּץ בַּכֹּפֶר...15px-Cquote1.svg.png

צודק מאוד

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
אחרי תצוגת השיפוט בגמר אתמול אני לא חושב שאפשר להאשים את כלל האוכלוסיה ביחס שהיא מעניקה בסופו של דבר לשופטים. הדבר היחיד שצריך לזכור זה שהם לא אחראים במה (ועם מי) אמא שלהם מתעסקת, אז לא יפה להזכיר להם את זה כל הזמן.

טוב לשמוע את זה בתור שופט :? (אמנם כדורגל אבל same shit)

פורסם

אני מסכים איתך חלקית, אין ספק שתצוגת השיפוט בגמר אתמול - בוגרים ובמשחק שהייתי לא הייתה טובה, אין ויכוח על זה.

אבל עדיין יש הבדל עצום בין משחק של נערות לבין משחק של בוגרים.

חלק גדול מהעניין של משחק נערות/נערים הוא קידום השחקניות/שחקנים וגם חינוך, כאשר השחקניות נתקלות בגידופים מצד ההורים שלהם, איך אתה מצפה שהן יגיבו לזה?

זה מזכיר לי מה שאייל ברקוביץ' אמר בשידור ברדיו, כאן בארץ במקום לקדם את הנערים, מתעסקים באיך לנצח את המשחק על חשבון קידום השחקנים. כמה שהוא שנוי במחלוקת, עדיין הוא צודק במה שהוא אומר. המטרה העיקרית של קבוצות הנוער הינן לקדם שחקנים ולא לחשוב איך מנצחים על חשבון קידום.

הרי אם זה ככה, מה המהות של קבוצות הנוער? זה לא שהן מקבלות בונוסים על ניצחונות, זה רק עניין הכבוד.

פורסם

אני חושב שדי ברור שההערה שלי היתה בהומור מסויים. הנקודה ברורה, אבל ברקוביץ' (מחוטפי הבעיטות המוצדקות לפנים בהיסטוריה) הוא לא האיש הנכון להעלות אותה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...