Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר האוניברסיטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתגר האוניברסיטה הוא כזה -

נקודת הפתיחה: בירידה מאיילון צפון לרוקח מגיעים לרמזור, ימינה לגני התערוכה - שמאלה לפלנטריום. אם לוקחים שמאלה ברמזור ומיד את הסיבוב ימינה, מגיעים לרמזור נוסף (ואחריו העליה לאוניברסיטת ת"א).

המטרה: לצאת מרמזור רוקח ולעבור את רמזור העליה לאוניברסיטה בירוק.

אני יודע שזה נשמע פשוט, אבל זה לא - צריך גם יציאה מהירה מהרמזור הראשון, וגם האצה רציפה לאורך כל הדרך (כולל הפניה ימינה) עד הרמזור השני.

מכירים את זה? כל הסיפור לוקח בטח 20 שניות, לא יותר... אבל נחמד, למי שעובר בסביבה.

דרך אגב, אם לעוד מישהו יש אתגר שכזה, משהו שאפשר לזהות לפי רמזורים ולא מצריך סטופר - אשמח לשמוע...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מוכר לי. ונראה לי שאתה צודק :!:

הבעייה היא שבד"כ אני מגיע לאוניברסיטה בשעות שהכביש לא בדיוק פנוי להאצה רציפה לאורך כל הדרך.

טל.

פורסם
אתגר האוניברסיטה הוא כזה -

נקודת הפתיחה: בירידה מאיילון צפון לרוקח מגיעים לרמזור, ימינה לגני התערוכה - שמאלה לפלנטריום. אם לוקחים שמאלה ברמזור ומיד את הסיבוב ימינה, מגיעים לרמזור נוסף (ואחריו העליה לאוניברסיטת ת"א).

המטרה: לצאת מרמזור רוקח ולעבור את רמזור העליה לאוניברסיטה בירוק.

אני יודע שזה נשמע פשוט, אבל זה לא - צריך גם יציאה מהירה מהרמזור הראשון, וגם האצה רציפה לאורך כל הדרך (כולל הפניה ימינה) עד הרמזור השני.

מכירים את זה? כל הסיפור לוקח בטח 20 שניות, לא יותר... אבל נחמד, למי שעובר בסביבה.

דרך אגב, אם לעוד מישהו יש אתגר שכזה, משהו שאפשר לזהות לפי רמזורים ולא מצריך סטופר - אשמח לשמוע...

אני אנסה את זה מחר, שמישהו יזמין לי גרר בינתיים.

פורסם

דרך השלום מכיוון גבעתיים עד לירידה לאיילון דרום

ברמזור של דרך השלום עם עליית הנוער.

צריך להאיץ מאוד חזק בשביל להספיק ולהגיע לרמזור ימינה לאיילון לבלום חזק מאוד!!! קצת היגוי יתר גז ולרדת לאיילון.

זה אומר בערך4 רמזורים ירוקים שאם לא נוסעים מהר עומדים כמעט בכולם

I don't drive fast, I fly low

פורסם

להגיע מכביש 5, לפנות שמאלה לדרך חיפה ולעבור בירוק.

עם ה XANTIA אני עושה את זה בין ההיבהוב השני לשלישי של הירוק. אני מאמין שאנשים פה יעשו את זה בירוק מלא :)

מתנדבים?

פורסם

מרמזור לרמזור בגלילות בירוק מלא (או בהיבהוב אם זריקת תחת נחמדה בבימר שלי ).

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

חבר'ה,

רק בקשה קטנה מכם,

אתגרים הכוללים נהיגה במהירות שאינה תואמת את תנאי הדרך, דהיינו ברחובות העיר ובסמוך להולכי רגל / מעברי חציה / צמתים מסוכנים ועוד -

הם לא לעניין !!!

אתגרים שאינם כאלו, הם תמיד מעניינים ... :twisted:

פורסם

עם ה XANTIA אני עושה את זה בין ההיבהוב השני לשלישי של הירוק. אני מאמין שאנשים פה יעשו את זה בירוק מלא :)

מתנדבים?

וואלה, נכון, איך שכחתי מזה... בפונטו (ה- 75 כ"ס) הצלחתי פעם או פעמיים בירוק מהבהב, הקבריולט (רק 60) כבר לא הצליחה, וב- 147 כבר שכחתי אפילו לנסות. בהזדמנות הקרובה נרביץ איזה ניסיון קצר. יש לי הרגשה שהאלפא תעמוד באתגר... :p

וחוץ מזה, כמובן, כמו שדני אמר - רק אתגרים במקומות כאלה, שאין בהם הולכי רגל...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מכביש גהה לכיוון צפון, יורדים בכניסה לפ"ת ולרח' ז'בוטינסקי.

עומדים בפנייה שמאלה, מחכים לירוק, נותנים בגז ומנסים להספיק לעבור את הרמזור הבא שנמצא אחרי שעוברים מתחת לגשר.

קסארה - ירוק מהבהב תמיד.

ראלי - ירוווווווקקקקקקקקקקקק!

:D

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מתנדבים?

הרמזור הזה מהבהב? :wink:

אני יודע שכולם יקפצו ויגידו לא חוכמה וכו'... ובכל זאת אפשר לעשות זאת בלי הבהובים כלל.. אם נוסעים רגיל אז הבהוב אחד - גג שני בשניה האחרונה...

גיא, מדליק לפני זה את המזגן, זה טוב לדחיסהשל הגז טורבו :lol:

פורסם

למישהו יצא "לבחון" את המחלף החדש בנתב"ג ?

הסבר : פרויקט נתב"ג 2000, מתקדם לאיטו. אתמול נחנך המחלף החדש שיתחבר לכביש מס' 1. היציאה הרגילה מנתב"ג לכיוון ת"א בוטלה והוזזה כמאה מטר קדימה,או ימינה תלוי מאיזה כיוון באים, שם היא מתחברת למחלף החדש - חתיכת סיבוב שלא נגמר...אבל מה זה סיבוב.

אתמול לראשונה עליתי עליו ופשוט ניסיתי להגיע למקסימום שיש לוולקן להציע בעת טיפול בסיבוב כזה... :lol:

בסוף הקטע יש מעין תעלונת קטנה כזו, כמו תעלת תקשורת, במצב של מהירות גבוהה וסיבוב חד נוצר מצב שכשאר "עולים" עליה מרגישים כאילו הרכב הולך לאבד אחיזה... :twisted:.

טוב, לאחוז ת'הגה חזק בשתי ידיים... :idea:

• תוכן חדש...