Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים חפשתי בין דפי הפורום ולא מצאתי מידע מדויק

מישהו יכול לתת לי מידע מורחב על יונדאי אקסנט לפי הפירוט שנתתי

האם האוטו מוצלח?צריכת דלק,יציבות,נוחות על הכביש,חלקים יקרים או זולים , האם הרכב טוב לנסיעות ארוכות?

תודה לעוזרים

פורסם

לחבר שלי היה כזה רכב. כל יציאה הוא היה נשאר הרבה מאחור:lol:

הרכב מרגיש עגלה במיוחד עם מזגן.

אתמול נסעתי עם הקסנט מחולון לגן יבנה על כביש 4 רוב הזמן הייתי על 90-110

וזה לא בגלל שהרכב לא מסוגל אלה בגלל שאתה שומע איך אתה מאמץ אותו וכואב הלב

למשל אם אתה רוצה לעלות מ90 למאה בקצב סביר רק עם הדבקת הדוושה לרצפה.

מה שאומר עברות הילוכים תכופות וצריכת דלק יחסית גבוה למנוע של הרכב.

אבל אם אתה מחפש קצת מהירות הרכב מסוכל בערך להגיע ל140 אבל לא מומלץ.

יציבות? הכל יחסי לאומת גטס הוא מרגיש יציב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות תשאל בכיף.

תמיר.

פורסם

קודם כל תודה רבה לך שאתה עוזר לי.

עכשיו אני לא אחד שמחפש להרביץ מהירויות אני נהג יחסית נורא זהיר ולא משתולל הרבה

בגדול רק אני רוצה לדעת , זה אותו שמרוצים ממנו? הוא מומלץ? הוא בנוי לנסיעות ארוכות?

פורסם

מנסיון של 4 שנים עליו הוא אמין ושורד היטב, בעל בגז' מכובד, מאוד קופצני, לא חזק במיוחד (אבל עושה את העבודה), מזגן מצויין, צבע גרוע, צריכת דלק גבוהה באופן יחסי.

האוטו הוא "אוטו נקודה לנקודה" ובהחלט לא "מכונת נהיגה".

אריאל

פורסם

אני הבעלים הגאה של אקסנט 95 ידנית שכבר חצתה את ה-200K ק"מ.

רוב מה שאמרו על הרכב הוא די נכון למען האמת. מאוד רחוק מלהיות רכב מהנה לנהיגה, לא הכי נוח בעולם, הפלסטיקה שלו על הפנים ורוב הסיכויים שבשנים האלו הדשבורד סדוק ועוד שלל חלקים מודבקים באפוקסי (אין הרבה בפירוקיות לדעתי כי הרכבים מחזיקים הרבה שנים) ודי בטוח שיהיו קילופי צבע בלא מעט מקומות בחוץ, הוא לא מרגיש שהוא יושב טוב על הכביש, לא הרכב שאתה רוצה לעשות איתו עקיפות מהירות בעליות לירושלים ולא מרגיש כמו משהו שבא לך לבדוק אותו בתאונה חזיתית עם קיר הפרדה.

זה אמנם נשמע רע, אבל בין זה לבין הגרוטאה שעשו ממנו הדרך ארוכה.

אני נוסע על בסיס שבועי קו ב"ש-ק"ש, עושה קילמטראז' מכובד, נוסע על 130 ואפילו יותר את כל כביש 6, והרכב אמנם לא נשמע רגוע כמו מכונית היברידית כשמנוע החשמלי שלה עובד, אבל זה ממש לא נשמע כאילו הוא עומד להתפוצץ. המזגן שלו מ-צ-ו-י-ין- ולא מכביד על האוטו יותר מדי גם במהירות בינעירוניות.

הוא אמין בצורה לא נורמלית וחוץ מטיפולים שוטפים התיקונים היחידים שעשיתי בו היו אלטרנטור לפני שבועיים וקלאץ' לפני שנה.

אם אתה צריך רכב שיעשה את העבודה, יקח אותך מנקודה לנקודה בלי יותר מדי בעיות, ובא לך רכב משנתון כמה שיותר מתקדם בכמה שפחות כסף וכמה שיותר אמין (בגלל הפלסטיקה והצבע הגרועים אפשר להוריד הרבה במחיר) זה הרכב בשבילך, במיוחד בתקציב המצומצם. לא יודע להגיד לך כלום לגבי אוטומטי כי לי יש ידני וכל מי שאני מכיר שמחזיק את הרכב הזה בשנים האלו יש לו ידני, אבל לדעתי זו בחירה מצויינת. אני קניתי אותו תחת אילוצי תקציב כבדים והייתי בטוח שאני עוד אצטער אבל הנסיבות לא אפשרו לי להתלבט יותר מדי אבל אני מרגיש הצלחתי איתו בגדול.

פורסם

הרכב באמת סוס עבודה וגם הבטיחות שווה לסוס:lol:

תראה הרכב עצמו זול יחסית לאחזקה. אם אתה בן אדם שרוצה להגיע ממקום למקום זה הרכב.

אם אתה לא רוצה לבזבז את כל ה17 K תקנה את הרכב וישאר לך הרבה כסף בצד.

אם אתה מחליט לקנות, תבדוק הייטב את הגיר האוטומט. אצל חבר שלי יש לגיר מצבי רוח ולפעמים הוא מכניס בעיטות

לא נעימות(כנראה בלאי טבעי).בנוסף אני ממליץ על הדגם אם קיים עם abs.

תמיר.

פורסם

לי יש אקסנט 96 ידני.אם אתה לוקח אוטומט קח בחשבון שהאוטו ישתה לך.בידני האוטו הוא די חסכוני.קח בחשבון שלא תמצא אקסנט ללא דשבורד סדוק(הפלסטיקה ברמה גבוהה).חוץ מזה אוטו בסיסי ואמין.אין חווית נהיגה אין בטיחות ואין יציבות על הכביש.

פורסם

ה-מחלה של הרכב זה הגיר האוטומטי שלו עם גיר ידני הרכב די אמין אבל עם אחיזת כביש גרועה רועש כמו טרקטור מתפרק מכל הכיוונים תמצא לך אלטרנטיבה אחרת.בכל מקרה רכב במודלים האלה ממש לא כדאי עם גיר אוטומטי הבלאי גבוה והשיפוץ יעלה לך במקרה הטוב חצי מעלות הרכב.

פורסם
ה-מחלה של הרכב זה הגיר האוטומטי שלו עם גיר ידני הרכב די אמין אבל עם אחיזת כביש גרועה רועש כמו טרקטור מתפרק מכל הכיוונים תמצא לך אלטרנטיבה אחרת.בכל מקרה רכב במודלים האלה ממש לא כדאי עם גיר אוטומטי הבלאי גבוה והשיפוץ יעלה לך במקרה הטוב חצי מעלות הרכב.

את המשפת הזה אפשר לאמר על כל אוטו בשנים האלו. ולא משנה מה החברה. יש בלאי טבעי לרכבים בשנים האלו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אני אישית חושב שאתה טועה

הגיר של האקסנט אמין בסה"כ. אומנם אגרסיבי אבל עושה את העבודה.

לדוגמא אצל חבר שלי הגיר עובר חיים לא קלים וחי על שמנים לא מוכרים של תחנות דלק.

ושאני מדבר על חיים לא קלים אני מדבר על למשל: אתה נוסע לאנשהו ואתה ממהר, אז פשוט אתה תדביק את הדוושה לרצפה

עד שהרכב יעביר הילוך.

תמיר.

• תוכן חדש...