Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פורד פיאסטה שנת 98 דגם דיינמיק אוטומטית.

מאז הרכישה של הרכב יש בעיה מעצבנת שאף מוסך לא מוכן להתחייב לפתרון(אפילו לא מורשה)

בשעות הבוקר אחרי ההתנעה שעוברת בקלות רבה(המצבר הוחלף לפני חצי שנה)

מעבירים לD ואז הרכב פשוט קופץ קדימה ונכבה מיד.

ניסיתי להעביר להילוךD עם ברקס ובלי ברקס ובכל פעם הוא פשוט קופץ קדימה ונכבה.

לאחר חימום המנוע כ-5 דקות בניטרל הרכב עדיין קופץ קדימה אך לא נכבה.

בחורף חשבנו שזה בגלל הקור אבל בקיף נראה לי כבר מוזר מידי.

הלכתי למוסך והוא השפריף ספריי לפתח איוורור של המנוע ולחץ הרבה על הגז אחרי זה.

וגם ניקה את הפלגים ועדיין הרכב ממשיך לעשות בעיות!

בנוסף כאשר עוצרים את הרכב הוא כמו מזנק קדימה לקראת עצירה מוחלטת!וכאשר עולים עליות ולוחצים מעט גז

(נסיעה במהירות כ-20 קמ"ש) ולחצים גז הוא כמו מקרטע רועד כולו!

אני ממש לא יודע מה לעשות

האם יש צורך בשיפוץ גיר?מחירים?האם משפצים גיר במצב כזה או שרוכשים מרכב שעבר תאונה?

אני מאזור הצפון(חיפה)

תודה מראש

יוסי

נ.ב

שאלה נוספת ופחות קריטית היא איכן ניתן למלא בחיפה גז למזגן ברכב וכמה זה עולה?

פורסם

כן הטורים כשאני מניע את הרכב תקינים

אבל כאשר מעבירים הילוך הם עולים(האוטו קופץ קדימה-בלי גז) ואז יורדים-ונכבה הרכב

כאשר הרכב חם אין בעיה כזו!

רק בהנעה בבוקר(גם כשחם בחוץ)

פורסם

לא ניראה לי שהבעיה בגיר למרות שבקצב כזה תהיה בעייה הבעייה היא בקפיצה של התורים, בגלל שהתורים גבוהים נוצר לחץ שמן גבוהה מידי לשילוב של הילך וההילוך נכנס באגרסיביות כמו שקורה לאנשים שממהרים ולוחצים על הגז לפני שההילוך נכנס.

פורסם

אשמח לקבל עזרה לאבחון התקלה

ופחות תשובות ברומו של עולם,ציטוטים של אנשים חכמים.

תודה מראש

יוסי

פורסם

נראה כי התקלה שלך היא בלחצים בגיר אני ממליץ לך לפנות למכון גירים באזורך אני מאמין כי בנסיעה הראשונה שלו על הרכב הוא יחליט אם זה מהגיר או מהמנוע.

בעיה כמו שאתה מתאר קשה מאוד לעזור כאן כי צריך להרגיש ולראות את הבעיה לכן קיבלת תשובות ברומו של עולם.

דרך אגב ציינת שפנית למוסך מורשה האם הרכב נסרק והיו לו קודי תקלה????

יש עוד אפשרות שהתקלה נובעת מכל שיש בעיה בחיישן הכניסה לגיר ולכן גם יש את המכה בעצירה.

ולגבי התחייבות התיקון שאמרת שלא מוכנים לתת לך כל אחד יהיה מוכן אם תיתן לו מספיק כסף לאיתור התקלה ותיקונה, זאת אומרת שאם הוא נניח יעבוד על הרכב שלך עד שימצא את התקלה חמש שעות לפי 220 ש"ח לשעת עבודה אתה תשלם רק על איתור התקלה 1100 ש"ח???????

שזה לפני תיקון

פורסם

ברור שאם אני אתן את הרכב למוסך מורשה וישאיר את המונה דופק הוא יאתר את התקלה

אבל גם אני יאתר את המינוס בבנק לאחר הוצאת הרכב,

מעניין אם מישהו בפורום היה משאיר את רכבו במוסך מורשה/כל מוסך חדש שהוא נכנס אליו

ואומר לו ,אל תגיד לי כמה זה עולה,תקח את הזמן תאתר את התקלה ואז תפוצץ לי מחיר בסוף.

ממתי מכניסים רכב למוסך מבלי הערכת מחיר מה אני רוטשילד?יכול להיות שזכיתי בלוטו ולא ידעתי?

שמות של מוסכים,אנשיי מקצוע,או סתם מעוניינים לעזור אני אשמח להגיע אליהם להמלצות נוספות בפתרון התקלה.

• תוכן חדש...