Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בנס הרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכנן ביום שבת לפנות בוקר לצאת לכיוון נס הרים, עכשיו אני מתכנן לנסוע לבד כי אני חושב שאני יהנה יותר, זו פעם ראשונה שלי באיזור אז תגיבו אם לנסוע לבד זו טעות.

אני לא מכיר את האיזור אז אשמח גם לקצת הנחיות כדי להספיק להגיע לאזורים המהנים ביותר.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סע אחרי האופנוענים :wink:

הכבישים באיזור בר בהר מהנים מאוד אבל קח בחשבון שיש שם הרבה אופנועים, אופניים וכמובן כלי רכב תמימים.

פורסם

גם ב 4 לפנות בוקר?:shock:

פורסם

אוקי, אז כנראה אצא לדרך בארבע, להגיע לאיזור לא תהייה לי בעיה, אני יהיה עם ה GPS הנאמן שלי אבל איך להגיע לכבישים הטובים באמת, יש איזה שהם הנחיות או דברים שאני צריך לדעת?

פורסם

בתור שומר חוק אדוק אתה צריך לדעת שאסור לך לנהוג בשום אופן שעלול ליצור איזשהו סיכון פוטנציאלי לך ולסביבה. כלומר, סע לאט ובזהירות כל הזמן, בייחוד בסיבובים. אני לא ממליץ לך לנהוג בחשיכה, כך לא תוכל להנות מהנוף.

תבלה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש פניות בלי אחיזה עם שיפוע הפוך.

יש פניות נסגרות בלי ראות.

יש כביש דו כיווני ברוחב של נתיב ואסימון, שחובה לסוע כל כךךךךךךך לאט כי אין ראות קדימה בכלל.

רצוי שתמצא לך קטע כביש שאתה אוהב, תכיר אותו ואז תתחרע עליו.

לא לרוץ שם סתם ככה.

תודיע לנו שחזרת בשלום.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מה שאמר החבר מעלי נכון ב100%,

שמור על עצמך ועל אחרים (לא כולל ג'וקים על הבאמפר הקידמי).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם אתה מתכוון להיות שם בלילה קח בחשבון שיש שם מלא תנים. בסיבוב אחד של 10 ק"מ עברתי שם ליד 3 תנים, אחד מהם התעקש שאני אדרוס אותו בכוח (ברח, ראה את הפנסים, חזר לאמצע הכביש, ואני עומד על הברקס ומקלל שיעוף משם כבר :) ).

עוד משהו: שים לב לשלטים של "האט". אם אתה מגיע מכיוון בית שמש, יש אחד מיד אחרי השלט למערות הנטיפים. יש אחריו סיבוב חד מאד ולא צפוי, אם אתה לא מכיר אותו ומגיע מהר אתה נכנס באנדרסטיר לתוך הגדר, ולא מעט אופנעונים ורכבים פגשו את הגדר הזאת.

בירידה הייתי ממליץ לא לסוע שם מהר, בייחוד אם אתה לא מכיר את המסלול, הברקסים שלך יתחממו לרמה שהם יהיו לא שמישים.

חוץ מזה תהנה :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הכי חשוב לא לקפוץ מעל לפופיק, במיוחד אם לא עברת השתלמות כלשהי בנהיגה מתקדמת.

בלהט האדרנלין, מאוד קל לעבור שם את הגבול. אני מציע לך בחום לעשות את הכביש כולו פעם אחת במהירות איטית, ורק לאחר מכן להעלות את הקצב.

ההמלצה הזאת נכונה לכל כביש שהוא חדש לך, וכמובן לא רק לכביש הספציפי ההוא.

הכי חשוב שתהנה ושתחזור בריא ושלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד טיפ - הכבישים באזור נס הרים חלקים מאוד, במיוחד בשעות הבוקר המוקדמות לפני שהשמש מחממת אותם. נורא קל להחליק שם אז תיזהר. אם אתה לא מהאזור אז יש גם כבישים נהדרים בצפון ובדרום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עוד טיפ - הכבישים באזור נס הרים חלקים מאוד, במיוחד בשעות הבוקר המוקדמות לפני שהשמש מחממת אותם. נורא קל להחליק שם אז תיזהר. אם אתה לא מהאזור אז יש גם כבישים נהדרים בצפון ובדרום...

זה בדיוק מה שאמרתי לו עמי.

• תוכן חדש...