Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל אני עובד רק עם מאזדה פורד ופעת אחת יצא לי להחליף מזרק במאזדה אם היה מדובר בפוקוס אז יש מצב, אך מכיוון שזה מאזדה הייתי מעדיף קודם לשים שעון לחץ ולראות עד כמה נופל הלחץ במערכת.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מול הנסיון שלך למותג אין ויכוח וסדר הבדיקות שהצעת מתאים למקרה.

מהנסיון שלי אנשי איבחון שוכחים לפעמים שגם חלקים שלא מתקלקלים בדר"כ, לפעמים גם מתקלקלים ושזה קורה, הזמן שלוקח לאתר את התקלה רב מאוד ויכול להיות מאוד מתסכל.

פורסם

הנה עדכון קטן

השבוע נכבתה המאזדה באמצע נסיעה לא הצליחנו להניע גם עם כבלים .. לאחר הגעה למוסך התברר שהמצבר הלך מצבר חדש נקנה אבל שוב פעם הבעיה לא נפתרה . .אז מצבר זה גם לא ..

פורסם

לי יש מונדאו 2004 וגם יש לי את הבעיה הזו.

יש לציין שזה קורה מידי פעם. לא תמיד ולא כל יום.

אשמח אם תיהיה איזושהי הערה בנוגע לכך.

פורסם

זהו אז ככה

הרכב לא מאלדן אבל הוא מניו קופל (טעות, ממש טיפולים ברמה ירודה מאוד)

ואיפה אתה נמצא?

בקשר לזה אז זהו כבר שבוע שהואטו מניע בפעם הראשונהאו שאני מחכה כ 4 שניות עם הסטרטר עד שמניע, חוץ מפעמיים בשבוע האחרון שנאלצתי להניע רק בפעם השנייה

פורסם
זהו אז ככה

הרכב לא מאלדן אבל הוא מניו קופל (טעות, ממש טיפולים ברמה ירודה מאוד)

ואיפה אתה נמצא?

בקשר לזה אז זהו כבר שבוע שהואטו מניע בפעם הראשונהאו שאני מחכה כ 4 שניות עם הסטרטר עד שמניע, חוץ מפעמיים בשבוע האחרון שנאלצתי להניע רק בפעם השנייה

ראשית כל השאלה לגבי הרכב מאלדן זה לא כיוון שהטיפולים באיכות ירודה פשוט הייתה בעיה כלשהי עם הקודנית שחיברו בעבר איזו שגיאה קטנה שתוקנה במרבית כלי הרכב נותרו כמה בודדים וחשבתי שיכול להיות ששלך הוא אחד מהבודדים

שנית אלדן אכן מטפלים רק במוסכים מורשים וכך זה בכל הארץ

אריאל תעשה לי טובה תלך למוסך שישימו לך שעון לחץ דלק ותרשום כאן את הנתונים הבעיה שלך היא משהו בלחץ דלק לא תקין

אני ממליץ לך בחום ללכת למוסך מורשה מבטיח לך שיפתרו את הבעיה בוודאות.

אם אתה מעוניין אתה יכול גם להביא אותו אליי לניר צבי המוסך המרכזי של פורד מאזדה ממני אני יכול לומר לך בוודאות שהרכב יצא תקין.

פורסם

שמח לשמוע שיש/ אנשים כמוך :)

אל המוסך רחוק לי יש לי פה מוסך ליד הבית שטופל ב 90K אני יקפוץ אליו ויעדכן פה

תודה רבה

פורסם

הנה עדכון היום לאחר שהייתי במוסך,

הלכנו אני וחבר שלי עם המאזדה השנייה.

אצלי הבעיה בקודנית

אצלו הלכו האינגקטורים זהו ופה כנראה הבעיה נפתרה סוף סוף

פורסם

אני כל הזמן אמרתי שהבעיה בקודנית !!!!!!! אבל אף אחד לא מקשיב ואפליו קיבלתי לעג מnisanhazazi

וזאת לא כל כך בעיה, זה פשוט ככה, הקודנית הן מערכת אבטחה חיצונית שהותקנה ברכב ולא תמיד מתאימה בדיוק לרכב.

• תוכן חדש...