Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי נראה שהשוטר נוהג לעשות הפוך על הפוך.

בא עם פטיש 5 ק"ג = משפט, שלילה, נקודות,

וחוזר עם דו"ח מצומק בלי נקודות.

כך הוא חסך לעצמו ויכוח ותחנונים של תוותר לי, תפחית לי וכו', כשלמעשה בידיעה מראש הוא מתכוון לתת משהו קטן יותר.

אתה אולי ישבת ושתקת עד תום הדו"ח, אבל אחרים כנראה מתחנחנים ובסוף עוד אומרים תודה שהתחשב בהם ושיצאו בזול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמיר, יכול להיות שאתה צודק, אבל הדרך שבה התנהל השוטר עם כל הסתלבט שלו על מהיר ועצבני וכאלה, היתה ממקום של התנשאות ונשגבות.

הוא דאג להדגיש שלו הכוח, הוא מחליט, לו יש יותר גדול - ושאני האזרח שאמור להתחנן על חיי שיוותר לי.

אז חוץ מפרצוף אדיש במהלך נתינת הדו"ח ומשפט אחד לגטימי של 2 מילים של: "תוותר הפעם", לא נתתי לדביל סיפוק.

עדיין, אין לי פה איזו עילה לביטול הדו"ח באופן מוחלט?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ההתנשאות ולמי יש יותר קטן או השוטר היה בלי כובע, אכלו לי, שתו לי, אינם סיבה מספקת לביטול הדו"ח.

אתה יכול להתלונן על התנהגותו, לכל היותר יעשו לו נו נו נו.

אולי אם הוא יקבל יותר מידי תלונות על התנהגות, תידלק למישהו הנורה וישלחו אותו לסד"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הסתכל על זה חיובי.

יכולת לעבור באדום ואז זה 1000 ש"ח + 10 נקודות.

קיבלת 250 ש"ח + 0 נקודות

חסכת 750 ש"ח + 10 נקודות:-).

תשלם ביום הלפני אחרון והרווחת גם את הריבית על הכסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...