Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי תיאורך, יכול להיות ש-PIZO צודק והאבחנה שלי שגוייה (למרות שאני אף פעם לא טועה, לעיתים אני שוגה ;-)).

כשהבעייה מופיעה, כמו שהוא כתב לך (דגש קל - בלי לסובב את המפתח !) נסה להזיז את ההגה ימינה שמאלה. האם הוא זז יותר מכמה מ"מ לכל צד?

אם לא, אז - כמו שנכתב לך - מנעול ההגה פועל ועליך לסובב את גלגל ההגה מעט לאחד הכיוונים, אז המפתח יסתובב בלי בעייה. זו פעולה תקינה של המנעול ולא תקלה.

ניסיתי לסובב, ושמאלה הוא לא זז מילימטר, וימינה בערך ס"מ.

אבל זה לא משפיע לי על המפתח.

אני אמור לשחק הרבה עם ההגה לפני סיבוב המפתח?

פורסם

טוב, הייתי אצל יוסי מ"פאר מנעולים". הוא מאוד נחמד וסבלני.

הוא אומר שאין שום בעיה להערכתו ושפשוט ההגה ננעל, ועלי לשחק איתו לצדדים.

אני אמשיך לבדוק זאת בימים הקרובים.

פורסם

אתה לא אמור קודם לשחק עם ההגה ואח"כ לנסות לפתוח אלא לעשות זאת בו זמנית

לשחק טיפה ימינה טיפה שמאלה ובו זמנית לפתוח סוויץ'.

פורסם

חבר יקר שלום.עניין מוכר בפיג'ו 307 - רוב הסיכויים שדרוש החלפת מתג התנעה עקב תקיעת המפתח בסיבוב.החלפתי לא מעט כאלה.בהצלחה.

פורסם
חבר יקר שלום.עניין מוכר בפיג'ו 307 - רוב הסיכויים שדרוש החלפת מתג התנעה עקב תקיעת המפתח בסיבוב.החלפתי לא מעט כאלה.בהצלחה.

מה זה אומר "החלפת מתג התנעה"? מה זה וכמה עולה?

למה ההגה ננעל בכלל? זה לא אמור להיות ככה.

יש לנו עוד פיג'ו 307 בבית ובו אין את הבעיה הזאת. הפתרון היחיד זה להחליף מתג התנעה?

פורסם

המפתח צריך להיות בשלב שלפני ההתנעה (אביזרים) על מנת שמנעול ההגה יפתח, ואז תנסה לסובב את ההגה

פורסם
המפתח צריך להיות בשלב שלפני ההתנעה (אביזרים) על מנת שמנעול ההגה יפתח, ואז תנסה לסובב את ההגה

הבעיה שהוא לא מגיע לשם בכלל. הוא לא מסתובב מיד על ההתחלה.

זה קורה תמיד בבוקר אחרי שלא נסעתי כל הלילה בו.

אם אני מנסה להניע לאחר שנסעתי כמה שעות לפני כן הוא כן מסתובב לי. וכמו כן כאשר אני מכבה את המנוע זה תמיד הולך חלק.

• תוכן חדש...