Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת מוטת בכוונה. מבלי להכנס לדיונים שנדונו כבר, עם העובדה שאני מכבד את החוק ויודע שגם ילד בן 13 שרוכב ב2 קמ"ש בשדה ריק וסטרילי, זהו מעשה לא חוקי וגם עם התיעוב שאני חש נוכח התנהגות משפחתו של הילד כלפי השוטרים. עדיין, שימו לב מה התקשורת והמשטרה בחרו להדגיש בכתבה במקום אותם פורעי חוק נתעבים המשתוללים עם טרקטורונים לא חוקיים בכבישים- היו בכתבה כאלה, פשוט הם לא הצטלמו טוב כמו האמא\דודה התוקפת את הצלם. נקודה למחשבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3710763,00.html

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה?

הראו "פשיטה" של המשטרה על טרקטורוניסט בתחנת דלק והראו גם את הילד והאמא האינפנטילית שלו. מה הבעייה?

בזמן מוגבל של 3 דקות לכתבה הם עשו עבודה לא רעה בכלל בסיקור התופעה.

אגב, כל הכבוד למשטרה שהתחילה להלחם בתופעה הזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרוכב הראשון בכתבה שנעצר - טוב מאוד!

לגבי הילד רציתי להגיד שזה היה מיותר. כשראיתי את התנהגות נשות המשפחה לשוטרים ולצוות הצילום אני רוצה לומר - "מגיע להם"!

פורסם

האמת היא שלילד זה היה מאוד לא הכרחי.

לראשון זה היה מאוד הכרחי כי אידיוטים כמוהו לא צריכים להיות על הכביש, ואלו הם העבריינים הכי גרועים. הם יודעים שקשה יותר לתפוס אותם אז הם מרשים לעצמם להשתולל יותר.

הסיכוי של אחד מהאידיוטים האלו לתאונה הוא יותר גבוה מהסיכוי של מישהו שנוסע על 200 בפורשה.

הסיבה היא כי מצד אחד אין להם הכשרה לעשות את זה, אין להם רישיון, אין ביטוח כלשהו במקרה של תאונה וגם הסיכוי למות על טרקטורון גבוה בהרבה.

עריכה: שמישהו ייתן לאישה הזו כאפה!

עריכה 2: אם הייתי האבא, הייתי מבקש את הקלטת הזאת בשביל לצחוק כל פעם מחדש.

פורסם

היה פעם מבצע באזור חדרה ועמק חפר, כששוטרים התחפשו למתדלקים בשישי או שבת, ותפסו מלא טרקטורונוער.

פורסם

הבעיה היא בכותרת "ילד בן 13" "סיבה למסיבה" ועוד מספר היתולי תקשורת סגנוניים.

וילד בן 13 בשדה סטרילי זאת לא הבעיה בדיוק כמו שפורשה קררה 4S זאת לא הבעיה.

פורסם

אני חש את אותו תיעוב כמוך, רבאק, האם לא כל אחד מאיתנו אי פעם נכח בבר מצווה שבה הוצג קליפ של ילד הבר מצווה נוסע על טרקטורון?, אולי כעת על המשטרה לשלוח סמויים לבר מצוות של ילדים על מנת להשיג ראיות מצולמות של "העבריינים הכבדים"?

מה שעשו שם זה כבר באמת קרקס ומעמיד את המשטרה באור מאוד רע, אחרי הכל נכון, מה שהילדות עשה הוא מעשה לא חוקי אבל באמת, הוא נסע באמצע שומקום על הכלי הזה במהירות מאוד נמוכה ולא היווה סכנה לאף אחד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ילד בן 13 נהג לבד! על טרקטורון וזה נראה לכם בסדר?

מה היה קורה אם הוא היה שובר משהו? נהרג?? דורס משהו???

נכון - לא נראה כאילו הילד התפרע, אבל יש גבול לכל תעלול, לפחות אם מבוגר היה נוסע איתו כדי שלא יקרה שום דבר רע ...

אם הייתי מאמין שזו הייתה הנסיעה היחידה של הילדון, במהירות קמ"ש ולמען סירטון, הייתי אומר מיילא. אבל ההתנהגות שלו ושל הוריו מראה זילזול בעבירה המדוברת ובבטיחות הילד.

מקווה שהוריו של הילד יקנסו בסכום ראוי, על סיכון הילד, על ההתיחסות לשוטרים ובאופן כללי על היותם טיפוסים מגעילים...

פורסם

אם הייתי מאמין שזו הייתה הנסיעה היחידה של הילדון, במהירות קמ"ש ולמען סירטון, הייתי אומר מיילא. אבל ההתנהגות שלו ושל הוריו מראה זילזול בעבירה המדוברת ובבטיחות הילד.

לא יודע, אני חושב שהם פשוט לא ניסו את זה בעבר אז הם לא מודעים אפילו לסכנות. הם אנשים שנראים פרימיטיביים לחלוטין שישר מתחילים לצעוק, אפילו שהם לא בסכנה כלשהי.

מקווה שהוריו של הילד יקנסו בסכום ראוי, על סיכון הילד, על ההתיחסות לשוטרים ובאופן כללי על היותם טיפוסים מגעילים...

נכון. החרמת הטרקטורון אולי הייתה טיפה דבילית, אבל קנס של כמה אלפי שקלים לא יעשו להם רע.

אולי גם היו צריכים לשלול להורים את הרשיונות בגלל האחריות שלהם בעבירה הזו.

5 תווים

פורסם
ילד בן 13 נהג לבד! על טרקטורון וזה נראה לכם בסדר?

מה היה קורה אם הוא היה שובר משהו? נהרג?? דורס משהו???

נכון - לא נראה כאילו הילד התפרע, אבל יש גבול לכל תעלול, לפחות אם מבוגר היה נוסע איתו כדי שלא יקרה שום דבר רע ...

זה היה באיזה שדה..

מה הוא כבר יכל לדרוס שם?..

ילדים בני 13 זה לא כאלה ילדים כיום...

אני די בטוח שהוא היה מסתדר עם הטרקטורון בלי לההרג בסיבובי חצי קמ"ש שהוא עשה שם.

פורסם

פשוט הורים מטומטמים. חוסר אחריות בהתגלמותו.

ילד בן 13 נוסע על טרקטורון? איך זה קורה.

ואימא שלו בכלל לא נורמלית צריך לאשפז אותה דחוף.

פורסם
אם הייתי האבא, הייתי מבקש את הקלטת הזאת בשביל לצחוק כל פעם מחדש.

אם הייתי האבא היית מבקש את הקלטת בשביל הדיינים בבית דין רבני.

עזוב, צריך לשלם מזונות, אם הייתי האבא הייתי מבקש את הקלטת בשביל להראות אותה לממונה האזורי על בריאות הציבור, אין מצב שהוא רואה את זה ולא מכריז על אישפוז כפוי מיידי במחלקה הסגורה.

בכל מקרה, לא כל מה שהמשטרה עושה צריך ישר להתנפל עליה, המבצע מאוד מבורך והלוואי ויחרימו את כל הטרקטרונים מבני הנער המשתוללים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעניין שבחו"ל מקובל שילדים בני 4 מתחילים את הקריירה המוטורית שלהם, ובגיל 14 ישנם כאלו שכבר מתחרים על מוטוקרוס 450. וכאן ילד בן 13 שנוסע עם קסדה בשדה ריק זה חומר לכותרת בעיתון. זו לא רק המדינה שדפוקה, זה קהל המעודדות (צפו בטוקבקים) שנותן לגיטימציה למשטרה להתחרות בטרנטינו במקום להועיל לחיי האזרח הפשוט.

הקטע העצוב הוא שאני מסכים עם הרדיפה שלהם אחרי הערסים שנוסעים עם הטרקטורונים על הכבישים, רק מה, את אלו הם לא תופסים. את הילד הרבה יותר קל לתפוס, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

2 דברים, וזה לא משנה לי טרקטורונים/לא טרקטורונים -

1. אמא שככה צורחת ומתנהגת מול שוטרים, איזה התנהגות הילד שלה לומד?

2. לאן הגענו שזה מותר להרים יד על שוטר ולהרביץ לשוטר שמצלם?

זאת ה-בעיה של החברה שלנו היום, ולא שום דבר אחר, וזה מה שיפיל אותנו כחברה.

שאף אחד לא רואה אף אחד ממטר.

למה מי זה משטרה?

למה מה זה החוק?

למה מי אתם בכללם?

• תוכן חדש...