Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לראות את השוטר שיעשה לי בעיות בגלל אוזניה כזו.

זה, פלוס כל השטויות שהם עושים בזמן האחרון, פשוט ידפוק את המשטרה יותר מאשר כל הפרשות האידיוטיות ביחד (הפורשה, האופנוע והילד בן ה13)

פורסם

עבדתי בחברה שמפתחת אוזניות בלוטות לצערנו שמענו מספיק סיפורים על דוחות

ועכשיו לקטע משעשע במיוחד:

יש לי חבר שאין לו טלפון סלולרי (עניין של עקרון)

יום אחד עוצר אותו שוטר וטוען שהוא דיבר בסלולרי

החבר ענה לו שהואו נורא מצטער אבל ממש אין לו

טלפון השוטר ההמום התעקש וחבר שלי הבהיר לו שאם

הוא ימצא טלפון ברכב הוא מוזמן לתת לו דו"ח.

כך המשיך השוט לדרכו - הזוי אבל נכון.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

עצרו אותי פעם בטענה שדיברתי בפלאפון כשבעצם גירדתי באוזן.

הפלאפון עמד בדיבורית ולקח לי כמה דקות של וויכוח כדי לשכנע את השוטר הנחמד שאין לי סיבה לדבר עם הטלפון באוזן כשהוא עומד בדיבורית.

זה היה באיזה יום שהם עשו מבצע עם המון דו"חות, אז כנראה הם ניסו ליפול על כמה שיותר אנשים.

כיום יש לי מכשיר חדש ואני נוסע עם אוזניית בלוטוס קבוע.

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה אומר "אוזניות בלוטוס" אתה מתכוון לסראופוניות? או לאוזנית בלוטוס הבודדת?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

פשוט אסור לך.

לפי הטענה אתה חייב ליהיות מודע לסביבה שלך ולשמוע הכל.

כנראה שאוזניה שרוב הזמן סתם יושבת על האוזן מפריעה לך עד מאוד.

אני נוסע עם האוזניה על אוזן ימין. וכבר קרה לי שהעפתי אותה מהר כשעצר אותי שוטר לביקורת.

זה פשוט הרבה יותר נוח. בדיבורית בלוטוט שיש לי ברכב אני צריך להתעסק הרבה יותר תוך כדי נהיגה כדי להתעסק עם שיחות מאשר עם האוזניה. זה חוק מפגר.

GS300.

פורסם

עד כמה שזכור לי יש פסיקת בית משפט ש"דין אוזניה אינו כדין אוזניות"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שאתם מתבלבלים בין אוזניות בלוטוס הסטריאופוניות לבין האוזניה בלוטוס הבודדת.

לא הגיוני שיאסרו על שימוש באוזנית בלוטוס הרי היא מונחת רק על אוזן אחת!...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אף אחד לא יגיד טוט' כמו איזה מלטף אבטיחים.

בלוטוס נשמע יותר קליט ויושב יותר טוב, כל עוד הנמען מבין, אחלה.

• תוכן חדש...