Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו יש קטיגוריה לצעירים שאין להם גרוש על התחת אבל בכול זאת יש להם מערכת ממש חמודה ולא סינית?? :lol::lol:

עם כן???

אני בפנים..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיי אני לא ינסה אפילו ללכת למומחים כי אני לא רוצה להשפיל אותכם חבר'ה עם מגבר יחיד של קליפורניה בום :wink:

אז אני ילך לי לקטגוריה של הצנועים.... :wink:

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

האמת לא ניראה לי שיש לי סיכוי באיזה קטגוריה כלשהי ואם טעם להשיג מקום טוב מעדיף לא ללכת בכלל כי אני עלול להתבאס על המערכת שלי.....

פורסם

תכלס אני רואה איזה מערכות יש פה לאנשים והם נכנסים רק לקטגוריות של מתחילים,יעשו ממני מקום אחד מתחת לאחרון..... :?

פורסם
תכלס אני רואה איזה מערכות יש פה לאנשים והם נכנסים רק לקטגוריות של מתחילים,יעשו ממני מקום אחד מתחת לאחרון..... :?

מה קרה לך אחי יש לך אחלה ציוד באוטו....

לא רק לך אין את המגברים הכי טובים שיש....... תבוא תראה אולי תשמע אנשים שהולכים להתחרות ותתחיל לצחוק ותגיד בטוח אתה לא רואה אותם בעוצמה... גם אני חושב ככה

שעם מגבר קליפורניה 1200 ו3 סאבים של 15 אינץ 300W אני לא יגיע רחוק.. אבל מי יודע....

מבין אחי...צריך לבוא לראות יהיה סבבה אני מביא איתי לשמה הרבה אנשים שיש להם מערכות חזקות ולא יודעים מה זה אנטרנט...

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מישהו יכול להגיד תאריך מדוייק ומיקום של התחרות...

תודה מראש!

אני סתם בא רק ע"מ להכיר את חברי הפורום ולהתרשם!

בתחרות הבאה הרכב שלי גם יהיה וגם יתחרה :lol:

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אין לך מה להבהל, בתחרות האחרונה באו אנשים עם מערכות צנועות מאוד ועשו בי"ס למערכות ש"נראות" קטלניות.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

חבר'ה אין לאף אחד פה מה להתבייש, חשוב שכולם יבוא שיהיה הרבה אנשים שנוכל להרים מפגשים יותר גדולים עם הרבה רעש :evil:

תגידו עם חנות לוקחת אותי חסות זה אני מחוייב להכנס למקצועניים ?

יובל

פורסם
חבר'ה אין לאף אחד פה מה להתבייש, חשוב שכולם יבוא שיהיה הרבה אנשים שנוכל להרים מפגשים יותר גדולים עם הרבה רעש :evil:

תגידו עם חנות לוקחת אותי חסות זה אני מחוייב להכנס למקצועניים ?

יובל

אתה חייב להיכנס לפחות לPRO.

פורסם

קודם כל יש לי שאלה

אם יהייה אפשר לקנות שמה מוצרים של אודיו לרכב במצעים ???

דבר שנית

עם

ALPINE V12

ROCKFORD PUNCH 225.2

סאב של קיקר 2 סלילים

קומפוננט לא ידוע(כנראה הדוטק החדשים)

אני יכול להשתתף בכבוד ולא לחזור באיזה מקום אחרון :( ?.

• תוכן חדש...