Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הינה משהו לא רחוק מזה מורכב על שירוקו

הרעיון כמובן לא שונה בהרבה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=300766&highlight=RNS

אני יכול להגיד לך שההיצע בשוק ל-AUDI לא קטן,

גם המערכות של FLYAUDIO יודעות להתממשק לדוגמא ללוח השעונים, ולהציג שם את הנתונים כמו המערכת המקורית

ולשלט ההגה המובנה וליישם את כל הפונקציות וכו'

ומי שיש לו מערכת שליטה מתקדמת כמו ב-Q7 אז יש לו אפשרות להוסיף מודול שכלל IGO8 שפועל על בסיס הטאץ' המקורי

פורסם

זה מה שאתה מראה לי? משעשע, כי אני והוא התקנו ביחד. מדובר באותה התקנה בדיוק. בשני המקרים מדובר ב"לימוזין" המפורסם (בגרסת מגע וגרסת שלט). פשוט הוא טרח לציין את כל הרכיבים הכלולים בהתקנת אותו לימוזין.

ההבדל היחיד הוא שבשירוקו המסך הוא מסך מגע ולכן הGPS עובד במגע, כאשר באודי הRNS אינו מסך מגע ולכן הGPS עובד באמצעות שלט. מאידך, האיכות של מסך הRNS גבוהה בהרבה. בשני המקרים מדובר בGPS חיצוני ולא הGPS הפנימי שקיים בRNS (כאשר בRCD הוא כלל לא קיים).

אני דווקא מוצא את השלט דיי נוח ולא בטוח שהייתי עובר למסך מגע אם הייתה לי האפשרות.

עדיין אשמח לראות פיתרון שמשתמש בGPS הפנימי, או לפחות במקשים של ה-RNS.

כל עוד מדובר בIGO ולא בתוכנה המקורית, הסיכוי שקיים כזה דבר (צריך להיות פיתוח ישראלי) קלוש.

אני דיי בטוח שלא קיים.

פורסם

המסך מגע במקום השלט זה בדיוק כל העיניין

לדעתי זה פתרון סוג ב' או אפילו ג' לקחת רכב יוקרתי

עם מערכת מלאה ופתאום יש שלט חיצוני כדי להפעיל ניווט

אצלי זה לא היה מתקבל.

אגב לאודי לא משנה איזה מערכת יש לך במקור, אתה יכול להתקין FLYAUDIO שמכיל הכל עם מסך מגע וכו'.

הוא מתחבר לכפתורי שליטה מההגה, וגם למסך שנמצא בלוח השעונים ועושה אחלה עבודה.

האיכות תמונה מעולה (800/480) והמכשיר עשיר בפונקציות, כמובן שהוא מתלבש כמו המקורי אחד לאחד

ופשוט נראה מושלם !

פורסם

אבל עם כל הצער, או לא, האודי לא באה עם מסך מגע.

אם זה כל כך חשוב לך, הייתי מעדיף למצוא דרך להלביש על הRNS מדבקה של מסך מגע באותו גודל ואז תוכל ניתן להתקין את הלימוזין שעובד בעזרת מגע.

הבעיה היא שהמרווח בין המסך למסגרת שלו קטן מעובי מדבקת המגע. אני בטוח שאת הבעיה הזאת ניתן לפתור.

אבל כמו שאמרתי, אני מעדיף שלט על פני הפיתרון הזה. הדבר היחיד שעדיף מבחינתי זה לעבוד בעזרת כפתורי ה-RNS.

הבנתי את הנקודה לגבי FLYAUDIO ואני בטוח שיש עוד רבים וטובים אחרים, אבל לי יותר חשוב שיהיה לי ברכב את המכשיר המקורי - גם אם הפונקציונליות שלו אפילו טובה פחות מכל מיני מכשירים כאלה שמבחינתי הם פיתרון סוג ב'...

נ.ב אם לא יצא לך, קח דיסק מפות של אירופה ושים בDVD של הRNS ותראה איך עובד הDVD האמיתי. כל לימוזין, מגע או לא מגע, נגע כל כך עלוב ליד זה. חבל.

פורסם

בקיצור, בגלל שאנחנו שוק קטן ופרובנציאלי, היצרניות לא ממש סופרות אותנו בנושא הזה ולא יוציאו תוכנה יעודית עם מפות של הארץ. ולכן אנחנו נדרשים לכל הקומבינות האלה.

קצת מרגיז, אבל מה לעשות..

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

זהו, שזה לא בדיוק ככה. אף אחד לא צריך להוציא תוכנה ייעודית. התוכנה כבר שם ועובד גם בארץ.

הבעיה היחידה היא שאיןדיסק מפות של ישראל. בשביל שיהיה אחד כזה צריך רשיון, שכנראה עולה יותר מידי בשביל היצרניות בארץ וכנראה לא משתלם להם על פני התקנת GPS חיצוני שעולה גרושים.

לפי מה שאני יודע, מדובר גם ברשיון ספציפי לסוג מכשיר. כך שאם זה לא מספיק, יש צורך בכמה רשיונות כדי לכסות את כל הדגמים.

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי, פשוט מספר הרכבים שנמכרים כאן בהשוואה למקומות אחרים בעולם(אירופה לדוגמא) הוא קטן מאוד,ולכן לא משתלם ליצרן/יבואן לשלם על רישיון למפות יעודיות.

גיל שאלה לי אלייך, מערכת הRNS ברכב שלך יודעת לקרוא דיסקים של DVD ולהציג את התוכן שלהם במסך?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לא. הDVD שם בשביל לקרוא את הדיסקים של המפות בשביל הGPS או לנגן קבצי אודיו. לא ניתן לבצע בו שום שימוש אחר.

גם ב-aftermarket לא ניתן להפעיל אותו. הפיתרון היחיד הוא התקנת DVD חיצוני וביחד עם מתאם להקרין סרטים על המסך... :(

(אני הייתי מעדיף להתקין DVD חיצוני על פני להחליף למכשיר שיודע לעשות הכל)

פורסם

תודה על התשובה הזריזה, לצערי גם בMMI זה ככה, הכנסתי לציינג'ר דיסק DVD עם סרט, והוא פשוט סירב לקרוא אותו.

ממש לא נראה לי שאתחיל "לשבוא את הראש" עם מתאמים במיוחד בשביל זה. סתם מיותר.

יש לי שאלה נוספת:-), ניתן בצורה כלשהי לגרום למערכת להציג שמות של שירים/שמות מהספר טלפונים בעיברית ולא בג'יבריש?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני לא בטוח, אבל למיטב ידיעתי לא. בשביל זה צריך גרסת תוכנה שתתמוך בעברית מה שאף יצרן לא הוציא עדיין.

גםלדיבוריות aftermarket (כמו של kufatec) אין תמיכה בעברית לפי מה שאני יודע.

בגלל זה כבר שנים ספר הטלפונים שלי באנגלית :)

פורסם

חבל זה באמת מבאס.

לפי מה שבדקתי האוטו יודע לקרוא ולכתוב באנגלית גרמנית צרפתית ספרדית ואולי רוסית.

אולי אני אחנה את האוטו לכמה ימים ליד אולפן, ואז אולי הוא ידע קצת עיברית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם כבר הזכרתם את ההתקנה שלי, אז רק תיקון קטן

הGPS שמותקן בשירוקו הוא לא הלימוזין, הלימוזין זה מכשיר+תוכנה ייעודיים שמיוצרים ע"י nav&go.

במקרה של השירוקו מדובר במכשיר GPS חיצוני שיוצא להוציא וידאו בפורמט RGBS\CVBS ולקבל כניסת TOUCH,

ד"א הוא מריץ Windows CE 5.0 ומריץ את IGO8.

ד"א לגבי איכות המסך, אכן בRCD המסך הוא 400X240 שזה לא מדהים בלשון המעטה,

אני כבר זמן מה בודק אופציה לקנות מסך של RNS-510 ולהחליף, מדובר במסך בעל יכולות ומידות זהות לחלוטין רק שהוא 800X480

עם קצת מזל גם החיבורים שלו זהים למסך של הRCD וההחלפה הזאת תהיה אפשרית.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אם אפשר לשאול,

כמה עלה לך כל התענוג עד עכשיו ?

זאת אומרת מהמצב שקיבלת את הרכב,

עד המצב הנוכחי שלך,

+ מה העלויות המשוערות של החלפת המסך

תודה

פורסם

הרכב הגיע עם הRCD כמערכת מקורית,

ולכן ע"מ להתקין את הGPS יש צורך במתאם וידאו מיוחד לRCD(יש בדיוק חברה את בעולם במייצרת אותו)

מכשיר הGPS וכמובן התקנה שכוללת גם "שפצור" של אחד מכפתורי הRCD שכפתור שמחליף את התצוגה.

לגבי מחיר, מדובר בכמה אלפים טובים, אני מעדיף שלא לציין כמה בדיוק, זה אפשר לעשות בפרטי.

לגבי המסך החדש, העלות של המסך כחלק חילוף ברחבי האינטרנט היא באזור ה350 דולר, זה כמובן בלי משלוח לארץ.

עדיין לא ברור לי אם אצטרך מתאמים נוספים בשביל לגרום לסיפור הזה לעבוד.

ד"א, האופטימלי מבחינתי היה לשים איזה מסך של ליליפוט במקום המסך המקורי ברכב ושידע להציג גם את התמונה מהRCD.

בצורה הזאת "על הדרך" אני מרוויח כניסת VGA שהיא כמובן איכותית בהרבה.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...