Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכל חברי הפורום,

מלפני כמה ימים התחילה אצלי בטנדר איסוזו דימקס 2004 3.0TDI בעיה מוזרה מאוד,

כאשר אני נוסע והטורים יורד מתחת ל 2000סל"ד אז נדלקת לי מנורת תקלה בלוח השעונים( מנורה בצורת מנוע) ואז הרכב מרגיש חנוק מאוד ולא סוחב ואז אני מוריד הילוך ונותן גז עד הסוף וזה לוקח לו איזה דקה עד שהוא עולה מעל 2000סל"ד ואז הוא סוחב רגיל ונורה נכבת,

חשוב לציין שזה לא קורה תמיד, לפעמים עובר איזה יומיים שלמים בלי שום בעייה ולפעמים ביום אחד הבעייה חוזרת על עצמה איזה 20 פעם.

תודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חג שמח!

ככל הנראה חישן מצב מצערת נפח את נשמתו.

סורק תקלות יאמת אבחנה לא מדוייקת שכזו.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

לפני חודש בערך היתי במוסך מורשה UMI ועשיתי שם טיפול 10000 ואמרתי להם לבדוק לי למה המנורה נדלקת (אז המנורה היתה נדלקת לפעמים אבל כמעת ולא מרגישים שהוא נחנק, נראה הכל רגיל) הם חיברו סורק והבחור שם אמר לי שזה סתם נדלק לפעמים כי יתכן ויש מים שנוגעים בחישן מהירות, אני לא הבנתי כל כך מה אמר לי אבל שאלתי אותו יעני אפשר לנסוע בראש שקט? אמר לי אין לך שום בעיה, אז מלפני שבועיים התחיל הטנדר להחנק כשנדלקת המנורה הזאת.

פורסם
תבדוק מסנן אוויר ובנוסף חיישן מד זרימת אוויר שיושב ממש לידו

הפילטר אוויר עדיין חדש.

אולי יש בעייה במשאבת דלק?

פורסם

מה אתה שובר פה את הראש, כך את הרכב למוסך, האנשים פה בפורום רק יכולים לנחש הם הרי לא רואים את המוכנית שלך.

• תוכן חדש...