Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בעיצומו של בניית מחשב לרכב ממחשב נייד של HP המחשב מגיע עם שלט מקורי עד עכשיו הצלחתי לבצע כיבוי אוטומטי בעזרת תוכנה שיודעת להעביר את המחשב ממצב שינה כאשר החשמל מתנתק אבל הבעיה שלי היא להדליק את המחשב אחר כך ולכן חשבתי על זה שאם אני יקנה מתאם אינפרא אדום אני אצליח להדליק את המחשב מהשלט המקורי שאלתי היא האם המתאם כמו זה שיש קישור אליו יצליח לעשות את העבודה או שיכול להיות שתהיה בעיה בקידוד בין המתאם לשלט המקורי.

עוד מחשבה שעלתה לי לראש היא להשתמש בשלט של המסך מגע על מנת להפעיל את שניהם בו זמנית.

אני כבר יודע מה אתם חושבים על בנייה ממחשב נייד אבל זה מה שנראה לי לנכון וחוץ מזה המחשב קיים כבר אצלי בבית ולא יוצא לי להשתמש בו הרבה.

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7719303

פורסם

איזה דגם של HP יש לך, לרוב הניידים שלהם יש כבר שלט

אינפרה אדום, שגם יכול להדליק את המחשב, זה

קיים בהמון מחשבים ניידים של HP (רובם) כבר מס' שנים

אלי

פורסם

ברשותי שלט מקורי של HP אבל המחשב יהיה מותקן בתא המטען ולכן הוא לא יוכל לפעול שאלתי היא אם אני יקנה את המתאם הנ"ל האם עדיין אני אוכל להשתמש בשלט המקורי?

פורסם

זה התקן סינכרון לא עין,

אם יש לך שלט שאתה מרוצה ממנו, ואכן בלפטופ יש עין.

הכי פשוט לבצע הארכה שלה קדימה.

הכי פשוט קל ויעיל,

אגב אם אתה עובד עם לפטופ אני ממליץ על התקנה מתחת לכיסא, הוא לא ישרוד את החום של התא מטען.

לפטופ בסביבה ביתית אם מאמצים אותו ממש רותח, בתא מטען הוא יהיה מטוגן !

• תוכן חדש...