Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון לפנס שמותקן בתחתית הפגוש, אז את תקינות הפנס הזה מעולם לא בדקו לי בטסט (לא ביקשו להדליק אותו, לא הסתכלו עליו - כלום נאדה גורנישט).

אם העדשה שבורה בפנס הראשי אז אתה - להערכתי - תהייה חייב להחליף את הפנס כי הדבר גורם לפיזור לא נכון של האור.

פורסם

לי בטסט לא אמרו כלום על זה שחסר לי פנס ערפל אחד.

הוא בכלל לא בשימוש בארץ, והבנתי שאפילו ברוב המקרים אינו חוקי לשימוש.

- 306 XSI -

פורסם

בארץ החוק מטומטם.

אסור להשתמש בפנס ערפל למעט מצב של ערפל.

אם תדליק פנס ערפל שלא בזמן ערפל תקבל קנס.

על פניו נשמע הגיוני,נכון ?

לא,זה דפוק.

ולמה ?

כי פנס ערפל שמכוון כראוי לא אמור בכלל לסנוור כי הוא אמור לזרוק את האלומת אור שלו לגובה נמוך יותר משל אורות הדרך (זו הסיבה שנקרא פנס ערפל,כי אם בשעת ערפל תדליק אורות דרך יהיה לך קשה לראות ואתה תסנוור נהגים אחרים,לעומת זאת פנס ערפל יאיר קרוב יותר לכביש,כך תוכל לראות את הכביש למרחק רב יותר ולא תסנוור נהגים אחרים כי אלומת האור נמוכה).

ובלי שום קשר, לא מעט מכוניות מודרניות (בעיקר יוקרתיות) עושות היום שימוש במערכת "עזר לפניות" שזו בעצם מערכת שבעת הפניית ההגה מדליקה אוטומטית את ---------> פנס הערפל בצד שאליו פונים.

כמובן שעל פניו מערכת עזר\בטיחות זו תחשב בישראל כלא חוקית,שכן אם אתה תפנה עם רכבך,דבר שעלול לקרות "גם" ביום שאין ערפל,פנס הערפל יידלק אוטומטית----------->ואתה תקבל דו"ח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

הכל ענין של זמן.

כשבחלק נכבד מהעולם כבר היו מראות צד בשתי הדלתות, בישראל עדיין היתה החובה רק במראה בדלת אחת.

ככל שענין ה"איתות" בפנס ערפל יכנס יותר ויותר לסטנדרט העולמי, יש סבירות שבסופו של דבר הוא יכנס גם לתקינה כאן בארץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...