Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתם על התעלול החדש(הנושא נמחק די מהר לדעתי) של המשטרה?

סמויים על BMW מרצדס ואוודי.

למה הם באמת נועדו?

נתקלתם בהם?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בטח החליטו להשכיר כמה מכוניות יוקרתיות יותר מחברות הליסינג ע"מ להפתיע נהגים שמרשים לעצמם לבצע עבירות על הכביש בגלל שאין ניידת בסביבה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דווקא אתמול עצרו אותי פעמיים בדרך, פעם ראשונה ג'יטה כסופה שנראית אזרחית לגמרי, עם לוחית רגילה בלי צ'קלקות בלי כלום, פתאום יצא מהרכב שוטר עם פנס והורה לי לעצור בצד. אחר כך, בדרך חזור עצרה אותי ניסאן טידה בצבע שמפניה, גם עם לוחית רגילה ובלי סימני זיהוי, ושוב יצא שוטר עם פנס והורה לי לעצור בצד.

באתי לפתוח אשכול על הרכבים הסמויים של המשטרה, אבל אם כבר שאלת, עוד לא נתקלת באודי או מרצדס. אבל נתקלתי בג'יטה, גולף, טידה וניסאן מיקרה סמויות. מי שנתקל בעוד רכבים סמויים למיניהים מוזמן לשתף.

פורסם

ג'טה סמויות יש סלי סוף.

יש גם פאסאט אם אני זוכר נכון.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אותי הם עיקבו לביקורת אגב,ומסתבר שאילו לא היו שוטרי תנועה אלא בולשת או יחידה מיוחדת אחרת(ביקשתי תעודת שוטר[3 פעמים,רק כי התקשתי מאוד להאמין שהם שוטרים])

אני מניח שהם היו פשוט סמויים שחיפשו ילדים עשירים שרוצים לעשות "רייסים" או סתם להשתלב ב"נוף המוטורי" של האיזור(זה היה בהרצליה פיתוח)או שהם עצרו אותי סתם בלי שום קשר בדרך לאיזו משימה או שסתם חיפשו משהו חשוד ברכב שלי..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...