Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביום ראשון האחרון נסעתי לטבריה (10 ק"מ מהבית שלי). היה חום מטורף באיזור וחום המנוע שלי היה גבוה.

במהלך הנסיעה לא הרגשתי בעלייה של מחוג החום אך ככל הנראה הוא עלה.

כאשר הגעתי לחנייה שאליה רציתי- המנוע נכבה מעצמו.

כשיצאתי מהרכב הרחתי ריח שרוף וראיתי עשן עולה ממכסה המנוע.

מיד פתחתי את המכסה מנוע ובזהירות פתחתי את המיכל מים של הרכב, המיכל היה ריק (למרות שמלאתי מים פחות משבוע לפני).

אחרי כמה שניות שמתי לב שכל החלק הפנימי של מכסה המנוע ספוג במים שככל הנראה רתכו והותזו דרך הפקק של מיכל המים למכסה המנוע.

במקרה היה במקום מוסכניק בחופשה שעזר לי- אחרי שהכנסתי מים למיכל הוא לחץ על הגז ובועות יצאו משם. והוא אמר לי שמומלץ ללכת למוסך בהקדם ושיש לי מזל שלא הלך הראש מנוע.

נסעתי הביתה ומחר אני הולך למוסך עם הרכב.

כמו כן שמנו לב אני והוא שהוונטה של הרכב לא פועלת אלא אם מדליקים את המזגן על הכי גבוה ולוחצים על AC (ז"א שכל הנסיעה לבריה הוא לא דלק, ורק בחזור דאגתי להפעיל את המזגן (שמוציא חום ולא קור).

עד כאן תיאור המקרה.

קיוויתי שמישהו פה יוכל לשפוך אור קצת יותר "מקצועי" על מה שקרה, ומה צפוי לי במוסך.

מה לדעתכם הגורם לבעיה?

כמה יעלה לי התיקון?

תודה,

דור

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

אתה טוען שמנוע מאורר מערכת קירור לא פועל זו סיבה להתחממות המנוע.

אתה גם מוסיף מים למערכת הקירור אני לא יודע כמה אתה מוסיף בכול אופן כשלא מבצעים ניקוז אויר ממערכת הקירור גם זו סיבה להתחממות המנוע המלצה שלי סע למוסך במידה והמוסך רחוק גרור את הרכב.

• תוכן חדש...