Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ביצע ארגון האמריקאי IIHS מבחן ריסוק לסמארט ובוא הסמארט קיבל ציון מחפיר.אומנם נכון ע"פ שיטת הריסוק של ENCAP סמארט זכה לציון טוב,אך במציאות תאונות של ריסוק בקיר במהירות של 64 קמש כמעט ולא קוראות לרוב זה התנגשות בין שתי רכבים.

להלן 3 סרטונים,הראשון סמארט קיבל ציון טוב השני הוא קיבל ציון מחפירו אף התהפך ובאחרון זה מבחן ריסוק אחרון של IIHS,האם סמארט בטיחותית? לשיקולכם.

 

פה:הוא קיבל ציון טוב-http://www.youtube.com/watch?v=nnVNUvixWUQ&eurl=http%3A%2F%2Fsteer%2Eru%2Farchives%2F2009%2F04%2F15%2F008720%2Ephp&feature=player_embedded

 

פה:הוא נבדק בידי מגזין רכב גרמני Auto Motor und Sport-http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfyHP0&eurl=http%3A%2F%2Fsteer%2Eru%2Farchives%2F2009%2F04%2F15%2F008720%2Ephp&feature=player_embedded

 

ופה:בידי הIIHS-http://www.youtube.com/watch?v=Lg64wMtl2gQ&eurl=http%3A%2F%2Fsteer%2Eru%2Farchives%2F2009%2F04%2F15%2F008720%2Ephp&feature=player_embedded

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

 

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ומה אתה מנסה להגיד בזה?

 

לגבי הסרטון השני הגרמני - תן לי להזכיר לך שמה שהורג זה ההתנגשות והתאוטה הפתאומית. ההתהפכות אח"כ לא גורמת לפציעות חמורות ולא מחמירה את תוצאות התאונה.

 

לגבי הסרטון השלישי - תזכור שהסמארט הוא כמחצית האורך של ה S קלאס, ופחות מחצי המשקל. בהתחשב בכך נראה לי שהסמארט התמודדה יפה מאוד בהתנגשות.

חבל שאתה לא יכול להציג מכוניות אחרות מקטגוריה או 2 מעל הסמארט בהתנגשות דומה עם S קלאס. יש לי תחושה שהיית מגלה שלא מעט מכוניות גדולות בהרבה מהסמארט, היו מבצעות פחות טוב ממנה בהתנגשות הזאת.

 

ולסיום, הנה קישור לעוד מבחן ריסוק של סמארט, הפעם ב 140 קמ"ש, ושוב, יש הרבה מכוניות גדולות בהרבה שהיו שורדות הרבה פחות טוב התנגשות כזאת.

 

בשורה התחתונה, הקשיחות של הכלוב החיצוני של הסמארט מרשימה ביותר. העובדה שאפשר היה לפתוח את הדלת אחרי ההתנגשויות האלה לא פחות ממדהימה - בוודאי בשביל רכב בממדים האלה.

 

הנה, שפטתי בעצמי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

×
×
  • תוכן חדש...