Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

ראשית יש לציין שאני חושב על ההחלפה רק משיקולי מקום , באופל קורסה אין מקום לתיבה של 35+ ליטר וסאב של 12 אינצ' .

הסאב הוא 12W3V2 .

יש לציין שהסאב פשוט בהמה ואני נהנה ממנו כול שניה שהוא מנגן ואני חשוב אולי יש משהו שיתן את אותה התמורה אבל בנפח קטן יותר של תיבה .

האם קיים משהו כזה ? שישתווה לבהמה ?

המגבר הוא של JBL 601.1

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הוא ביקש בהמה, לא מכרסם :-)

סתם :wink: הכל ברוח טובה

לדעתי ה- ID10 (קל וחומר כבודד) לא עומד עם ה- 12W3 בכמה פרמטרים.

אתה צריך להיות יותר ספציפי בנפח שאתה רוצה, באיזור ה- 25+- יש כמה אפשרויות לסאב 12, פחות מזה מצריך בדיקה חוזרת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חשבת להכניס למשוואה סאב 10" עם ביצים של שור?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חשבתי, אני חושב ש10" טוב שינצל את המגבר כמו שצריך, יהיה לא פחות חזק ולא פחות מדוייק מה- 12W3

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אני חושב ככה :-D

באמת הייתי שוקל ברצינות (הכוונה אליך פותח השירשור) סאב 10" חזק ואיכותי, ולא חסר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגדירו איכותיים ... הוא המעבר ל 10W3 יהיה כדאי ? אני ממש מבסוט מהאופי של הבאס ב JL .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא חייב תיבה של 35+ ליטר לסאב הזה ,נתונים של תיבה אטומה על פי היצרן :

Sealed Enclosure Range: 1.00-1.50 cu.ft. (28.3-42.0 liters)

אתה יכול לבנות תיבה אטומה בגודל מינימאלי של 28.3 ליטר

פורסם

ההבדל בגודל הפיזי של תיבה - בין 35 ליטר לבין 28 ליטר הוא ממש קטן, זה כמה ס"מ בודדים משני צדדים וזהו,

ההבדל הבאמת מורגש בגודל הפיזי של התיבה יהיה כאשר תעבור לתיבה של עד 15 ליטר, אבל אז אתה מאבד המון פלוסים, אחד מהם זה שהסאב שלך לא יוכל "לרדת" נמוך כמו בתיבה גדולה.

• תוכן חדש...