Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדשלים בין GL לGLI בג'סטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל יש להבדיל בין דגם הGL המגיע עם מנוע 1000 הסמ"ק (55 כ"ס) לבין זה המגיע עם דגם 1200 הסמ"ק (67 כ"ס). דגם הGLi מגיע אך ורק עם מנוע ה1200 וגיר ידני בלבד.

דגם ה-GLi מגיע עם מזגן מקורי, צבע מטאלי ופגושים בצבע הרכב.

דגם ה-GL לא תמיד מגיע עם מזגן מקורי ולעיתים הדגם מגיע עם מזגן שמורכב בארץ (אם בכלל מורכב אחד).

לעיתים ניתן למצוא ג'סטי עם מנוע ה1.2 עם נעילה מרכזית(!)

פורסם
קודם כל יש להבדיל בין דגם הGL המגיע עם מנוע 1000 הסמ"ק (55 כ"ס) לבין זה המגיע עם דגם 1200 הסמ"ק (67 כ"ס). דגם הGLi מגיע אך ורק עם מנוע ה1200 וגיר ידני בלבד.

דגם ה-GL לא תמיד מגיע עם מזגן מקורי ולעיתים הדגם מגיע עם מזגן שמורכב בארץ (אם בכלל מורכב אחד).

למיטב ידיעתי מעולם לא הגיעו לארץ ג'סטי עם מזגנים מקוריים. ברכבים שכללו מזגן, המזגן הורכב בארץ בחברת אלכס משהו אם זיכרוני אינו מטעה אותי.

חוץ מזה, מעולם גם לא ראיתי ג'אסטי עם פגושים בצבע הרכב.

והרכבים בהם מותקנת נעילה מרכזית גם היא נעילה מרכזית אשר הורכבה בארץ ולמיטב ידיעתי הורכבה ביוזמת בעלי הרכבים ואפילו לא הוצעה כאופציה ע"י היבואן.

נ.ב. קיים גם דגם GLII.

פורסם

דגם ה GLI הגיע בשנת 94' והאות I נועדה לסמל שזהו מנוע מוזרק דלק.

דגמי ה 1.2 שקדמו לו נקראו GLII.

ההבדלים בין הג'אסטי 1.0 ל 1.2 לא היו משמעותיים, וכללו חישוקי 13' בדגם ה 1.2 וגלגל הגה נאה יותר.

שום ג'אסטי לא הגיעה לארץ מצויידת במזגן מקורי, ובכולן הוא הורכב בארץ.

ותיקון לקודמי - גם ה 1.2 הגיעה בגירסה אוטומטית שנקראה ECVT.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כפי שנאמר, המזגן הותקן בארץ, בוודאות מלאה.

אין שום קשר לצבע מטלי.

הפגושים מגיעים בצבע שחור, אם הפגושים בצבע הרכב- כנראה שנצבעו באופן פרטי.

כנ"ל לגבי הנעילה מרכזית- ניתן להתקין באופן עצמאי- לא מסובך.

-

פורסם
דגם ה GLI הגיע בשנת 94' והאות I נועדה לסמל שזהו מנוע מוזרק דלק.

דגמי ה 1.2 שקדמו לו נקראו GLII.

ההבדלים בין הג'אסטי 1.0 ל 1.2 לא היו משמעותיים, וכללו חישוקי 13' בדגם ה 1.2 וגלגל הגה נאה יותר.

שום ג'אסטי לא הגיעה לארץ מצויידת במזגן מקורי, ובכולן הוא הורכב בארץ.

ותיקון לקודמי - גם ה 1.2 הגיעה בגירסה אוטומטית שנקראה ECVT.

התכוונת ל93 כניראה. - כבר בשנת 93 היו GLI (הייתה לי באופן אישי) ואני לא יודע אם זה באמת קשור, אבל הרכב באמת היה בעל הזרקת דלק.

כיום אני מחזיק ב2 ג'אסטי - אחת שהייתה שלי עד שעברה תאונה - GLI שנת 93 בעלת מנוע 1.2 מוזרק.

והשניה היא ג'אסטי GL עם מנוע 1.0 שאני אפילו לא יודע מאיזה שנה בדיוק הרכב. - קיבלתי אותה במתנה לחלפים.

יש כל מיני הבדלים קטנים נוספים ברכב, כמו למשל שבGL שבבעלותי לא קיימים תאי האיכסון בתחתית הדלתות הקדמיות ועוד מס' שינויים מזעריים כמו גריל שחור לעומת צבוע בצבע הרכב בGLI שלי.

:-)

• תוכן חדש...