Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מכוניות קטנה מנוע עד 1.4 בתקציב של עד 45 אלף ש"ח, כמובן שאם אפשר למצוא משהו שמתאים לי ב 30-40 אני אשמח!

הדרישות שלי מהרכב זה שיהיה חסכוני, אמין מאוד, חזק (במנוע), נוח, יפה (כמובן שזה תלוי בעיניי המתבונן),חשוב לי גם עלויות יחסית נמוכות של תיקונים וביטוח(אני נהג צעיר עדיין) וכמובן בטיחותי.

לאחר בדיקה רחבה של השוק ולפי הטעם שלי מבחינת יופי של אוטו, הגעתי למסקנה שהמכוניות שמתאימות לי זה פולקסווגן פולו 1.4 שנה 2003 (מחירון 44) או פיאט פונטו ספייס/גרנדה. 2003-2007

את האופציה השניה (הפונטו) קיבלתי מפה, מכך ששמעתי הרבה דברים טובים על המכוניות האלה למרות שאני קצת פוחד לקנות פיאט בגלל שאנשים אחרים שקנו והיו מאוכזבים אך מדובר רק בשנים של 98-2000 מעבר לזה אני לא יודע עד כמה הן טובות, פשוט בשנים שציינתי היו לחברים שלי מכוניות של פיאט וגם פונטו והיה להם מלא מלא תיקונים בעיות במנוע ובעיות בגיר.

אשמח אם תאשרו לי שהדגמים החדשים יותר אמינים ואם אפשר לעשות לי מן טבלת יתרונות חסרונות בין 2 המכוניות האלו

אני יודע שהעלויות של פולקסווגן גדולות יותר ובמחיר שאני יכול לקנות פולו אני יכול להביא פונטו ספייס 2006 (למה המחיר של הפולקסווגן הרבה יותר יקר? האם אני משלם רק על שם/מותג? והפונטו תתן לי בדיוק מה שהפולו תתן לי?)

בקשר לגרנדה אני יודע שה2007 זה מחירון 66 אלף אבל אמרו לי שאפשר להביא אותה בליסינג ככה שזה יהיה הרבה יותר זול, אם זה נכון אני אשמח לשמוע אם אתם מכירים ליסינג שיש שם גרנדה.

המון המון תודה על העזרה!

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל איפה כל התומכי פונטו שראיתי פה בפורום? אני רוצה לשמוע למה היא כל כך טובה? האם באמת היא כל כך אמינה ולא כמו הפונטו של פעם..

פורסם

באמת חשוב לי שתומכי הפונטו זה לא משמועות..זה אנשים שיש להם את הרכב הזה או לפחות מכירים מישהו עם הרכב הזה.

יהיה נחמד לשמוע קצת על אנשים שיש להם פוטו או פולו

פורסם

היו לנו כמה פונטואים במשפחה, מכל הסוגים והמינים. כולן הראו אמינות סבירה לחלוטין וממש לא נרשמה אכזבה מאף אחת מהן.

הגרנדה היא מעבר לתקציב שלך וגם בליסינג היא לא תכנס לתקציב, הליסינג פשוט יאפשר לך למרוח את התשלומים לאורך זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי שמליסינג אני יכול להביא אותה ב 50-51 אלף זה כסף אני מוכן להשקיע אם באמת הדגם הזה משופר בהרבה יותר מהספייס מבחינת טיב הרכב (כוח ואמינות).

חוצמזה שהיא יותר יפה (לדעתי לפחות), אני יודע שהיא הרבה יותר חסכונית בדלק בגלל הרובוטי,נכון? וגם יותר בטיחותית עם 6 כריות אוויר והרבה יותר מאובזרת עם דיסק אמ פי 3 מובנה ו abs,esp ו- ebd ועוד ועוד

פורסם

יש לעוד אנשים קצת מידע על פונטו מנסיון אישי או לא נסיון אישי, דרך חברים? מאוד חשוב לי לשמוע דברים טובים או רעים.

ואם מישהו יודע מאיפה אפשר להביא פונטו מליסינג אני אשמח לדעת כי אם כבר אני קונה פונטו אני רוצה את הגרנדה כי היא טובה משמעותית מבחינת הפיצ'רים הנוספים שהיא מציעה ויותר מתקדמת מבתחינת טכנולוגיה

פורסם

אני מחפש לקנות פונטו ספייס/גרנדה דרך ליסינג, האם מישהו מכיר חברות ליסינג שיש להן את המכוניות האלה?

האם אפשר לשחק בהרבה עם המחיר על מכונית כזאת?

אני יודע שעל גטס נגיד אפשר לשחוט את הליסינג, אני לא מצפה שעל הפונטו תהיה שחיטה כזאת אבל בכל זאת הורדה של 20-25 אחוז תהיה אפשרות? (אם בכלל יש פונטו בליסינג)

תודה רבה רבה לעוזרים וחג שמח!

• תוכן חדש...