Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין רמקולים קדמיים ברנו קליאו 95..הבעיה שאין מאיפה להעביר את הכבלים מהדלת לתוך פנים הרכב..

יש רק חיבור גומי אחד שמעביר חוטים אך הוא לא ניתן לפירוק.

השאלה אם כדאי לקדוח חור גם בדלת וגם ברכב ולהעביר כבלים או שלמישהו יש מושג איך אפשר להעביר את הכבלים

ברנו דרך החיבור הגומי בלי לקדוח?

תודה לעוזרים..אין לי אפשרות ללכת למתקין לכל מי שמציע את זה.

פורסם

בהנחה שחיבור הגומי ברכבך דומה לרכבי-מגאן 08-פשוט הוצא את הכיסוי של הגומי והכנס בין כל החוטים שיש שם את חוטי הכבלים שלך.

בהצלחה

פורסם

אם ברכב שלך זה כמו שארזה אמר לך, אז אתה מלך :-)

אני משתגע כבר 3 ימים עם אותה בעייה ,רק ביגלל שברכב שלי

יש קונקטור ולא צינורית פתוחה :?

אם אצלך אין קונקטורים ,אז יש לך עבודה של 10 דקות להשחיל את הכבלים .

איזה כייף לך :-)

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כן יש שם קונקטור.

השאלה אם צריך לפרק שם את כל היחידה של הקונקטור?לפרק את הברגים מסביב?

או שיש אפשרות אחרת להעביר דרך הקונקטור?

או שאתם ממליצים בכלל לקדוח חור בשתי הצדדים וזהו?

פורסם

אם אתה מתכנן לקדוח חורים בקונקטור ,תדע שזה לא פשוט לעשות את זה.

אני ניסיתי לקדוח חורים ,וכמעט ששברתי את אחד הפינים .

עדיף שתעזר בבעל מקצוע שיש לו ניסיון בזה .

נ"ב: בגלל זה אני כבר שבוע וחצי בלי מערכת .

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

לא ממליץ לחורר בקונקטור-אתה יכול לגרום בטעות לקצר במגע עם חיוט+שילדה.אתה בטוח שאין אפשרות עם קצת כח ואילתור להזיז את הגומי?לא יודע איך להסביר אך אצלי זה קונקטור עם הרבה חוטים שעליו יש כיסוי מגומי שמכסה אותו .בהנחה שאצלך זה כך-פשוט תוריד או תזיז את הגומי מבלי לעשות נזק.אם לא,עדיף שתלך למתקין ותתייעץ.בהצלחה

פורסם

מה לגבי פניה למתקין לפני שאתה הולך ועושה נזק לרכב שלך? לא אופציה?

קדיחת חור איננה אופציה מומלצת כלל, בכל פעם שתפתח את הדלת החוט ישתפשף בחור ובסופו של דבר במקרה הטוב יקרע במקרה הרע יקצר, יש עוד שלל סיבות למה לא לעשות את זה, בשורה התחתונה מומלץ לפנות למתקין שיודע מה הוא עושה על מנת שיקדח בקונקטור ויעביר את החוט בצורה מסודרת.

דני.

פורסם

נסה לשאול כמה מתקינים בטח תיפול על אחד נחמד ומקצועי שיסביר לך או יתן לך כיוון.אבל למה שלא תשאל כמה יעלה לך החיבור לסט?אולי שווה לך בשביל שקט נפשי?

• תוכן חדש...