Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

אני חדש בפורום הזה, ואני מעונין לקנות רכב שישמש למרוצי דראג רכב חזק ואמין ויתאים ל"שיפורים" השונים.

המחיר של הרכב ממומלץ שינוע בין 70 ל 80 אלף פלוס מינוס.

מקווה שיעזרו , תודה מראש

פורסם

אינפורמציה חשובה מאוד ששכתי להוסיף ומכווין שאני לא יכול לערוך את ההודעה אז זה כתגובה. הרכב הולך להיות מפלצת משופרת לקו ישר ולשימוש יומיומי זה פרט חשוב מאוד ששכתי להוסיף

פורסם

לא בונים מפלצות דראג ומשתמשים בהן ליום יום, זה לא נח וזה יוצר בלאי אדיר לחלקים מאוד יקרים.

אולי תיתן יותר כיוון למה אתה מעוניין לקבל בסוף העניין, רכב כביש או מסלול? אין את שניהם ביחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתכוון להגיע בסוף למכונית יפה אמינה חזקה ובעיקר מהירה מכונית שהיהיה בה אפשרות להשתתף במרותי דראג ואם אתה אומר שאי אפשר לעשות אותה מפלצת דראג אז לא מפלצת אבל אבל שאני יוכל להשתתף במרוצי דראג וגם להשתמש בה ביומיום בעיר אני מעונין להצתרף למועדון רכב אם זה לא מספיק הפרוט אני ינסה לפרט יותר

פורסם

לדעתי,

תעשה "קצת" שיעורי בית
מה זה מומנט וסלד גבוהה
ותשלים עוד המון חומר וניסיון לפני שתדמיין להיכנס לתחום הדראג וליזרוק סכומים של 70-80 אלף שקל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אימפרזה טורבו GT

במקור בעלת 4X4 קבוע מה שעוזר מאוד להוריד את הכח לכביש ללא איבודים מיותרים (יציאה מהמקום)

רכב קל וחזק גם כמקורי ובעלות נמוכה יחסית ניתן לשפרו עוד

בתקציב שלך ישנם אימפרזות שמורות וגם משופרות קלות

נ.ב.

אם אין לך ניסיון ממשי עם רכבי ספורט אמיתיים אני מציע שתתנסה - הרכב הנ"ל לדוגמא מאוד מסוכן לנהג חסר מיומנות ובגרות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רכב דראג לילד בן 18? ואם אחותי הקטנה תבקש המלצות לרכב דריפטים קיצוני תעזרו גם לה?

לא רוצה להשמע כמו טרחן הפורום אבל מה עם המלצות על רכב ראשון שובב+ קורס נהיגה מתקדמת, סיום תקופת מלווה/נהג חדש, צפיה בעוד פיצ'ר של מהיר ועצבני (4, לא?) ,מעבר טבעי ומתבקש לWRX, חפוז עם אי תנועה (לא מאלה שמצוירים), לגלות שקודם צריך לשפר גם בלימה ולא רק כוח.

בקיצור, מה אני מקשקש, אם יציאה מהמקום אז שיהיה בסטייל אמריקאי (יעני- אין תחליף לנפח), זיגזוג הסרן האחורי תחת עודף כוח/מתלה פרימיטיבי, או במילים אחרות אין כמו קמרו או טראנסאם לנהג חדש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אני עוד כמה ימים לא נהג חובב אני מתחיל קורס נהיגה מתקדמת

כייף לך , יש ב EBAY מכוניות דראג אמיתית למכירה , תבדוק .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...