Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערב בערוץ הראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה 20:30 התכנית "טסט ראשון" על רכב ותחבורה.

בתכניות יש גם ייצוג לרכבים שלנו.

לתכנית שתי גרסאות: קצרה שתוצג בערוץ הראשון וארוכה שתוצג ב"אגו" וב"וואלה"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אין על הערוץ הראשון, התכנית הרבה יותר כיפית וזורמת מהמקבילה בערוץ 10.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום חברים.

ראשית - תודה על הברכות ועל הביקורות, שמח לשמוע שאתם נהנים מהתוצאה הסופית. אני יכול לומר שגם אנחנו נהנים מהעשיה.

שנית - מגיעה לחברי מועדון החמש התנצלות. בצילומי האולפן של התוכניות הראשונה והשניה הוזמנו מספר חברי מועדון עם מכוניותהם בכדי להוסיף צבע לרקע. מסיבות שאינן תלויות בנו (תקלה טכנית) נאלצנו לצלם את האולפן של התוכניות הראשונה והשניה בשנית במועד מאוחר יותר. מסיבה זו החברים שבאו ותרמו מזמנם בפעם הראשונה - לצערנו - באו לחינם. זה לא היה בשליטתנו ולא הייתה לנו ברירה.

מעבר להתנצלות, כל שאני יכול להגיד הוא שאנו עובדים על איזה "פיצוי" הולם לחברי המועדון.

שוב, תודה על הפרגון, מקווים שתמשיכו לאהוב גם את שאר הפרקים ואני כבר מנצל את ההזדמנות לאחל לכולכם חג שמח.

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

סוף סוף הערוץ ה-1 עשה תכנית מוטורית לא היתה תכנית כזו מאז על גלגלים (עם דניאל פאר למי שזוכר) כל הכבוד!!!:lol:

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום חברים.

ראשית - תודה על הברכות ועל הביקורות, שמח לשמוע שאתם נהנים מהתוצאה הסופית. אני יכול לומר שגם אנחנו נהנים מהעשיה.

שנית - מגיעה לחברי מועדון החמש התנצלות. בצילומי האולפן של התוכניות הראשונה והשניה הוזמנו מספר חברי מועדון עם מכוניותהם בכדי להוסיף צבע לרקע. מסיבות שאינן תלויות בנו (תקלה טכנית) נאלצנו לצלם את האולפן של התוכניות הראשונה והשניה בשנית במועד מאוחר יותר. מסיבה זו החברים שבאו ותרמו מזמנם בפעם הראשונה - לצערנו - באו לחינם. זה לא היה בשליטתנו ולא הייתה לנו ברירה.

מעבר להתנצלות, כל שאני יכול להגיד הוא שאנו עובדים על איזה "פיצוי" הולם לחברי המועדון.

שוב, תודה על הפרגון, מקווים שתמשיכו לאהוב גם את שאר הפרקים ואני כבר מנצל את ההזדמנות לאחל לכולכם חג שמח.

בברכה,

און

לא הבנתי מה תפקידך בתוכנית?

בכל אופן , היה קטע בתוכנית שכלל לא אהבתי וזה עם האמר. כמה שאני אוהב רכבי שטח, היה לי קשה לראות כיצד מראים ומלמדים בתוכנית טלוויזה איך ניתן להרוס את הטבע ולפגוע בו וכל זה ללא מטרה או התחשבות. לקחת רכב, לרדת איתו מהשבילים המסומנים ולרמוס את הגבעות.פקחי הרשות עובדים ימים ולילות על מנת להילחם בתופעה השלילית הזאת, הן באכיפה והן בהסברה, וזה מה שמראים בערוץ הממלכתי? בושה.

פורסם

און שלום,

מזל טוב על התוכנית החדשה ובהצלחה, אהבתי את הפרק הראשון ואני כבר מחכה לשני.

בתור אוהב רכב וספורט מוטורי אני אשמח לראות אתכם נוגעים גם בנושאים כגון יבוא אישי

בימים אילו מדברים על ועדה חדשה שתיקבע את גורל היבוא האישי אולי ניתן לנצל את הבמה

של התוכנית ולדון בנושא ואולי אפילו להשפיע קצת כך שהיה ניתן להביא כול רכב לארץ ביבוא אישי

דבר שיגרום לפתיחת השוק מול היבואנים. בכל מקרה בהצלחה ואם אתה צריך רכב אספנות לתוכנית

אני והקורבט נישמח :-D

שאול

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...